Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם גולף דור 7 צפויה לעבור מתיחת פנים בקרוב?

Ameer.86
שימו לב! השרשור הזה בן 3327 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לדעתי VW במצבם הנוכחי ימנעו משינויים בשלב זה. היתה כתבה לפני מספר ימים שגולף 8 תשלם את המחיר והיא תוצג ב 2017 עם מספר קטן יותר של שינויים ביחס לתיכנון המקורי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אם תוצג בשנה הבאה מתיחת פנים, מה הם כבר הולכים לשנות? זו בסך הכל מכונית אפוייה היטב כך שהשינויים יהיו מינוריים - קצת בגריל ובפנים, אולי מולטימדיה עדכנית יותר אבל תכלס, זהו. בכל הקשור למנועים, הדגם מצויד כבר במנועים הכי עדכניים של היצרן ולא צפוי שינוי בקרוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אם תוצג בשנה הבאה מתיחת פנים, מה הם כבר הולכים לשנות? זו בסך הכל מכונית אפוייה היטב כך שהשינויים יהיו מינוריים - קצת בגריל ובפנים, אולי מולטימדיה עדכנית יותר אבל תכלס, זהו. בכל הקשור למנועים, הדגם מצויד כבר במנועים הכי עדכניים של היצרן ולא צפוי שינוי בקרוב.

אמרת הכל :)

קובי

:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המולטימדיה של הגולפים החל משבוע ייצור 22 2015 מגיעים עם מערכת מולטימדיה חדשה כך שלא נראה שמתיחת פנים אם תהיה תשדרג את המערכת הנ"ל. כנ"ל גם למנוע בתקן יורו 6 ובכל מקרה, VW מאוד שמרנים ולכן עד הוצאת הגולף 8 לא נראה לי שתהיה מתיחת פנים לגולף 7.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי VW במצבם הנוכחי ימנעו משינויים בשלב זה. היתה כתבה לפני מספר ימים שגולף 8 תשלם את המחיר והיא תוצג ב 2017 עם מספר קטן יותר של שינויים ביחס לתיכנון המקורי.

אני במקומם דווקא הייתי משדר "עסקים כרגיל" כדי למנוע מהחברה לשקוע בסחרור שסופו מי ישורנו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Audi A3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני במקומם דווקא הייתי משדר "עסקים כרגיל" כדי למנוע מהחברה לשקוע בסחרור שסופו מי ישורנו.

הם נמנעים בגלל התיבעה נגדם ע''מ לשלם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הייתה פעם אחת שהייתה מתיחת פנים לגולף. זו תמיד קפיצה של דורות. בדרך כלל 4-5 שנים.

דווקא ה6 היתה 5 מתוחה גם אם לא קראו לה ככה. ה-7 כבר היתה "כל חדשה" עם מנוע ושלדה חדשים לגמרי בגלל זה היא עשתה באז רציני כשיצאה. אין סיבה לעשות לה פיסליפט לדגם מוצלח ומצליח סתם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מדויק.

ה-6 שונה בצורה מה-5, גם מלפנים, גם מאחור וגם בתאורה.

ב-5 היה מנוע 1.4 ל' טווין עם 140 כ"ס, ב-6 היה מנוע עם 160 כ"ס וזה לא רק כיול. לא זוכר לגבי מנועי ה-1.2 ל' טורבו, מתי הם החליפו את ה-1.6 ל'.

לדעתי זה ממש דור חדש ולא מתיחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההבדל בין הדור 5 ל6 הוא ענק למעט השלדה עצמה.

אבל כל מה שקשור לכיול השלדה היא שונה לגמרי.

אז לא אי אפשר לומר שה6 היא מתיחה של ה5.

מתיחה זה שינויים קלים בפנסים טמבונים ובעיצוב פנים. ה6 לא מזכירה בשום זווית את ה5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהמשך לנושא השרשור, קיבלתי היום הצעת מחיר על הגולף 1.4 150 כ"ס קופורטליין = 155,000 על הכביש.

כששאלתי על הנחה נאמר לי שאין הנחה, אף פעם לא הייתה, ולא נהוג שתינתן הנחה אצלם. ההנחה היחידה על הדגם הנ"ל לטענתו היתה 6א' בימי המכירות.

האמנם? אין בכלל מה לצפות מצ'מפיון על הנחה כלשהי? (המחיר שנתן הוא המחיר הנקוב, מה שיש להם באתר)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגולף הבאה, בין אם זה יהיה מתיחת פנים או "דור חדש", תיפגע בעקבות דיזלדייט.

http://cars.walla.co.il/item/2900371

ובלי קשר לזה, מבחינת עיצוב, על דור 5 אפשר להגיד שאין קשר בינו לבין קודמו, למרות שגם שם לא ניתן לטעות מאיפה הגיעה ההשראה לעיצוב, אבל בדורות 6 ו-7 לא ניתן לאמר זאת. גם הדור השישי וגם השביעי נראים כמו מתיחת פנים של הדור שקדם להם, גם אם בפועל מדובר על דגם חדש לחלוטין מרמת הבורג.

אני לא מבין איך בן אדם יכול להגיד שהדור השישי לא מזכיר בשום זווית את הדור החמישי, זה גובל בעיוורון.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהמשך לנושא השרשור, קיבלתי היום הצעת מחיר על הגולף 1.4 150 כ"ס קופורטליין = 155,000 על הכביש.

כששאלתי על הנחה נאמר לי שאין הנחה, אף פעם לא הייתה, ולא נהוג שתינתן הנחה אצלם. ההנחה היחידה על הדגם הנ"ל לטענתו היתה 6א' בימי המכירות.

האמנם? אין בכלל מה לצפות מצ'מפיון על הנחה כלשהי? (המחיר שנתן הוא המחיר הנקוב, מה שיש להם באתר)

נכון , כסוכן מכירות של VW ואין לי שום אינטרס מכירה כלפיך , הכי שקוף שיש. אי אפשר לתת אגורה הנחה, גם לא חיישני רוורס במתנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי את התגובה שלך. לסוכן מכירות, בטח שלמנהל אולם, יש אינטרס למכור.

אז למה הגישה של "אין הנחות" בצורה שלא משתמעת לשתי פנים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3327 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...