Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בהמשך לנושא השרשור, קיבלתי היום הצעת מחיר על הגולף 1.4 150 כ"ס קופורטליין = 155,000 על הכביש.

כששאלתי על הנחה נאמר לי שאין הנחה, אף פעם לא הייתה, ולא נהוג שתינתן הנחה אצלם. ההנחה היחידה על הדגם הנ"ל לטענתו היתה 6א' בימי המכירות.

האמנם? אין בכלל מה לצפות מצ'מפיון על הנחה כלשהי? (המחיר שנתן הוא המחיר הנקוב, מה שיש להם באתר)

באחד השירשורים נכתב שבימי המכירות שהיו כאן לאחרונה היה ניתן לקבל את הרכב הנ"ל על הכביש ב 145. זה הבדל משמעותי.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה שלא פתאום נזכרתי, בהתחלה רציתי לשדרג את הרכב שברשותי לרכב משנתון קצת יותר מתקדם, לאחרונה התפנה סכום כסף יפה לשדרוג לרכב חדש וזה קרה אחרי המבצע מה גם שהכיוון בכלל לא היה רכב מקבוצת ואג.

כרגע יש ברשותי טויוטה אוריס שנת 2010 שבמחירון 65אש"ח ובסוכנות היום הציעו טרייד אין לרכב במחיר של 50. שחיטה

פורסם
הגולף הבאה, בין אם זה יהיה מתיחת פנים או "דור חדש", תיפגע בעקבות דיזלדייט.

http://cars.walla.co.il/item/2900371

ובלי קשר לזה, מבחינת עיצוב, על דור 5 אפשר להגיד שאין קשר בינו לבין קודמו, למרות שגם שם לא ניתן לטעות מאיפה הגיעה ההשראה לעיצוב, אבל בדורות 6 ו-7 לא ניתן לאמר זאת. גם הדור השישי וגם השביעי נראים כמו מתיחת פנים של הדור שקדם להם, גם אם בפועל מדובר על דגם חדש לחלוטין מרמת הבורג.

אני לא מבין איך בן אדם יכול להגיד שהדור השישי לא מזכיר בשום זווית את הדור החמישי, זה גובל בעיוורון.

צודק 100%

דור 6 זה למעשה "5 וחצי".

המכוניות מאוד דומות מכל הבחינות.

יש לי כיום דור 5 ודור 6.

בעבר היו לי שתי דור 4.

פורסם

כנראה מכרו כל המלאי, למה שיתנו לך הנחה? כי הם יבואן בלעדי ויכולים לעשות מה שבא להם? כי שער היורו ירד?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אל תבינו אותי לא נכון, אני לא בא בדרישה, או בגישה של מגיע לי הכול, בסך הכול תהיתי, לא מזמן היה מבצע עם הנחות לא מבוטלות. ציפיתי לקצת הנחה, משהו מהסעיפים במתנה. זה הכול.

כמו כן ציפיתי שהטרייד אין לא יהיה במחיר סופר שחיטה.

די נדלקתי על הרכב, במיוחד ה1.4 עם 150 המאובזר קומפורטליין עם פנים בהיר/בז'. מה שנשאר לי זה לנסות למכור את הטויוטה באופן פרטי וללכת על זה.

פורסם

תנסה לרכוש את הרכב בלי טרייד-אין, אולי אז תקבל הטבה, אולי לא בכסף אלא באיבזור. ובנוסף אולי בחוץ תוכל (לנסות) לקבל יותר קרוב למחירון.

פורסם
לא הבנתי את התגובה שלך. לסוכן מכירות, בטח שלמנהל אולם, יש אינטרס למכור.

אז למה הגישה של "אין הנחות" בצורה שלא משתמעת לשתי פנים?

התכוונתי שלי אישית אין לי אינטרס מולך ואני אומר לך שבאמת לא ניתנות הטבות על הרכב הזה בשלב הזה. כרגע לא צפויות הנחות בקרוב. אין רכבים במלאי לפחות עד דצמבר.

לגבי הטריידאין , אוטודיל לא אוהבים מותגים שנפוצים בשוק הליסינג למעט דגמים מסויימים..

פורסם (נערך)
צודק 100%

דור 6 זה למעשה "5 וחצי".

המכוניות מאוד דומות מכל הבחינות.

יש לי כיום דור 5 ודור 6.

בעבר היו לי שתי דור 4.

אם אתה טוען שדור שש היא למעשה מתיחת פנים אז לדעתי אתה טועה.

אפשר לראות מתיחת פנים של איביזה/לאון/יטי/סופרב/פאביה/טיגוואן/שירוקו וכו׳ ששם השינויים באמת מינוריים. אי אפשר לומר שההבדלים בין דור חמש לשש הם מינוריים.

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם

ההבדלים לא מהותיים לכן אני מגדיר את זה כ "חצי דור".

אפילו ידית ההילוכים בשתי המכוניות שלי זהה (חוץ מזה שעל הידית של 6 כתוב DSG):lol:

תסכים איתי שההבדלים בין 4 ל 5 זה שמיים וארץ?

והרבה יותר ניכרים מאשר ההבדל בין 5 ל 6?

פורסם

בתור אחד שהיה לו גולף, על שלל דורותיה, החל מ MK1 - עד MK7 שקיבלתי תחילת שבוע שזה , אני יכול להגיד בפירוש שכל גולף, היא קפיצת מדרגה מדגם קודם. חיצונית, פנימית ומכנית.

תראו למשל את הקפיצה בעיצוב פנים, בין ה MK3 לבין ה- MK4 ׁ, למרות שלא היה דגם מוצלח במיוחד ) אבל עדיין, בזמנו, היה רכב "חצי-פאר" ביחס לגולף MK3 היוצאת.

