Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בניגוד למה שנהוג לחשוב, "למוטב בלבד" ו"לא סחיר" אינם זהים במשמעותם.

• למוטב בלבד - לא ניתן להעביר את ההמחאה לצד ג'. ההיגיון שעומד מאחורי זה הוא שדין המחאה בין שני צדדים קרובים (כלומר: שאין גורם כלשהו בינהם) הוא כדין חוזה, כך שאם מקבל ההמחאה לא קיים את חלקו בחוזה, תיאורטית קיימת הזכות למושך ההמחאה לבטלה מבלי שיחולו עליו סנקציות כלשהן.
  • לא סחיר - מקבל ההמחאה רשאי להעבירה לצד ג', אולם אם וכאשר יחליט מושך ההמחאה לבטלה, הוא לא יהנה מההגנות הקבועות בחוק שצד ג' זכאי להן.
  • קרוסים (שני קווים מקבילים) - לא ניתן לפדות את ההמחאה במזומן אלא רק דרך חשבון בנק. בדרך זו ניתן להתחקות אחר המסלול שההמחאה עברה עד לפידיונה.
  • מחיקת המילה "פקודת" - מבחינה חוקית המעשה הינו חסר משמעות לחלוטין. הסיבה שבכל זאת עושים אותו היא אם וכאשר ההמחאה תגיע לדיון משפטי, עצם מחיקת המילה "פקודת" מצביעה על גמירות דעת של מושך ההמחאה ביחס לאי-רצונו להעברתה לצד ג'.

המחאה שלא סומן עליה דבר מהנ"ל ניתן להעביר הלאה (לסחר). ברגע שהיא הועברה לצד ג', מושך ההמחאה חייב לכבדה. במידה וההמחאה לא תכובד, האדם שמחזיק בה רשאי עפ"י חוק לתבוע את פידיונה מכל אחד מהגורמים שהחזיקו בה עד שהיא הגיעה אליו - כולם יחד או כל אחד לחוד.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם נתת לעורך הדין המחאות סחירות, כלומר לא הגבלת את ההמחאה במילים "לא סחיר" או "למוטב בלבד" , עשית שני קווים ("קרוס") על ההמחאה ומחקת את המילה "לפקודת" וכתבת "ל-(שם עורך הדין)", הרי שההמחאה שלך טובה יותר מכסף מזומן. עורך הדין יכול להעביר אותה למישהו אחר (הנקרא בחוק "אוחז כשורה") ואתה תהיה חייב לשלם לו את הסכום הכתוב על ההמחאה.

אפשר לבטל המחאה רק אם יש "כישלון תמורה מלא". ובקיצור - אל תנסה לעשות לעורך דין תרגיל כזה - אתה תינזק.

ההמחאות מוגבלות עם למוטב בלבד ושני קווים.

ואכן, ביטול צ'ק הינו עבירה פלילית, וזאת במידה והעסקה קויימה במלואה והצד שנתן את הצ'קים קיבל תמורה מלאה לכסף שלו.

במידה ובעל הצ'קים איננו מקבל את התמורה עליה סוכם מראש, היננו רשאי לבטל צ'קים על חלק מהסכום. אבל בסופו של דבר העניין יסתיים רק בבית משפט. וזאת מניסיון מלפני 4 שנים כאשר ביטלתי צ'ק לחנות חשמל, כאשר החלק שקיבלתי היה תקול ולא הסכימו להחליף. בית המשפט קבע שאינני מחוייב לשלם את הצ'ק.

שונא גזענים !.

פורסם
עדיף לשלם קנס (+שלילה על תנאי) ולא לקבל שתי שלילות (מנהלתית + עוד שלילה בפועל), כי אחרי שיש לך שתי שלילות, אף חברת ביטוח לא תרצה לבטח אותך ותשאר תקוע עם הפול לשלוש שנים.

סמיר, הייתי ממליץ לך לשלוח את המכתב שאולי יבטלו לך את המנהלתית, כי כנראה שהתובע יביא לך קנס + שלילה על תנאי, אם בטעות תבצע שוב את אותה עבירה יפעילו לך את התנאי, אז תמצא את עצמך עם שתי שלילות (ואולי אפילו יותר גרוע) + פול לשלוש שנים.

בהצלחה.

אני מבוטח עם שתי שלילות ואני נהג צעיר מתחת ל24.

פורסם
ונכון שאני 5 קמ"ש מעל ברירת בית המשפט אבל נתפסתי על 140 וכבר קיבלתי הפחתה ע"י הקצין.

בבית משפט אני אקבל עוד הפחתה ? .

ה-5קמש חובה להפחית ,כך שלא עושים לך טובות וחוץ מזה כתבת שרק היתיעצת אם עו"ד ולא סגרת ושילמת כבר,

גש קח ממנו את כל החומר והכסף הוא חייב אני מציין שוב הוא חייב להחזיר לך ותעשה מה שכתבתי לך תאמין לי אתה רק תרוויח מזה

פורסם (נערך)

לעו"ד בהליך פלילי אסור להתנות את השכ"ט בכפוף לתוצאת המשפט. אני לא מאמין שהוא התחייב לך על משהו מסויים ולפיו הוא גבה את שכ"ט.משפטים זה לא מדע מדויק בכל אופן זה תלוי בצד ג' (השופט), והוא יכול להבטיח הבטחות אבל תוצאה זה רק ביום המשפט (או סגירה בהסדר טיעון לפני המשפט).

