Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדכון :

בסופו של דבר קיבלתי פסילה לחודש על תנאי לשנה, במקום שנתיים. בנוסף לקנס של 800ש"ח שנפרס ל-4תשלומים.

אבל לצערי לא יצא לי לאסוף את הרישיון היום כי היה עומס רב והפסק דין תועד באופן ידני ולא יצא לי לקבל עותק ממנו.

למרות שאני די מרוצה מהתוצאה, אבל עדיין יש את ההרגשה שיצאתי פראייר במידה מסויימת בגלל ה-3000 ש"ח ששילמתי לעו"ד.

אחרי שראיתי את הקלות שבה ניתן להגיע להסדר עם התובע, במיוחד אם זאת פעם ראשונה, אני אומר בפה מלא שאני מאוד מתחרט שפניתי לעו"ד מלכתחילה ויכולתי לבצע את כל זה לבד. במיוחד גם שהעו"ד לא ליווה אותי לדיון כי הבן שלו מאושפז בבית חולים בלונדון והוא טס לשם.

בגדול, יש הרגשה של נחת.

אני לא מבין שילמת לעו"ד 3000 שח והוא לא היגיע ליצג אותך,כתבתי לך בשרשור הקודם מה לעשות לבד ובכול זאת שילמת וקיבלת את אותו הרשאה שכתבתי לך .

כתב פעם משהוא כאן שאני לא ינקוב בשמו מה האינטרס שלי לעזור ככה וזו הסיבה ,שאנשים לא ישלמו סתם כסף בדברים שהם יכולים לבד.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תראה, אני כבר אמרתי למרות שאני שמח שיש לי את הרישיון ביד שוב, עדיין יש לי את ההרגשה שיצאתי פראייר.

אבל, מצד שני, הרישיון כ"כ חשוב לי ואני לא יכול לוותר עליו והייתי מוכן לשלם את המחיר הזה בשביל לקבל אותו בחזרה.

עכשיו שאני רואה את התמונה הכללית, מתוך מצב של נחת, כן יכולתי לעשות את זה לבד ולחסוך מעצמי את הכסף, אבל גם שלא יכולתי להבטיח לעצמי את התוצאה הזאת.

הפנייה שלי לעו"ד מיד אחרי השלילה הייתה מתוך חשש לאבד את הרישיון. ולצערי הייתי קצת אטום לגבי חוות דעת נוספת מה שגרם לי לקפוץ על ההצעה הראשונה שנתנו לי.

בכל מקרה, כמו שאמרתי, אני רואה את זה כלקח מאוד יקר מבחינתי. אולי ככה אני אעריך יותר את מה שיש לי ביד.

שונא גזענים !.

פורסם
קיבלתי שיחת טלפון היום מהעו"ד.

הוא השיג לי עסקה עם התובע בה אני מקבל את הרישיון כבר מחר במעמד המשפט, בנוסף לקנס שייקבע לפי שיקול דעת השופט. לפי העו"ד, זה נע סביב ה800 ש"ח בד"כ.

החזרת הרישיון תהיה על תנאי למשך שנתיים.

בנוסף הוא הגיש בקשה להורדת נקודות מ10 ל 8 ...

עדכון :

בסופו של דבר קיבלתי פסילה לחודש על תנאי לשנה, במקום שנתיים. בנוסף לקנס של 800ש"ח שנפרס ל-4תשלומים.

אבל לצערי לא יצא לי לאסוף את הרישיון היום כי היה עומס רב והפסק דין תועד באופן ידני ולא יצא לי לקבל עותק ממנו.

למרות שאני די מרוצה מהתוצאה, אבל עדיין יש את ההרגשה שיצאתי פראייר במידה מסויימת בגלל ה-3000 ש"ח ששילמתי לעו"ד.

אחרי שראיתי את הקלות שבה ניתן להגיע להסדר עם התובע, במיוחד אם זאת פעם ראשונה, אני אומר בפה מלא שאני מאוד מתחרט שפניתי לעו"ד מלכתחילה ויכולתי לבצע את כל זה לבד. במיוחד גם שהעו"ד לא ליווה אותי לדיון כי הבן שלו מאושפז בבית חולים בלונדון והוא טס לשם.

בגדול, יש הרגשה של נחת.

אני לא מבין שילמת לעו"ד 3000 שח והוא לא היגיע ליצג אותך,כתבתי לך בשרשור הקודם מה לעשות לבד ובכול זאת שילמת וקיבלת את אותו הרשאה שכתבתי לך .

כתב פעם משהוא כאן שאני לא ינקוב בשמו מה האינטרס שלי לעזור ככה וזו הסיבה ,שאנשים לא ישלמו סתם כסף בדברים שהם יכולים לבד.

ישראל העו"ד של פות"ש סגר עיסקה עם התובע . בזה הסתיימה עבודתו. פות"ש קיבל את רישיונו שהיה כה חשוב לו בחזרה.

התובע כבר טיפל בשאר בהתאם לסיכום עם העו"ד..

אין צורך שהוא יחזיק לפות"ש את היד, מה עוד שהייתה לו סיבה טובה מאוד לזה שהוא לא הגיע.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...