Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב צמיג ספייר די עתיק.

הצמיג הוא בגודל מלא (15").

עכשיו, יש לי רצון להחליף אותו לצמיג חדש ממותג.

על הרכב יש 4 קונטי חדשים - עלות קונטי - 350 לצמיג.

צמיג סיני (אוביישן) - 200-220.

קלבר - 250 צמיג.

בעיקרון צריך צמיג שלא יתייבש. הבנתי שהקלבר דווקא לא מחזיקים מעמד יפה.

מה אתם הייתם עושים?

פורסם

בספייר הייתי שם משהו פשוט, גם ככה שיש לי פנצ׳ר כל מה שיש לי בראש זה ללכת לתקן אותו אז לא יוצא שאני נוסע עליו יותר מדי.

חבל על ההשקעה.

פורסם

לדעתי, ברור שכדאי לשים קלבר.

ההבדל למול הסיני במחיר זעום (בטח בפריסה למספר שנות השימוש). קלבר בתא מטען מוצל יחזיק היטב שנים רבות ואם אכן תשתמש בו ואפילו לזמן קצר תהיה בטוח שלא יהיו הפתעות, ולא תהיה לחוץ לרוץ מייד לפנצ'רייה.

פורסם

מאחר ואתה לא חוראני שיחליף לספייר וימשיך לנסוע עליו - הייתי רוכש סיני בלי יותר מדי דאגות, אחרי הכל הוא לשימוש זמני בלבד.

אני לא רואה את הטעם להשקיע עוד 100-200 שקל על צמיג ממותג שלא תואם לרביעייה שיש ברכב, וגם אם כן רמת השחיקה שלו לא זהה.

להערכתי צמיג בתא המטען יכול להחזיק לא מעט שנים. 5 שנים להערכתי זה המינימום שהוא יכול לשרוד שם.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תודה, כמה זמן לדעתכם סביר להשאיר צמיג בתא המטען?

5 שנים?

שאלה טובה.

אני משער שכדאי (ואני בחרתי בניסוח עדין) להחליף צמיג חלופי שהגיע, נגיד, לגיל שמונה או אפילו שבע. האם כדאי להקפיד להחליף עוד מוקדם יותר? לא יודע, ומן הסתם זה תלוי גם בהתרשמות ממצב הצמיג.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...