בנוסף, אל תחשוב אפילו לבטל את השיק, השכ"ט שלו מגיע לו בלי קשר לתוצאת המשפט וזה לא כזה פשוט וזה יכול לחזור אליך בבום אחד גדול אם זה יגיע להוצל"פ.

במידה והוא חתם איתך על הסכם וכתב בו במפורש את הבטחותיו בתוצאות המשפט ולפיו גבה את שכ"ט, הייתי ממליץ לך ללכת מיד לאחר, מקצוען הוא לא.

עריכה אחרונה על ידי naftali

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

אני כבר איתו הכל והעברתי לו תשלום והדיון נקבע ליום רביעי בבוקר. לאור ההמלצות החמות שקיבלתי עליו, אני מאוד אופטימי.

אחת ההמלצות הייתה דרך חבר מאוד טוב שנפסל על מהירות, וזאת עוד אחרי שהיו לו שתי פסילות. ובשלושת הפעמים העו"ד הצליח להחזיר לו את הרישיון ולהמיר את העבירה לדו"ח ללא פסילה.

אני אעדכן אחרי הדיון.

תודה על העצות :) .

שונא גזענים !.

פורסם
שלילה מינהלית + שלילה אח"כ על אותה עבירה על ידי בית המשפט , לצרכי הביטוח דינה כשלילה אחת!!!!!!!

מכר קיבל שלילה על שיכרות, שהוא רצה לבטח את עצמו אף חברת ביטוח לא רצתה לבטח אותו, כי היה רשום להם שתי שלילות ולא אחת, אולי זאת קומבינה של הביטוח לגבות יותר? אולי סתם טעות?

אני מבוטח עם שתי שלילות ואני נהג צעיר מתחת ל24.

אולי בגלל שמדובר על שיכרות לא רצו לבטח, זה שאתה מבוטח הכל טוב ויפה, אבל באיזה מחיר?

Detailer.gif
פורסם

יכול להיות שהוא הוציא את חברים שלך בזול, אבל להתחייב על זה במאה אחוז, זה לא יכול להיות, אלא אם הוא כמו רנואל פישר וחבורתו...

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

http://car.mof.gov.il/Reports/Index?next_page=5&curr_page=4&playAnimation=true&fontSize=12

• מספר פסילות הרישיון שאירעו בשלוש השנים שקדמו לתאריך תחילת הפוליסה, לפי קביעת בית משפט, קצין משטרה או רשות רישוי, למעט ביטול הפסילה על ידי בית משפט, פסילה עקב כשרות רפואית לקויה ופסילות המשך אשר נבעו מאותו מקרה. מספר הפסילות ימנה לכל הנהגים הצפויים לנהוג ברכב בשל נהיגת רכב מאותו הסוג (הן אם הרכב היה בבעלות פרטית והן אם בבעלות אחרת)

כלומר שלילה מינהלית ולאחריה שלילה על ידי בית המשפט תיחשב כשלילה אחת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קיבלתי שיחת טלפון היום מהעו"ד.

הוא השיג לי עסקה עם התובע בה אני מקבל את הרישיון כבר מחר במעמד המשפט, בנוסף לקנס שייקבע לפי שיקול דעת השופט. לפי העו"ד, זה נע סביב ה800 ש"ח בד"כ.

החזרת הרישיון תהיה על תנאי למשך שנתיים.

בנוסף הוא הגיש בקשה להורדת נקודות מ10 ל 8 ...

שונא גזענים !.

פורסם

סמיר, מבחינתך זו התוצאה שרצית לא?

בסוף אם הרישיון קריטי לעבודה, אז זו תוצאה מעולה.

אולי כדאי כדאי להשקיע עוד קצת כסף ולרכוש ולנטיין כדי לא להיתפס שוב ולהסתכן בשלילה לשנתיים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עדכון :

בסופו של דבר קיבלתי פסילה לחודש על תנאי לשנה, במקום שנתיים. בנוסף לקנס של 800ש"ח שנפרס ל-4תשלומים.

אבל לצערי לא יצא לי לאסוף את הרישיון היום כי היה עומס רב והפסק דין תועד באופן ידני ולא יצא לי לקבל עותק ממנו.

למרות שאני די מרוצה מהתוצאה, אבל עדיין יש את ההרגשה שיצאתי פראייר במידה מסויימת בגלל ה-3000 ש"ח ששילמתי לעו"ד.

אחרי שראיתי את הקלות שבה ניתן להגיע להסדר עם התובע, במיוחד אם זאת פעם ראשונה, אני אומר בפה מלא שאני מאוד מתחרט שפניתי לעו"ד מלכתחילה ויכולתי לבצע את כל זה לבד. במיוחד גם שהעו"ד לא ליווה אותי לדיון כי הבן שלו מאושפז בבית חולים בלונדון והוא טס לשם.

בגדול, יש הרגשה של נחת.

שונא גזענים !.

פורסם

קודם כל, מזל טוב על התוצאה הטובה.

אי אפשר לדעת מה היה קורה ללא עורך דין. אל תשכח שהוא "בישל" את עסקת הטיעון לפני יום המשפט.

גם אם הכסף יצא לחינם, ראה בזה סוג של דמי לימוד ואל תצטער. בעיקר שיצאת מזה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

שנים של הכרות הם שמקלים על העו"ד לעשות את עיסקאות הטיעון

מה שלאזרח מן השורה לא בהכרח מצליח.

יצאת בזול

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...