Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גראנדה פונטו אבארט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם נחזור רגע ונתייחס לעניין עליו דובר בהתחלה, ההגיון אומר שהרכב לא אמור לעלות יותר מ 60+- אלף. (דעתי האישית כן?)

2010 במחירון של יד 2 (לא יודע על כבודו לוי יצחק) בין 70-75 כאשר הגיוני שנמכרת באזור 80 כאשר הנתונים סטנדרטיים ו ב 110 כמו שאמר עמיקם אבל פה מדובר על מקרה מאוד יוצא דופן (קיט + שלל תוספות שיש רק לאותה אחת ויחידה).

אילן היוחסין אגב לחלוטין לא רלוונטי למחיר הרכב אלא אם מדובר על מכר כזה או אחר.

מן הסתם אם אקנה אלפא מRK לדוגמא אני אשמח לשלם יותר כי אני יודע איך הוא מטפל ברכבים שלו. אבל את אדון מוכר הפונטו אני לא מכיר אולי ממפגש כזה או אחר מקסימום ולכן גם אם הוא יועץ אוטו או יועץ של אני לא יודע מה זה לא מצדיק לנפח מחירים גם אם יש אחת כזאת במזרח התיכון.

Subaru BRZ 2018 MT

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב הפונטו 2010 נמכרה במחיר מאוד קרוב למחירון יצחק לוי המשוקלל ללא התוספות היחודיות.

נכנסתי גם להציץ במחירון יד 2 עכשיו. קצת מאכזב והופך את הערכת המחיר שלהם ללא ממש רלוונטית. אין אפשרות לשקלל קיט והן בכלל מופיעות שם כאוטומט...

פורסם

"לא יודע על כבודו לוי יצחק"

אז כדאי שתכיר אותו.

אם חס וחלילה תעשה תאונה תקבל כסף לפי לוי יצחק.

אם תרצה לעשות עיסקת טרייד-אין תקבל לפי לוי יצחק.

אם תדבר עם 99% מהאנשים שלא החליטו למכור את הרכב שלהם וגילו שביד 2 ה"אוצר" שלהם שווה עוד 2000 שקל הם ידברו איתך רק על לוי יצחק.

בקיצור השוק עובד עם לוי יצחק עם כל החסרונות שלו אלו העובדות בשטח.

בנוסף ביחס למקרה הספציפי שיש לנו כאן מדובר ברכב שמנגנון התמחור של יד 2 לא ממש עובד עליו. לדברי יד 2 המחירון שלהם מבוסס על עקאות שנסגרו. כמה בדיוק עסקאות של הרכב הזה נסגרו?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
תודה לכולם. החכמתי .

עוד הסבר קטן:

טעות נפוצה לחשוב שההילוך השישי נוסף מעל הילוך חמישי (מלמעלה) ומשמש רק לשיוט במהירות גבוהה בסל"ד נמוך.

בפועל, יחס העברה בהילוך הגבוה בפונטו 5 הילוכים ובפונטו 6 הילוכים יכול להיות זהה. כלומר אותו סל"ד באותה מהירות בהילוך האחרון.

אבל כל התחום מחולק ל 6 במקום ל 5 מה שמאפשר התאמה טובה יותר של הילוך לתנאי הדרך, לרמת התאוצה שאתה רוצה להשיג ולמאפייני המנוע.

דוגמא טיאורתית:

נניח ב 50 קמ"ש ההילוך השני כבר "נגמר", אבל שלישי עדיין לא סוחב מספיק טוב. אז יש לך עוד הילוך "באמצע" שמגשר על הפער ביניהם.

פורסם (נערך)

נשמע כאילו יש לך מניות אצל לוי יצחק.. רוצה לתבוע אותי על דיבה?

כל מה שניסיתי להגיד זה שלא בדקתי במחירון שלו, וההשוואה שעשיתי הייתי באופן יחסי. אם תסתכל על ההפרשים בין 2010ב ל 2011 וכו. תמיר את זה לאחוזים ואז תלך אחורה ל 2008 עם תוספת של הק"מ הנמוך הרי תגיע לאותם המספרים של 60+- עליהם דיברתי.

לעניין התאונות או גניבות או כל קשקוש כזה זה, לחלוטין סוטה מהנושא. אבל אם כבר התחלת אני אוסיף:

זה רכב נישה ספורטיבי. כל קשר בינו לבין מחירון רשמי כזה או אחר הוא דק עד דק מאוד.

אני יכול להגיד לך שב 147 שלי השקעתי בשנה האחרונה פי 4 ממחיר הקניה שלה.

לכל אדם נורמטיבי זה יראה תלוש מהמציאות.

