Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים,

המחשב בן 4 שנים,מעבד I3 עם לוח אם Gigabyte GA-H55M-D2H

בימים האחרונים היה איטי להחריד ונכבה מידי פעם

היום כשבאו להדליק את המחשב אין שום תגובה.

מה בוצע עד כה:

החלפת ספק

נקיון כללי , המעבד היה מלא אבק

ניסיון לנתק הכל ולחבר מחדש

החלפת כבל חשמל

בדיקת תקינות של הספק - יצא תקין.

אני חושד שהלוח נדפק לפני החלפת לוח אם (עלות של 390 שקל) , מה עוד ניתן לבדוק לדעתכם?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

לנתק הכל ולהשאיר :

מעבד, זכרון, כרטיס מסך (אם אין פנימי) וספק.

ייתכן שכפתור ההדלקה נדפק, נדיר אך קורה ולכן את כפתור ההדלקה לנתק ולהדליק ע"י שימוש במברג לקצר את שני הפינים של ההדלקה (PWR).

אם לא נדלק, הלך הלוח, בהנחה שהספק אכן תקין ב 100%.

פורסם

ייתכן שכפתור ההדלקה נדפק, נדיר אך קורה ולכן את כפתור ההדלקה לנתק ולהדליק ע"י שימוש במברג לקצר את שני הפינים של ההדלקה (PWR).

תוכל קצת להרחיב?

לגבי הספק , החלפתי לאחד שהוא תקין בוודאות וגם עשיתי הצלבה עם מחשב אחר והספק מהמחשב שלא נדלק והכל יצא תקין.

פורסם

הכפתור מחובר ללוח עם זוג חוטים, הדלקה/כיבוי מתבצעת ע"י סגירת מעגל של שני הפינים, פשוט מנתקים את הכפתור ובמקומו סוגרים מעגל עם מברג, כדי לשלול את הכפתור כבעייתי.

פורסם
חפש קבלים נפוחים על לוח האם.

הייתי רק בשביל לוודא מנסה להפעיל אותו עם ספק כח אחר.

+1

חפש קבלים שהחלק העליון שלהם נפוח (קמור) לעומת קבלים אחרים בלוח. לרוב אלו קבלים גדולים סביב המעבד.

פורסם

אוקיי ואם יש קבלים נפוחים , מה ניתן לעשות?

האם ניתן להחליף אותם או שיותר משתלם פשוט לקנות לוח?

פורסם

אפשר להחליף את הקבלים הנפוחים, תנסה לצלם את הלוח הכיוונים שונים ברזולוציה גבוהה ולעלות לפה.בנוסף אפשר לבדוק את כל הקבלים על הלוח אם הם תקינים בעזרת מכשיר מדידה מיוחד, אני יכול לבדוק לך בשבוע הבא אם תרצה.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם
...בנוסף אפשר לבדוק את כל הקבלים על הלוח אם הם תקינים בעזרת מכשיר מדידה מיוחד, אני יכול לבדוק לך בשבוע הבא אם תרצה.

לא ניתן, אלא אם מוציאים אותם מהלוח.

פורסם

אם ניסית להדליק עם מברג/קיצור פינים של ההדלקה ועדיין לא נדלק, מניסיוני עם הלוח הזה הוא שבק חיים. הוא כבר בן 5 שנים בערך.

לא תמצא קבלים נפוחים על הלוח הזה מכיוון שכל הקבלים על הלוח הזה הם קשיחים ומלבד תקלה רצינית לא יתנפחו/יתפוצצו.

נסה לאפס ביוס/להחליף סוללה 3V, אם לא עובד, תפרד ממנו לשלום.

לא ממליץ לך להחליף אותו אלא אם אתה ממש מוכרח, ולהתקדם כבר לפלטפורמה חדש של מעבד דור שישי (בניגוד לדור ראשון של מעבדי core i בדגם הלוח שלך).

ובכלל, איפה מצאת לוח חדש H55 (גם מחיר לא רע) בימינו? (באמת אשמח לדעת)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מכשיר נהדר. לפני שנים בניתי בעצמי ״מד ESR״ אנלוגי שעל בסיס אותה סכמה תוכנן המכשיר המסחרי. שירת אותי נאמנה באבחון קבלים אלקטרוליטיים גמורים. למעשה משרת אותי עד היום.

במקרה של M/B על כל מסילת מתח מחוברים קבלים רבים במקביל. מספיק שאחד מהם טוב (וזה בדר״כ המצב) כדי שהמכשיר יציג תוצאה תקינה שקרית. המכשיר לא באמת יודע אם מחברים אותו במקביל לקבל זה או אחר באותה מסילה.

• תוכן חדש...