Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האמת היא שעוד אין לי רישיון (בתהליכים :)), ורק רציתי להבין כמה דברים...

יש לנו במשפחה קווליר 2.2 (שעושה לנו יותר מדי בעיות אגב... חשמל, מנוע, מראות שלא מתקפלות ונשברות - כל מראה 1000 ש"ח וכו') ורציתי לדעת האם היא חזקה ? כמו כן, מהי צריכת הדלק של אחת כזו ? אם זה עוזר, היא שנת 95, יד ראשונה.

תודה רבה :smile:

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תן לי לנחש: אין לך רישיון.

אם היה לך רישיון, היית יכול לנהוג בה ולהרגיש אם היא חזקה.

ואם כבר חזקה - חזקה ביחס למה? ביחס למזדה לנטיס 1.6? כן בהחלט. ביחס למיצובישי EVO 8? ממש לא.

בנוגע לצריכת הדלק - בצע בדיקה בעצמך ברכב שלכם. לא יודע איך? תריץ חיפוש בפורום, או תחשוב בהגיון מספר שניות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כתבתי שאין לי רישיון

אני לא מבין מה רע בלשאול שאלה.

רק מכיוון שאין לי רישיון זה לא אומר שאתם לא צריכים לחלוק את הידע שלכם איתי. אם זאת דעתכם - בכיף...

לרוב האנשים ששואלים כאן לגבי צריכת דלק עונים - האם אפשר לענות גם לי ?

לאיזה מכונית ניתן להשוות את הקוואליר מבחינת כוח וביצועים ?

תודה,

בר

פורסם
כתבתי שאין לי רישיון

אני לא מבין מה רע בלשאול שאלה.

רק מכיוון שאין לי רישיון זה לא אומר שאתם לא צריכים לחלוק את הידע שלכם איתי. אם זאת דעתכם - בכיף...

לרוב האנשים ששואלים כאן לגבי צריכת דלק עונים - האם אפשר לענות גם לי ?

לאיזה מכונית ניתן להשוות את הקוואליר מבחינת כוח וביצועים ?

תודה,

בר

אופס, צודק. לא קראתי מספיק בעיון.

אין רע בלשאול שאלה. בנוגע לצריכת הדלק - עונים בהנחה ומדובר בבעיה מסוימת. אתה סתם שואל באופן אקדמי. צריכת הדלק משתנה מרכב לרכב לפי תנאי הנהיגה. אני יכול סתם לזרוק לך מספר (1:10) אבל הוא יהיה חסר משמעות. בדוק את הצריכה אצלכם ברכב ותגיד לנו מהי, אז נדע אם היא תקינה או לא.

לאיזו מכונית ניתן להשוות את הקוואליר מבחינת ביצועים? לנטיס 1.8 אוטומטית נניח. הונדה סיוויק שנת 98 1.6 אוטומטית נניח. כל משפחתית שעושה כ-11 שניות למאה, בערך. בשנת 95 לקוואליר יש רק שלושה הילוכים אם אני זוכר נכון, אז הביצועים שלה לא משהו ביחס לחדשות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עם אתה רוצה לבדוק כמה דלק החיה זוללת,אז אתה מאפס את המונה של הק"מ,

מתדלק מלא לגמרי, ואחרי שאתה מסיים את הנסיעה (מומלץ יותר מ10 ק"מ) תלך למלא עוד פעם

ואז תראה כמה דלק הלך, ואז אתה מחלק את מס הקילומטרים שעשית בליטרים שמילית אחרי הנסיעה

ואז אתה מגלה כמה עשית.

אני חושב שהקווליר עושה משהו כמו 1:8.5, משהו כזה

יונתן

פורסם

לגבי צריכת דלק: http://www.fueleconomy.gov/feg/findacar.htmיש שם אפשרות לעבור למידות מטריות ולשינוי יחסים בין עירוני לבין-עירוני.

תמצא את הרכב שאתה מחפש ותקבל כל הנתונים.

