Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אנחנו זוג וילד בדרך ..התקציב הקיים הוא עד 35 אלף ..חשוב שיהיה אוטו אמין וק"מ נמוך וכמובן אוטומט חיסכוני עד כמה שאפשר כי אני נוסע 20 אלף בשנה .

האם טויוטה רובוטית 2008 בעלת ק"מ נמוך הוא רכב אמין בישבילי כי כולם אומרים תתרחק מרובוטי ? רכב זב כדאי לקנייה? אפשר לסמוך על הקלאץ הזה?

פורסם

איני חושב שהבעיה שלו זה באמינות,אלא יותר פעולה לא נעימה של הגיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נסעתי אליו הגיר דווקא מגיב יפה ..הבנתי שלפני 5 שנים היה ריקול לטויטה והחליפו ברובוטי לקלאץ שכולל דיסקית כפולה אולי זאת הסיבה שאין קפיצות בנסיעה ..רשום בפורומים שהקלאץ עושה בערך 100 אלף ק"מ לפני שהוא שובק חיים וזה גם תלוי בנהג

פורסם

הגיר הזה בועט כמו רבי בחיידר, יש כזו לאחותי מספר שנים, רוורס נוסע רק במהירות, כשצריך לגלוש לאט רועד כמו חולה פרקינסון בהתקף.

הרכב בסיסי ביותר ברמת פינוק של כלא אבו נפחא

בכלל לא מבין אנשים, יאריס, 2008 עם גיר בעייתי חולה ולא נעים, עם בעיות בוצה נפוצות ב35K עדיף להם על פני פונטו 2011 או אפילו 2012 באותו מחיר פחות או יותר.

אגב, לאחותי תינוקת והיא לא הסתדרה עם היאריס, את העגלה הייתה מפזרת בכל חלל הרכב כי בתא מטען קטן מאד - אז היא מעוניינת למכור אם השתכנעת.

תרים את הראש ותביט לצדדים, יש רכבים שנותנים הרבה יותר במחירים אטרקטיבים

או שתהנה אחי, אחלה טויוטה!

פורסם

תרים את הראש ותביט לצדדים, יש רכבים שנותנים הרבה יותר במחירים אטרקטיבים

או שתהנה אחי, אחלה טויוטה!

פלוס 1.

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

אם אתה מחפש מיני, או גם משפחתיות?

תתאר קצת מה הצרכים, כמה נסועה, מה העדפות שלך, האם ידני בא בחשבון.

ננסה לחשוב יחד על משהו שישרת אתכם כמו שצריך

פורסם

אם אתה לא נעול על יפניות שווה לבחון את הגולף דור 5 2007-8 מנוע 1600. הכי קרוב לאוריס. רכב מצוין.

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

תן יותר פרטים, יד, ק"מ, מדובר על 1.2 TSI עם גיר DSG?

בגדול רכב שימושי מאד, משמש גם כמונית. יש לו אח תיאום טיפה זול יותר, סיאט איביזה פלואו.

אני חושב שכדאי לך לשקול לרכוש C4, יש בדיוק שרשור פה על הרכב הזה, לדעתי יתן לכם כל מה שאתם צריכים וישאיר לכם עודף מהתקציב שהצבת.

פורסם

הרכב 1600 יד1 שנת 2010 גיר טיפטרוניק שעשה 100 אל, מנוע בנזין..6 הילוכים שאומר שהוא חיסכוני..וכאחד שנוסע הרבה חייב רכב כזה ..c4 מפחיד אותי בגלל כל הסטיגמות רכבים צרפתים

פורסם (נערך)

תקרא, יש שרשור גדול, הסטיגמות לא מעניינות.

לי אין את הרכב, הייתי רוכש אותו בששון לו הייתי עומד עכשיו בפני רכישה, מכיוון שזהו רכב טוב ובעלות מגוחכת, מנסיון של מספר חברים.

בעניין הפאביה, זה רכב טוב מאד, שמציג אמינות טובה. הנסועה שלו קצת גבוה.

לדעתי הצריכה הממוצעת שלו זה סביב ה12 ק"מ לליטר.

תבדוק טיפולים, האם החליף כבר טיימינג?

כמה הנסועה שלך צפויה להיות?

אגב למה קפצת מיאריס קטנטנה לפאביה ספייס? ואם אתה מחפש תא מטען גדול, מציע לך להציץ גם ברומסטר. חפש שם פרטיות, נראה לי שתמצא כמה דברים מעניינים, המכלולים זהים לזה של הפאביה לידיעתי.

עריכה אחרונה על ידי OJetta
פורסם

היי, אנחנו זוג עם ילד, ומאוד מרוצים מהאוריס 2008 שלנו.

אז כנראה שזה מאוד תלוי, תמיד יהיו המלצות לפה ולפה.

כן, אחרי 100 אלף ק"מ כנראה שתצטרך להחליף קלאץ, 4000₪ במוסך מורשה, מעבר לזה, רכב אמין מאוד

• תוכן חדש...