Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גראנדה פונטו אבארט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחלה אוטו, עובד על אותו עיקרון של הEVO. שזה תכלס אומר המיטו המקבילה, רק מחודדת קצת יותר.

ספציפית בזו, זה אותו מנוע 155 כ"ס שיש במיטו. ואכן הרכב הספציפי הזה הינו יחיד בארץ.

הכל תלוי באגזמפלר. הבודדות השמורות, שמבוקשות מאוד נמכרות מעל המחירון, האחרות בפחות.

155? בעל הרכב טוען שיש 180 סוסים

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
יש עוד אחד כמוך, למעלה, שהעלה תמונה של איוו.

הלו הלו, מה זה עוד אחד??

אני המקור הוא החיקוי...

אני adidas הוא abibas

אני nike הוא hike

אני puma הוא tuna

נו טוב הבנת....

מהם ההבדלים בין האיוו לגראנדה??

(עצלן מידי לגוגל)

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

האיבו היא מתיחת פנים. קיבלה על הדרך גם מנוע אחר (אני מניח שבגרנדה זה T-Jet כמו במיטו 155) - מולטיאייר טורבו עם 160 (או שמא 170? לא זוכר) כוחות סוס.

אמיתי לגמרי, אני לא מבין מה ה"ייחודיות" של הרכב הזה שאמורה לנתק את המחיר שלו מזה של האיבו אבארט. זה לא איזו מרצדס גולווינג שנדירה גם בעולם ובאמת אין לה חלופה אחרת. כולה גרסת יותר מוקדמת (ופחות טובה כנראה) של האיבו אבארט. זה שבעל הרכב חי בסרט שיש לו יהלום ביד, לא אומר שהאוטו באמת שווה את זה. מבחינה "קרה" כמובן.

That being said - אני חושב שמחיר ריאלי בשבילה הוא בערך 65-70 גג. זאת בהנחה שפונטו איבו 2010 נמכרה כמו שאומרים פה ב-80 אלף. אתם יודעים מה, אולי אפילו קצת פחות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)
155? בעל הרכב טוען שיש 180 סוסים

לא מכיר את בעל הרכב הנוכחי. את השניים הראשונים אני כן מכיר.

לרכב במצבו המקורי יש 155 כ"ס. אלא אם מדובר בגרסת ה ESSEESSE, שמגיעה עם 180 כ"ס. במקרה הזה לא מדובר בגרסה זו.

וזה אכן מנוע ה T-JET 155.

ייתכן ולרכב יש יותר מ155 כ"ס כמובן, אם בוצעו בו אי אלו שינויי אפטר-מרקט. את זה תצטרך לברר בעצמך.

Spire,

Grande = 155/180 TJET

Evo = 170/186 MAT

עריכה אחרונה על ידי Caveman

!AWDSOME

פורסם

bigbosf, לאן בדיוק אתה מכוון עם הצילום מסך הזה?

בהנחה והרכב מקורי, יש לו 155 כ"ס. המוכר יכול לרשום מה שהוא רוצה.

אם הרכב לא מקורי, זה כבר סיפור אחר.

!AWDSOME

פורסם

אולי בדגם הזה מגיע טורבו שונה מהטורבו שיש במיטו, ובעזרת ניהול תוכנה מחודד יותר (מקורי) של אבארט אני מאמין שאפשר להגיע ל180 כ"ס.

עוד פעם, אין לי שום מושג ברכב הזה, אבל אם אתם טוענים שיש לו את הטי ג'אט כמו אצלי במיטו אז הגעה ל180 כ"ס היא לא קשה בכלל.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

דחה הצעה של 60, בטענה שקיבל הצעות אחרות או כי הוא דורש מחיר X? ואם כן, מה מחיר ה-X שהוא דורש?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם (נערך)
אולי לא פגאני אבל כן רכב אספנות במובן מסוים, ראשון ואחרון מהדגם הזה בארץ, מכונית מרשימה ושמורה מאוד ובהתאם לכך סביר שהמחיר שיבקש עליה, גם אם יראה אולי גבוה בהשוואה לרכבים מקבילים (נניח, GTI או קליאו RS או משהו כזה מאותו שנתון) עשוי להיות הגיוני בשקלול הייחודיות ואילן היוחסין של הבעלים הקודמים. אין לי מושג באיזה סכום עשוי להיות מדובר אבל אין טעם לשפוט במונחי "לוי יצחק" או לזלזל במחיר גבוה לדעתך. רכב ייחודי וערכו ייקבע רק לפי דבר אחד - מה שהקונה מוכן לשלם ומה שהמוכר מוכן לקבל.

אילן יוחסין? קצת מוגזם לא? זה לא שאלוויס פרסלי נהג ברכב הזה.

אומנם זה האקזמפלר היחיד, אבל זה לא אומר שהוא טוב יותר מהפונטו איבו אבראט נכון?

אם ככה ה"יחודיות" שלו לא כל כך מרשימה אותי.

ערך של כל מוצר נקבע רק על פי דבר אחד, כמה שמוכנים לשלם עליו. זה שהרכב ייחודי אולי יעזור לו להשיג מחיר גבוה יותר, אבל מהבחינה הזו הוא לא שונה מאף רכב אחר.

רק ימים יגידו בכמה הרכב הזה נמכר, ומה היו השיקולים של הרוכש לשלם את המחיר המבוקש. ניחוש שלי אילן היוחסין בטח לא יהיה אחד מהם.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
דחה הצעה של 60, בטענה שקיבל הצעות אחרות או כי הוא דורש מחיר X? ואם כן, מה מחיר ה-X שהוא דורש?

הוא מוכר את הרכב בשיטת ״תציעו מחיר״ , כאשר הפרייאר הראשי התורן מנצח וזוכה .. כמו שרשמתי הוא אומר שאין מחירון . אין מחיר x . יש רק ״תשלחו לי הצעת מחיר לפרטי״.

עריכה אחרונה על ידי bigbosf

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

נשמע שהוא חי בסרט במידה מסוימת.

שיפרסם מכרז וזהו.

לא מדובר ברכב שעתיד להפיל אותך מהכיסא.

ולא יזיק לחפש אלטרנטיבות אחרות.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אנצל את השרשור אם כבר, לשאול על הפונטו איבו 105 כ״ס . 6 הילוכים קדימה. לשם מה ? ביצועים אני מניח שאין. אז למטרת שיוט? הרכב מגיע ל150 אני מניח. מי פותר לי את התעלומה ?

פורסם

אני מניח שההילוכים קצרים לטובת ניצול מקסימלי של כח המנוע. אצלי למשל בגרסת הטורבו (135 כ"ס) יש רק חמישה הילוכים, כנראה כי "לא צריך" עוד אחד באמצע.

*מה שכן, חסר מאוד עוד הילוך לשיוט.

עריכה: אגב, היום יש לי מכוניות עם שישה הילוכים (ידני) עם מנועים חלשים אפילו יותר מזה של הפונטו, ככה שכנראה שיש דברים בגו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...