דרך אגב, אחת הבעיות המרכזיות של הקוואליר היא שזה רכב בלתי-בטיחותי בעליל.

פורסם

בלתי בטיחותית ? מאיפה הבאת את זה ?

סרוניס - אכן לקווליר האוטומטית יש 3 הילוכים בשנת 95. אין סיבה למנוע הגדול ? סתם אמריקאים אוהבים לתקוע מנועים שלא צריכים להיות שם במכוניות ?

פורסם
בלתי בטיחותית ? מאיפה הבאת את זה ?

סרוניס - אכן לקווליר האוטומטית יש 3 הילוכים בשנת 95. אין סיבה למנוע הגדול ? סתם אמריקאים אוהבים לתקוע מנועים שלא צריכים להיות שם במכוניות ?

הקוואליר אמנם לא שיא הבטיחות בהשוואה להיום, אבל לשנתון שלה היא בהחלט בטיחותית יותר ממתחרותיה.

הסיבה למנוע הגדול היא שזה בעצם המנוע הקטן ביותר שיש לג'נרל מוטורס והוא חזק מאוד ביחס למתחרות.

ו... כן... אמריקאים אוהבים לתקוע מנועים גדולים על שלדות קטנות... בגלל זה זה כיף...

dirty old man

need love too

פורסם

הקאווליר היא אוטו לא בטיחותי. נ ק ו ד ה!!! מי שלא מאמין שיקרא כתבות עליה. אם אתם רוצים נתון מדהים עליה אז בבקשב. השילדה של הקאואליר היא השילדה של האופל אסקונה, שהייצור שלה הופסק אי שם בשלהיי שנות ה 80. כמה יותר לא בטיחותי מזה אתם רוצים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הקאווליר היא אוטו לא בטיחותי. נ ק ו ד ה!!! מי שלא מאמין שיקרא כתבות עליה. אם אתם רוצים נתון מדהים עליה אז בבקשב. השילדה של הקאואליר היא השילדה של האופל אסקונה, שהייצור שלה הופסק אי שם בשלהיי שנות ה 80. כמה יותר לא בטיחותי מזה אתם רוצים?

אני לא יודע על הדגמים הישנים יותר אבל הקאווליר שנת 97

יש אחיזה מעולה עם התנהגות כביש טובה

צריכת דלק קצת גבוהה פחות מ 10 ק''מ לליטר בעיר

אבל ביצועים טובים.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

לקוואליר יש התנהגות ממש רעה, וזה מניסיון לא משמועות וכו'. גם איכות היצור לא מבריקה במיוחד, כל הפלסטיקים לא מחזיקים מעמד יפה עם השנים. מה שכן, איכות הצביעה טובה, והקופה יפה (לדעתי לפחות).

גיא

פורסם
אין סיבה למנוע הגדול ? סתם אמריקאים אוהבים לתקוע מנועים שלא צריכים להיות שם במכוניות ?

American cars are made for american roads and american freeways, 2.2L isn't a big motor at all in the US, it's barely a cheap ass car with a small motor for students that don't have enough money to buy a Civic or a Corolla.... you might disagree with me because you live in a country that 2.2L motor is higher displacement than the average, I'm not sure what's the average displacement in the US but willing to bet it's over 3.0L easily

:wink: ...Moti who's daily driver has 5.3L V8

פורסם
אני לא יודע על הדגמים הישנים יותר אבל הקאווליר שנת 97

יש אחיזה מעולה עם התנהגות כביש טובה

צריכת דלק קצת גבוהה פחות מ 10 ק''מ לליטר בעיר

אבל ביצועים טובים.

יחסית לאיזה מכוניות בדיוק יש לה התנהגות כביש טובה ואחיזה מעולה?

פיאט אונו ?

ג'אסטי?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אבוי.

כנראה שהבחור לא נסע מעולם על אוטו מתנהג או אוחז..

כי אחרת אי אפשר להבין למה הוא טוען שהקווליר היא כזאת.:roll:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

• תוכן חדש...