Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלופה למגאן DCI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי אתמול בשעות הערב נהג חתך נהגת שבלמה חירום, בלמתי והספקתי לעצור, אך הנהגת שבאה מאחורי עשתה מכולנו קווץ'.

כעת בזמן שאני מחכה לשמאי, וחושב אם ללכת למיון או לא,אני גם מפשפש ביד 2.

למי שלא מכיר את הרכב שלי, מדובר במגאן 2 DCI ידנית בציר 2007.

בת 321K ק"מ במותה.

צריכת דלק משוקללת על גבי כל הנסועה שלי איתה מרגע קנייתה עם 269K ק"מ הינה 19 קמ"ל. על פי חישובי תדלוקים באפליקצית פולטנק.

כשתעבור לי הבאסה נפתח שרשור סיכום.

כעת אני מתלבט, מצד אחד בא לי רכב גבוה שיכול לרדת לשבילים בלי פחד, מצד שני בא לי להשאר עם החסכון הנוחות והאמינות.

האם יש חיה שתפגין את שני השילובים הנ"ל בצורה טובה?

התקציב- סביבות המחירון של המנוחה שהוא ח"י אלפי ש"ח, או אפשרות למתיחה כפולה לרכב שבאמת יעשה לי את זה(פתאום התחלתי לפזול לטריוס).

לא מפחד מרכבים ישנים, ובמיוחד לא מצרפתיות.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין כזה דבר 19 ק"מ לליטר ושטח ב18K.

הטריוס 1.5 עושה 1-10 לפי אמא של מישהו שאני מכיר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ינודאי טוסון דיזל - לא חסכוני ולא זול לאחקה.

ב-18K תקנה רק צרות של מישהו אחר.

קנה מגאן DCI אחרת - או קח הלוואה וקנה לעצמך דצ'יה דאסטר חדש :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

רשמתי שעבור משהו מאוד מפתה אני יכול לקחת הלוואה קטנה, עד נגיד 20K בנוסף לסכום שברשותי.

טוסון לא קורץ לי בכלל

שקלתי גאלופר או טראנו קצר(מעל 2002)

או סאן יאנג קורנדו

עד כמה מוסבים לגז חסכוניים?

מגאן DCI זאת האופציה העיקרית אבל בא לי לגוון.

ננצל את הבמה להמליץ על השמאי אלי אמרן

עריכה אחרונה על ידי lesles
פורסם

19 קמ"ל אתה לא תקבל בשום מצב ( גם אחרי ההמרה של גז ). אתה צריך לבחור מה יותר חשוב לך. כמו כן, אחזקה של רכב שטח היא יקרה יותר. החל מרישוי ועד צמיגים, טיפולים וכו'...

פורסם

חשוב לי לציין שאני מודע שאף רכב שטח או בנזין לא יתנו לי 19 קמ"ל

בשבילי בנזין חסכוני זה 1-14 ורכב שטח (מהגדולים והכבדים) חסכוני זה 1-10

פורסם

קודם כל תנחומיי , ברוך ה' שאתה בסדר והרכב הוא זה שהלך טוטאל..

לעניין הרכישה, לא רוצה להיות מבאס המסיבות אבל בתקציב שלך גם המתוח לא תמצא רכב שטח ראוי, בתקציבים האלה תמצא רכב ישן שעבד והרבה. האופציה היחידה שעוד איכשהוא סבירה היא טריוס\גימיני ושם מדובר על צריכה שביום טוב מגיעה לפי 2 מהרנו ז"ל.

עצתי, תחליט מה חשוב לך- חסכונות/אמינות/שטח ולפי זה תוכל להתחיל לחפש. אין רכב שהוא גם לשטח, גם חסכוני, אמין וזול.

אני הייתי בסיטואציה די דומה והחלטתי על רכב חסכוני ליומיום וכשהצלחתי לחסוך קניתי רכב שטח ישן שמשמש אותנו לטיולים, כך הרווחתי חסכון ואמינות ביומיום, לא כואב לי הלב על הרכב שטח כשהוא נשרט וכשהוא מתקלקל אני לא לחוץ מזה כי אני לא צריך אותו ברמה יומיומית. בהצלחה..

פורסם

קורנדו/מוסו דיזל אוטומטי נותן 1:9 כשהוא תקין לגמרי, בתול עם צמיגי כביש ללא שום שיפורים ואתה עדין על הגז. מבחינת יכולות בשטח הוא יתן הרבה יותר ממה שאתה מבקש אבל לא יהיה חסכוני כמו שרצית.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בדהייטסו פרוזה הבעיה היא לא צריכת הדלק אלא מחסור בחלפים עקב היות הרכב נדיר יחסית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כל הרכבים שאתה שוקל יגררו אותך להוצאות תחזוקה שגדולות מהחזר חודשי של הלוואה סבירה.

אם יש לך כסף לנהיגה יומיומית בדאיהטסו פרוזה או קורנדו ישנים אז קח הלוואה לא קטנה וקנה רכב חדש בהרבה וחסכוני.

בהמשך קנה איזה רכב שטח נוסף לטיולים בלבד. כמו אבי.

אהבתי את האמירה של צבי שב 18,000 אתה תקנה צרה של מישהו אחר

פורסם

פרוזה נופלת כי מדובר בענתיקות מראשית שנות התשעים, למה ? כמו שצבי כתב זה גם רכב נדיר. סמוראי עולה עליו מכל אספקט.

אחזקה של סאנגיונג היא דווקא זולה, חפש פוסטים קודמים שלי. ב18K אתה יכול לקנות אחד שלא צרה בכלל.

טריוס זה ג'יפון נחמד שיכול לנסוע יפה בשבילים, אבל אם כבר בסגנון הזה אז ג'ימני.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...