Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו כאן מבין בעץ/נגרות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו לפני רכישת פינת אוכל, מזנון ושולחן לסלון.

המבחר הוא עצום.

היינו באיקאה, בחנויות בירושלים ובתל אביב.

חשוב לנו שהמוצרים יחזיקו מעמד ואין לנו מושג איזה

סוג עץ עדיף - MDF, סנדוויץ', עץ מלא, ציפוי עץ וכיוצ"ב.

התקציב הוא פחות קריטי.

אשמח אם תוכלו לעשות לי סדר בדברים, מה כדאי לרכוש ואיך לדעת שלא מוכרים לנו לוקשים.

תודה ושבת שלום לכולם.

פורסם

MDF דווקא?

סנדוויץ' או עץ מלא לצרכים שלקחת יהיו הכי מרשימים ויפים.

MDF לא נחשב לשיא החוזק.

כמובן שלא נשכח שהכי חשוב לוודא זה איפה יוצר! כי עץ מלא של השטחים שווה לתחת ותוך 5 שנים יתנפח ויתפוצץ לך.

את איקאה כנ'ל תוציא מהמשוואה. אם אתה מחליט ללכת על עץ מלא או סנדוויץ' אל תחפש קיצורי דרך- זה יקר יותר מהשאר אבל יהיה עמיד מאוד

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

ממליץ על חברת זאגה

רכשתי לפני כ7 שנים שולחן וכסאות אומנם יצא יקר אך מוצר איכותי

תחפש חבר שיש לו מועדון "חבר" ישנה הנחה כלשהי

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

פורסם (נערך)

עץ מלא זה הטופ הוא לא מתנפח במגע עם מים ונשמר לאורך זמן.

אם אתה דיי סגור על הדגמים ויודע איך אתה רוצה את הכל,אני יכול להמליץ על נגר (באזור קריית מלאכי)

מחירים ואנשים טובים.

אין להם אתר, אז צריך להגיע לשם ולהביא תמונות של מה שתרצה (אין גם תצוגה מסודרת רק דברים שעובדים עליהם\לקוח צריך לקחת).

עריכה אחרונה על ידי MaDxXx
פורסם

תקנה מה שיפה לדעתך.

גמר צבע או פורניר עושים על MDF. כל החברות. היקרות והזולות.

אם בחרת מזנון - הגוף בד"כ יהיה מסנדביץ, ואם הוא בציפוי פורניר / צבע - החזיתות תהינה MDF.

"עץ מלא" זה לא באמת לוח עץ שלם. אין עץ שלם שעושים ממנו פלטה לשולחן (בהנחה שזה לא לוח שלם מגזע סקויה).

כשהמוכר אומר "עץ מלא" מדובר ב"מוטות עץ" צפופים, ועליהם ציפוי. זה לא לוח אחד.

בקיצור - קנה מה שיפה. המוכר יידע להגיד מה עמיד יותר ומה פחות בהתאם לתקציבך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש באיקאה זול ויש באיקאה טוב ולא ממש זול.

אצלי רוב הבית משם.

טרם משהו לא החזיק מעמד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אין תשובה נכונה. אני מכיר רהיטי סיבית שמחזיקים מעמד יפה,

ולהפך, רהיטים מעץ מלא שהתפרקו לגמרי תוך כמה שנים.

אגב, הביטוי בארץ ״עץ מלא״ כולל בתוכו סנדוויץ׳. לא שזה רע, יש הרבה יתרונות לסנדוויץ׳,

אבל אל תצפה לשולחן בסגנון המאה ה-18.

איקאה? יש ויש. הדבר היחיד שאני יכול להכליל לגביו הוא המיטות שלהם - לא לגעת!

שאר המוצרים - תלוי. יש לי מדפים/כונניות למיניהן שנראים כמו חדשים למרות שעבר עליהם עשור,

וצמד שני נתקלתי ברהיטים מבישים - ספות וכיסאות עם חיבורי finger joints במקומות קריטיים שקרסו.

סדרות העילית שלהן בנויות טוב, אבל המחיר לא זול.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

the predator - בדקתי בכרטיס הצהוב וחברת זאגה לא מופיעה שם

יכול להיות שיש הנחה במעמד הרכישה עם הכרטיס השחור" שבדרך כלל נותנת הנחה של בערך 5%..

לפותח השרשור, אם תמצא משהו שימצא חן בעינייך ברשתות "הום סנטר", תשאל אם המוצר שאהבת תופס בכרטיס הצהוב של חבר, אם כן ותיהיה באיזור הדרום אתה מוזמן להשתמש בכרטיס שלי שנותן ברשתות הום סנטר 30% הנחה..

פורסם

לפותח השרשור, אם תמצא משהו שימצא חן בעינייך ברשתות "הום סנטר", תשאל אם המוצר שאהבת תופס בכרטיס הצהוב של חבר, אם כן ותיהיה באיזור הדרום אתה מוזמן להשתמש בכרטיס שלי שנותן ברשתות הום סנטר 30% הנחה..

תודה רבה!

שוב, תודה לכולם.

• תוכן חדש...