Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין i20 2010 לבין מיקרה 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנחנו רוצים לרכוש רכב ומתלבטים בין יונדאי i20 לבין ניסאן מיקרה. (נשמח לשמוע הצעות נוספות שיכולות להתאים).

התקציב שלנו הוא כ-50K ש"ח ואם אפשר לצמצם זה יעזור לנו עוד יותר.

חשוב לנו שיהיה מקום בתא המטען ובמושב האחורי לעגלה וכיסא לתינוק.

ב99% מהזמן יסעו ברכב מקסימום 2 מקדימה + תינוק מאחורה.

הנסיעות יהיו רגועות כאשר בערך 70% נסיעות עירוניות.

הנסועה החודשית לדעתי לא עולה על 1000 ק"מ.

אנחנו מעדיפים רכב יד 1 עם ק"מ לא גבוה מדי ושנתון לא נמוך מדי.

לפי החיפושים שעשינו הבנו שאפשר למצוא i20 שנת 2010 עם ק"מ יחסית נמוך ויד 1 במחיר שיכול להתאים לנו לתקציב.

בנוסף, ראינו שאפשר למצוא ניסאן מיקרה שנת 2012-2013 במחיר מעט יותר גבוה (55-58K).

ההתלבטות שלנו היא האם להעדיף אוטו איכותי יותר כמו הi20 אך ישן יותר על פני המיקרה החדשה יותר?

האם חכם לקנות רכב בן 5 במחיר של 50K ש"ח בערך? לא כדאי להוסיף מעט ולקבל רכב חדש יותר?

האם כדאי אולי בכלל לחפש רכב יותר ישן 2008-2009 ולחסוך עוד כ-15K ש"ח?

אנחנו כבר מבולבלים.

נשמח לעזרה.

תודה!

פורסם

אתם יכולים להוסיף עוד קצת כסף ולקנות רכב חדש לגמרי מהסוכנות, א-ב-ל...

זה יהיה רכב קטן, כמו קיה פיקנטו או יונדאי i10, שלא יתאים לצרכים שלכם. עגלה לא תיכנס לתא המטען, יהיה צפוף להכניס את כיסא הבטיחות של התינוק מאחורה.

רכב חדש שמתאים לדרישות שלכם זה לכל הפחות מיצובישי ספייס סטאר או ניסאן מיקרה חדשות, עניין של כ-70 אלף ש"ח וגם זה לרכב "יד ראשונה 0 קילומטר".

לגבי השאלה שלכם, i20 מול מיקרה -

ה-i20 גדולה יותר, מרווחת יותר, בטיחותית יותר ואיכותית יותר מבחינת תא הנוסעים.

המיקרה חסכונית יותר בדלק.

שימו לב שיש לאחרונה המון תלונות על הגיר האוטומטי של המיקרה ולכן הרכב הזה חשוד מחמת "אין עשן בלי אש".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)

בוקר טוב.

אני הייתי נצמד לתקציב ומתחיל לבדוק את האופציות שיש בחיפוש "פתוח" כאשר לפי הדרישה שלך הייתי מסנן רכבים מקבוצת המיני (קבוצה שאני אישית מחבב). המיקרה אומנם לא בדיוק מיני אבל גם לא ממש יותר מזה וכן לפי הק"מ שהרכב הזה עתיד לעבור לא הייתי מייחס חשיבות לשניים-שלושה ליטרים הבדל בצריכת דלק. כן הייתי מייחס חשיבות לבטיחות ואבזור בטיחותי ואחר.

ממה שאני ראיתי לאחרונה ניתן למצוא i20 בפחות מ50 אלף ומשנתון 2011-12.

כך גם מאזדה 2, יונדאי i25, גרנדה פונטו מאובזרת, בראבו, איביזה 1.6, פוקוס, מגאן, פיאסטה, לנסר החדשה ועוד. כולם משנתונים 2011-13, כולם שמורים על פניו, יד 1 וק"מ נמוך ולכול הרכבים יש יתרונות וחסרונות- דברים שאתה כבר צריך להניח במשוואה שלך (כש"תתביית" על רכב מסוים, תעשה חיפוש בפורום זה, אין כמעט דגם שלא דובר עליו ומספר פעמים).

ד"א כול הרכבים הנ"ל ישאירו לך עודף מ50 אלף בשנתונים האלה.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי loty

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...