Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גראנדה פונטו אבארט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אנצל את השרשור אם כבר, לשאול על הפונטו איבו 105 כ״ס . 6 הילוכים קדימה. לשם מה ? ביצועים אני מניח שאין. אז למטרת שיוט? הרכב מגיע ל150 אני מניח. מי פותר לי את התעלומה ?

אל תגזים, עוברת את ה 150 בכיף או שהיית ציני ואני הייתי רציני :p

למה 6 הילוכים? אין לי מושג, בחיפושי אחר 500 מצאתי גם אחת עם 1.4 ידנית ו 6 הילוכים, אין לי מושג מה זה יתן מלבד שיוט כי יש לרכב רק 100 כ"ס.

והמוכר של האבארת תאכלס יכול למכור באיזה מחיר שהוא רוצה, יעוף או לא יעוף על עצמו זה שלו ושיעשה מה שבא לו, אני בהחלט הייתי רוכש באיזור ה 60.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המחיר מאוד תלוי במצב, כמו שכתבו כאן נמכרה אחת שנת 2011 סביב ה80 שהיתה במצב לא משהו בכלל ולעומתה אחת 2010 עם קיט ושמורה מאוד ב110 כמה שבועות אחר כך.

לא מכיר לעומק את המצב של זו אבל בפעמים שכן ראיתי אותה הרושם של אחזקתה והצורה שלה היה מאוד חיובי.

פורסם

אפשר תשובה לשאלה - למה פונטו עם 105 כ״ס צריכה 6 הילוכים ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לא מבין את השאלה. יותר הילוכים - ניצול טוב יותר של המנוע. לא משנה איזה הספק יש לו ולכמה מגיע.

בשנת 95 היה בחו"ל דגם של פונטו 1.1 60 כ"ס עם 6 הילוכים.

פורסם
הפונטו יפה, אבל לא ספורטיבית בנשמה.

כבודו פסיכולוג רכב? :roll:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אפשר תשובה לשאלה - למה פונטו עם 105 כ״ס צריכה 6 הילוכים ?

לך לגוגל ותבדוק מהו התפקיד ואופן הפעולה של תיבת תמסורת, ייתכן שתגלה שגם לרכב עם 70 כ"ס אפשר (ולדעתי רצוי) לשדך תיבה מרובת יחסי העברה.

איזו שאלה הזויה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לך לגוגל ותבדוק מהו התפקיד ואופן הפעולה של תיבת תמסורת, ייתכן שתגלה שגם לרכב עם 70 כ"ס אפשר (ולדעתי רצוי) לשדך תיבה מרובת יחסי העברה.

איזו שאלה הזויה.

אשמח אם תענה לי . תחסוך לי את גוגל. אני נמצא בפורום פה כי יש פה יודעי דבר או 2.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

ענו כבר כי ריבוי הילוכים מאפשר ניצולת גבוהה יותר של המנוע עקב יחסי העברה קצרים יותר.

בדיוק כמו שוואג משדכים 7 הילוכים ל102 כ"ס.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אתה יודע מה, קח תשובה טיפה יותר מפורטת - ככל שיש יותר הילוכים, כך בכל זמן נתון המנוע יהיה קרוב יותר לתחום היעיל שלו. Capito?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

וקח עוד תשובה בצורת אנלוגיה: אם אתה רוצה מקסימום יעילות ביחס לכושר, מה תמליץ לאדם שיודע לרכב על אופניים - מעט או הרבה הילוכים?

ואם אני אומר לך שהאדם בכושר גרוע, האם תשנה את התשובה?

(סלח לי על ההפניה לגוגל, אני חשבתי שההודעה שלך היא סוג של הטרלה ולא שאלה כנה)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...