Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החזקת משקה אלכוהול ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ערב טוב

רציתי לשאול לגבי החזקה של משקה אלכוהול פתוח ברכב

האם זה חוקי? יכולים לעשות בעיות על זה?

פורסם

אם הוא בתא הנוסעים - בהחלט יכול לגרום צרות. השאר אותו חתום בתא המטען.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

את כל השינוע של האלכוהול מהמחסנים / מחסן יבוא ועד החנויות עושים ברכב.

בוודאות חוקי להחזיק משקה ברכב, יש אפילו משאיות המיועדות רק לשינוע אלכוהול בבקבוקים (בכפוף לחוק המאבק בשכרות).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

פות"ש שאל על בקבוק פתוח.

ומתוך הקישור שנתתי

עבור בוגרים מעל גיל 18: אסור לאדם לשתות או להחזיק משקה המכיל אלכוהול בכלי פתוח (בקבוק, פחית, כוס, וכדומה) במקום ציבורי או ברכב הנמצא במקום ציבורי בשעות 21:00 בערב לבין 6:00 בבוקר.
פורסם

בהמשך ללינק של טרונצ'ו:

bullit_ball.gifעבור בוגרים מעל גיל 18: אסור לאדם לשתות או להחזיק משקה המכיל אלכוהול בכלי פתוח (בקבוק, פחית, כוס, וכדומה) במקום ציבורי או ברכב הנמצא במקום ציבורי בשעות 21:00 בערב לבין 6:00 בבוקר.

בעיניים בלתי מיומנות, נראה שלסעיף הזה אפשר לייחס מס' פרשנויות.

האם החוק מתייחס רק לנהג עצמו או לכל יושבי הרכב (בין אם בנסיעה ובין אם בעמידה)? אם הנהג לא שותה ולא מחזיק דבר בידו, איפה הבעיה?

בקבוק אלכוהול משומש שסגור בפקק נחשב "פתוח"?

"להחזיק" - הכוונה היא להחזקה פיזית או הימצאות ברכב?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

החוק מתייחס לכלי הפתוח ולא מתעניינים מי הבעלים שלו, הנהג או יושבי הרכב האחרים.

גם אם הרכב במצב עמידה אך הוא חונה בשטח ציבורי החוק חל על יושביו.

דין המשקה להשפך.

החזקה הכוונה היא מבחינת חזקה שאתה בעליו.

בקבוק שנפתח מהפלומבה שלו דינו כפתוח.

פורסם

הקישור מאוד נחמד, אך אליה וקוץ בה - זאת הוראת שעה שנכנסה לתוקף ב-2010 למשך 3 שנים.

כיום היא כבר לא בתוקף, כך שבשורה תחתונה - מותר להחזיק משקה אלכוהולי פתוח ברכב (בלי הגבלת שעות / ימים/ מקומות), בתנאי כמובן שהנהג לא שותה...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש בלינק טלפון, אתה יכול להתקשר ולשאול אותם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יוצא לי לנהוג לפעמים כשחברים שלי עם בקבוק בירה פתוח או כוס עם משקה אלכוהולי, מה ההשלכה עליי כנהג אם אני לא שתיתי והינשוף יוכיח את זה ועדיין יש לי אלכוהול פתוח בסלון הרכב?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
הקישור מאוד נחמד, אך אליה וקוץ בה - זאת הוראת שעה שנכנסה לתוקף ב-2010 למשך 3 שנים.

כיום היא כבר לא בתוקף, כך שבשורה תחתונה - מותר להחזיק משקה אלכוהולי פתוח ברכב (בלי הגבלת שעות / ימים/ מקומות), בתנאי כמובן שהנהג לא שותה...

בחיפוש חוזר, מצאתי בנבו כי האריכו את תוקפה של הוראת השעה למשך 3 שנים נוספות (עד אמצע מאי 2016).

יוצא לי לנהוג לפעמים כשחברים שלי עם בקבוק בירה פתוח או כוס עם משקה אלכוהולי, מה ההשלכה עליי כנהג אם אני לא שתיתי והינשוף יוכיח את זה ועדיין יש לי אלכוהול פתוח בסלון הרכב?

אין לחוק זה השפעה תעבורתית אלא רצון להילחם באלימות עקב שכרות.

במקרה של משקה פתוח וכו' אצל בגיר - לשוטר יש סמכות לשפוך את המשקה האלכוהולי. וזהו.

במקרה ומדובר בקטין המחזיק משקה אלכוהולי- יש סנקציה פלילית.

פורסם

אז אם הבנתי נכון אין כל קנס או רישום עבירה במקרה שאני נוהג ושותה משקה קל, וברכב חברים יושבים עם צידנית ושותים משקה אלכוהולי.

(אם הסכנה שישפוך אז שיהיה לו בכיף, העיקר שאני כנהג יצא נקי).

תקנו אותי אם אני טועה.

תודה.

פורסם

לשוטר יש סמכות להחרים/להשמיד אלכוהול במידה ונמצא פתוח בתא נוסעים של הרכב מחשש שזה עלול להוביל לעבירה.

בקבוק סגור בבגאג' לא יהווה בעיה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
פות"ש שאל על בקבוק פתוח.

עבור בוגרים מעל גיל 18: אסור לאדם לשתות או להחזיק משקה המכיל אלכוהול בכלי פתוח(בקבוק, פחית, כוס, וכדומה) במקום ציבורי או ברכב הנמצא במקום ציבורי בשעות 21:00 בערב לבין 6:00 בבוקר.

ומתוך הקישור שנתתי

זה מהסיבה, שאסור לשתות בשטח ציבורי בלילה, ואנשים יכולים לנצל את זה ולשתות ברכב בשטח ציבורי.

Seat Ibiza FR

פורסם

נסעתי במשך חודשיים עם בקבוק וודקה שחבר השאיר בתא מטען מתוך עצלות.

לא קרה לי כלום

• תוכן חדש...