ב MK5 החל הרכב לקבל את צורתו העגלגלה, עם שלדה יותר מכויילת, ויותר מקושרת לנהג, אם כי המנועים היו לא משהו - ה 1.6 היה מיושן, וחבל שהעבירו אותו לMK6.

בגלל הנפילה ב- MK4 , את הדגם המחליף רצו לעשות יותר איכותי. למי שלא יודע , את ה MK5 הפסיקו לייצר עקב עלויות ייצור גובוהות, ורווחים נמוכים על כל רכב שיוצא מהמפעל. בגלל זה , אם כל דגם של גולף החזיק בממוצע 5-6 שנים, את ה MK5 ייצרו רק 3 שנים !!

ה MK6 - היא יותר שדרוג של ה MK5, עם חלפים , מנועים, חלקים ופנים כמעט זהה. (חוץ מתיבת הילוכים מקוללת ומקולקלת), אבל היצרן ניסה להוריד עלויות.

אורך החיים של כל דגם הוא כ 5 שנים, והגולף האחרונה הוצאה בשנת 2013 - ככה שהיא צפויה להמשיך בייצור לפחות עד 2018, ועם הבעיות של פולקסווגן היום, נראה לי שהם ימשכו את הדגם לפחות עוד שנה עד שיתבהר העשן (לא של הזיהום )

כמי שנוסע היום ב MK7 בת 3 ימים, אני יכול להגיד שהרכב הוא בליגה אחרת מכל גולף אחרת שהייתה לי .

הרכב הוא איכותי פי כמה מבחינת פנים הרכב, חיצונית הוא יותר יפה, מתנהג הרבה יותר טוב מ MK6 קודמת, שקט יותר, מנוע הרבה יותר איכותי וחסכוני , מרגיש יותר חזק ! אני נוסע על 1.4 125 כ"ס. בעבר היה לי 122 (אמנם זה רק 3 כ"ס לא מורגשים) אבל הרכב עצמו מרגיש הרבה יותר זריז

לגבי שאלת פותח השרשור , שינויים משמעותיים , או מתיחת פנים לא נראה לי שתהיה בשנתיים הקרובות, מה שכן יכול להיות זה שינוי האביזרים שהיבואן מחליט עליהם , ואיזה גרסאות היבואן יחליט למכור, זה יכול להתבטא בחבילות אבזור, ריפודים שונים, מערכת מולטימידיה אחרת, ג'נט אחר אולי ( אני קיבלתי את הרכב עם ג'אנט 15' סיני - שיוחלף בקרוב מאוד למשהו יותר איכותי )

להזכיר , לפני שנה בדיוק חשבתי לשדרג, אבל ה 1.4 125 כ"ס הייתה מאוד יקרה, מעל 150 אלף ש"ח.רק שבחודשים האחרונים החליט היבואן לשנות קצת, להביא מנועים חדשים, ולהוריד משמעותית בעלויות.

כחובב גולף , אני אישית מאוד מרוצה מהרכב, מהחבילה ומחמיר, למרות שפזלתי לרכבים אחרים בגלל המחיר היקר שנה שעברה, ניסיתי את פיג'ו 308 , רינו, הונדה סיוויק, טויוטה אוריס, מאזדה 3, סיאט לאון, סקודה אוקטביה ועוד הרבה רכבים, בסוף יום - אין על גולף.

ועוד קודה מאוד חשובה, הגולף הוא רכב בטוח, מהבחינה שגם בעוד 50 שנה, יהיה לו שוק , ואם תרצה להחליף עוד 3 או 5 שנים, הוא יודע לשמור על ערך, על תדמית, ועל איכות. סע במאזדה 3 2010, ובגולף 2010 ותראה את ההבדלים. גם במחיר, וגם באיכות.

לגבי מחיר הרכב, שעשיתי את ההזמנה הראשונית, הזמנתי את ה 150 כ"ס. מחיר על הכביש כולל איתוראנים, צבע מיטאלי , חיישני רוורס, כרית דיבורית עלה 156.000 ש"ח. בימי המבצע החלפתי ל 125 כ"ס, והיא עלתה - על הכביש - 129.000 ש"ח. אני יודע שה-150 כ"ס נמכרו סביב ה 148-147 , או ב 145 , תלוי מה הוספת להזמנה. אי חשבתי שזה מיותר ( אני גם שונא את הגג הפנורמי) . לאחר נסיעה ב 125 כ"ס , אני לא מתחרט לרגע !!! הרכב מספיק חזק, ונוסע מצויין , וגם החבילה הכוללת , היא מדהימה.

פורסם

גולף 5 אכן היה הגולף הכי מושקע של פולקסוואגן, ואחד המוצלחים בשושלת. אבל הבעיה העיקרית שלו היתה זמן הייצור- כחמישים שעות, בעוד ש(למשל) פוקוס מקביל לקחו כעשרים וחמש שעות לייצר. אתם מבינים לבד את הבעייה.

לכן גולף 6 עשה שימוש נרחב בפיתוח וחלקים של ה-5, כמו גם זמן ייצור מקוצר בהרבה. אבל זה בפירוש לא 'מתיחת פנים' כפי שאנחנו מכירים אותה אלא הרבה יותר מזה. לצורך העניין, היתה שם יותר השקעה מאשר בקורסה E לעומת הקורסה D (דוגמא למי שמכיר).

פורסם

אגב, ה-A3 שמבוססת על הגולף דור 5 (8P) המשיכה ללא שינוי לאורך חייה של גולף דור 6 והוחלפה רק בדור 7 (8V).

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אגב, ה-A3 שמבוססת על הגולף דור 5 (8P) המשיכה ללא שינוי לאורך חייה של גולף דור 6 והוחלפה רק בדור 7 (8V).

גם עם האוקטביה והלאון זה היה אותו דבר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...