Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לא מזמן רנו מגאן קופה, שירתה אותי יפה בשבועיים האחרונים, ברכב מובנית מערכת אזעקה שמבוססת על לחיצה על כפתור נעילת הדלתות בסדר מסויים לפי אור אדום שמופיע בלוח השעונים, אתמול נראה לי שמשהו השתגע עם הרכב, וכל הנסיונות שלי לנטרל את האזעקה לא הצליחו ולא הצלחתי להניע את הרכב, חוץ מלגרור את הרכב יש משהו שאפשר לעשות ? כרגע תקוע איתו ליד בית ספר רבין בפרדס חנה. כל עזרה תתקבל בברכה

פורסם (נערך)

לבחור משגריר דווקא הרנו התרצתה והוא הניע אותה, נראה כאילו הרכב הפסיק לזהות את המפתח, אני אקפוץ למנעולן, אולי בעיית בטריה, מה שכן כל איזה דקה בזמן נסיעה הרכב משמיע מעין סדרת צפצפופים, מכירים ?

עריכה אחרונה על ידי FixTrics
  • תוכן חדש...