ברור לי שלא אמכור אותה (ולא שאני רוצה) בסכום שמתקרב לזה אבל מבחינתי זה שווה ערך ללקנות רכב כמו הפונטו הזאת במחיר שכביכול גבוהה ממחיר המחירון.

שנינו בשום מצב של אובדן הרכב לא נקבל את גובה ההשקעה בחזרה. בעניין המכירה זה אחרת

ואל תתלהם :)

"לא יודע על כבודו לוי יצחק"

אז כדאי שתכיר אותו.

אם חס וחלילה תעשה תאונה תקבל כסף לפי לוי יצחק.

אם תרצה לעשות עיסקת טרייד-אין תקבל לפי לוי יצחק.

אם תדבר עם 99% מהאנשים שלא החליטו למכור את הרכב שלהם וגילו שביד 2 ה"אוצר" שלהם שווה עוד 2000 שקל הם ידברו איתך רק על לוי יצחק.

בקיצור השוק עובד עם לוי יצחק עם כל החסרונות שלו אלו העובדות בשטח.

בנוסף ביחס למקרה הספציפי שיש לנו כאן מדובר ברכב שמנגנון התמחור של יד 2 לא ממש עובד עליו. לדברי יד 2 המחירון שלהם מבוסס על עקאות שנסגרו. כמה בדיוק עסקאות של הרכב הזה נסגרו?

עריכה אחרונה על ידי evgest

Subaru BRZ 2018 MT

פורסם

אשתדל שלא :wink:

אני פשוט קיבלתי רושם ממה שכתבת שאתה מזלזל בלוי יצחק ומצדד ביד 2. תופעה שנתקלתי בה לאחרונה בעיקר אצל אנשים שמוכרים את רכבם וגילו שמחירון יד 2 מניב להם עוד כמה אלפים לפנטזיה.

רציתי לתקן.

אכן במקרה הזה אף מחירון לא ממש רלוונטי.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

יש רכבים שפיתחו שוק עצמאי משלהם, בלי קשר ללוי יצחק (גולף GTI, מיאטה, S2000 וכו').

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כל רכב מיוחד נמכר בלי קשר ללוי יצחק. תנסה לקנות אלפא GTV 916, אלפא GT 3.2, פיז'ו 406 קופה, ותציע מחירון. בתקופות מסויימות אפילו מכוניות כמו הונדה FRV נמכרו בלי קשר למחירון, והייתה תקופת זוהר אפילו ליונדאי אטוס.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

למה ללכת רחוק - אם המידע שלי מדויק, אלפא 156 2.5 v6 ידנית מודל 2002 נדמה לי, במצב טוב ונראית טוב, נמכרה בשישים אלף שח לפני חודש. המחירון כמה?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני מניח שלא הרבה יותר מ-20, אם בכלל.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
למה ללכת רחוק - אם המידע שלי מדויק, אלפא 156 2.5 v6 ידנית מודל 2002 נדמה לי, במצב טוב ונראית טוב, נמכרה בשישים אלף שח לפני חודש. המחירון כמה?

[emoji15] DAMN!

כשקניתי את הקליאו בשנת 2007 (ב-54 ד"א), ה-156 נסחרו בפחות!

מזכיר לי את ההזויים שמשלמים 100K ויותר על אימפרזה STI 2002.

פורסם

דווקא ב-2008 קניתי 2.5 שנת 99 ב-52k.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
[emoji15] DAMN!

כשקניתי את הקליאו בשנת 2007 (ב-54 ד"א), ה-156 נסחרו בפחות!

מזכיר לי את ההזויים שמשלמים 100K ויותר על אימפרזה STI 2002.

תתנחם בזה שיש 156 יותר יקרות...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יש למישהו ד.א פה את הגרסה הרגילה עם ה-105 כ״ס ויכול לתת חוות דעת ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

זו לא הגרסא הרגילה...

הגרסא הרגילה היא 77 כ"ס, והרכב עגלה קטנה ונחמדה.

לחבר היתה 105 כ"ס, רכב מאוד מאוזן, אבל לא הייתי מגדיר אותו ספורטיבי. אם היו כאלו בשוק כשחיפשתי רכב לאשתי, הייתי רוכש אחת בבירור. לצערי הן די נדירות.

תוספת ההילוך (חסר מאוד כבר בגרסא ה'רגילה') ותוספת הכוח מאזנים מאוד את הרכב, מנטרלים לו את החסרון המרכזי, ולטעמי מייצרים את אחת הסופר מיני'ס הטובות שיש בשוק מבחינת תמורה למחיר בשוק המשומשות - תודות לירידת הערך האסטרונומית של פיאט.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...