Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניית בית

IRON-MAN
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בקציר סיימו לבנות 120 בתים פרטיים.

לא שמעתי על פרוטוקשן לא שמעתי על נזקים.

אם אין לך חריגות מהתב"ע, אדריכל שמבין את עבודתו , הבירוקרטיה קיימת אבל תוך מספר חודשים יש לך היתר בניה.

אתה לא תשמע על זה כל כך, אנשים מתביישים לספר, כניעה לחבורות פשע זה לא משהו שמתגאים בו.

בצור יצחק יש כמה אתרי בנייה, בשנה האחרונה שמעתי על הפרוטקשן שם מחבר פעיל במועצה שם. חבורות הפרוטקשן נכנסים לאור יום דרך השער היישוב עוברים את השומר בלי בעייה, כולם מפחדים מהם ומפחדים לעצור אותם.

פורסם

גם פרוטקשן וגם פרוטקשן בחסות המדינה/מועצה. למשל, במקומות מסוימים אתה מחויב להשתמש רק בספק מסוים לאיסוף פסולת בניין, כשכל בר דעת מבין את ההשלכות לסירוב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אתה לא תשמע על זה כל כך, אנשים מתביישים לספר, כניעה לחבורות פשע זה לא משהו שמתגאים בו.

בצור יצחק יש כמה אתרי בנייה, בשנה האחרונה שמעתי על הפרוטקשן שם מחבר פעיל במועצה שם. חבורות הפרוטקשן נכנסים לאור יום דרך השער היישוב עוברים את השומר בלי בעייה, כולם מפחדים מהם ומפחדים לעצור אותם.

מודיע לך בהכנעה מהיכרות אישית ,שלא היה שום פרוטוקשן.

כאשר מדובר בקבלן שבונה כמה עשרות דירות , לא מן הנמנע שקיים.

גם פרוטקשן וגם פרוטקשן בחסות המדינה/מועצה. למשל, במקומות מסוימים אתה מחויב להשתמש רק בספק מסוים לאיסוף פסולת בניין, כשכל בר דעת מבין את ההשלכות לסירוב.

שוב בקציר כל דייר לקח לו את הקבלן לפינוי פסולת כרצונו וגם הפינוי עצמו היה למספר מטמונות שונות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
המגרש עולה 1.3 מיליון שקל.

מחשיד במחירו הנמוך.

אין לי סכומים כאלה, אך אני מכיר את רוב החורים בקריות מבחינת טיבם. אם תשלח לי כתובת אדע להגיד לך כדאיות/מחיר.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...