Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בנוגע לפיאט 500 Blackjack

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הלכתי לראות היום פיאט 500 בלאקג'ק (הגרסא הצבועה בשחור מט). המוכר דורש 55 אלף שקל (הוא כבר יד שנייה, 29 אלף ק"מ, טסט לחודש) לפני התמקחות.

בתמונות הרכב היה נראה מעולה, צבע מגניב, ג'אנטים שחורים עם קליפרים אדומים, ריפודי עור בצבע אדום, שליטה מהגה ועוד תוספות שוות.

מהבדיקה במציאות לרכב מדובקת על כל הגג מדבקת משבצות כזאת שמתקלפת לגמרי, לעור בריפוד יש קרעים קטנים כאלה לכל אורך הכיסא. כמו גם, נאמר שבעקבות מכה מעל הצמיג הקדמי כל הרכב נצבע מחדש.

האם זה מחשיד שצבעו את כל הרכב בעקבות מכה אחת? או שזה נורמלי בצבע מט?

האם המחיר הגיוני או שלחפש רכב אחר?

עריכה אחרונה על ידי בר.
פורסם

מאוד מחשיד שצבעו את הרכב בעקבות תאונה אחת,

לא ברור לי באיזה שנתון מדובר, אבל אני יודע שבתקציב הזה תוכל לקבל 2012-2013 כנראה (עם גיר ידני ומנוע 1.2).

על פניו נשמע רכב די מוזנח ואני לא מאמין לסיפור של המכה מעל הצמיג. בדרך כלל מתקנים נקודתית.

אני באופן אישי לא הייתי טורח אפילו לקחת את הרכב לבדיקה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דור, הבלאק ג'ק המדוברות הגיעו עם מנוע 1400 ו100 כ"ס, וגיר ידני או אוט' (רובוטי).

בלי קשר, אכן מחשיד. אין סיבה לצביעה של רכב שלם בעקבות תאונה אחת גם בצבע זה שיותר מורכב לתיקון. ממליץ להמשיך לחפש..

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

אם אני זוכר נכון,

צבע מאט מחליפים את כל הרכב, ולא נקודתי.

אם לא את כל הרכב אז לפחות אז את הכנף\דלת במלואה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
אם אני זוכר נכון,

צבע מאט מחליפים את כל הרכב, ולא נקודתי.

אם לא את כל הרכב אז לפחות אז את הכנף\דלת במלואה.

אכן, צובעים חלק שלם. אך לא את כל הרכב (אלא אם כל הרכב נפגע...)

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

אני יודע על איזה רכב מדובר וזה רכב שהמודעה מפורסמת עליו המון זמן. אפשר כנראה להבין את הסיבה למה - בעלים שזלזל ברכב וכנראה מדובר בילד שנהג עליו.

לדעתי אפילו טיפול הוא לא עבר (טרם הגיע ל 30K).

אין לי מושג מה גורם לצבע להתקלף בגג או לבעל הרכב לשים מדבקה (משוגע הבן אדם?) על גג שגם ככה מגיע מט מהחברה, או שצואת יונים הרסה את הגג או שיש נזק אחר, או שהבחור השתעמם מהצבע השחור והחליט לשים ציפוי זול מדבקה כאלו שמוכרים באיביי ובלי ידע כמו שצריך התוצאה תהיה רעה.

בכל אופן אם לקחת את הרכב לבדיקה, תבדוק מתחת למכסה המנוע ותראה שאין נזילות ממיכל העיבוי כי זו נקודת תורפה ברכב הנ"ל, שאין נזילות שמן גיר (במיוחד ברובוטית), שהשמן מנוע איכשהו נראה סביר ואין חוסר.

בנוגע לעור ברכב- כל המושבים מגיעים עור קומפלט ולא חצי כמו בגרסאות הרגילות, לכן אם יש בזה קרעים אין הרבה מה לעשות מלבד תפירה מחדשה וכו'.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

אולי לא הצליחו להגיעה להתאמת צבע נורמלית אחרי התיקון אז צבעו את הכל

וממה שאני מבין בגג יש ריבועים ולא משהו שלם, אולי פשוט אפשר לקלף אותם ולקבל צבע שחור מט יפה.

אבל אני ממש לא הייתי קונה אוטו חדש שצבעו את כולו ושהכסאות נקרעים לו, כדי לקרוע כסאות בכזה אוטו חדש צריך להיות בנאדם מאוד מאוד אלים וגס בשימוש באוט.

גם לא כתבת על מודל ומנוע. הדגם שלי 2012 עם מנוע טווין אייר וכל האבזור אקסטרה שרשמת, רק בלי הצבע. קניתי עם 2500 (אלפיים חמש מאות) קמ ב61000 לפני שנה, בלי צבע חדש ובלי כסאות קרועים.

עריכה אחרונה על ידי liorwohl

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...