Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך לנסוע למנות מכביש 8911

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני תמיד שומר על האוטו, אבל אני לא מכיר את הכביש ורוצה להיות מוכן, זה כביש הררי עליות וירידות סיבובים מסוכנים או כביש מישורי רגיל? יש לי שם 10 ק''מ נסיעה למנות

פורסם

מה הלחץ? לא מכיר את הכביש, אבל באופן בסיסי איכות הכבישים בישראל טובה מזו שבאירופה, במיוחד כבישים מסוג זה. סע ותהנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אני לא מבין מה הלחץ, ומה קשורה העובדה שאתה שומר מאד על הרכב? פוטנציאל הנזק בכביש החוף או בנתיבי איילון גבוה משמעותית מבכביש קטן שמוביל לאיזה חור בצפון.

בכל מקרה, כדי שתוכל לנסוע בלב שקט ולא חלילה תאבד שינה מכביש בעל 4 ספרות: גוגל כבר היו שם ממש בשבילך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני תמיד שומר על האוטו, אבל אני לא מכיר את הכביש ורוצה להיות מוכן, זה כביש הררי עליות וירידות סיבובים מסוכנים או כביש מישורי רגיל? יש לי שם 10 ק''מ נסיעה למנות

כדי להתכונן:

שן לפחות 8 שעות בלילה לפני הנסיעה.

שתה כוס קפה איכותי.

עצור בדרך כל שעה להתרעננות והתפנות.

צא מהלחץ.

רק שתי הערות:

1. היום הייתי בירכא, ואת הנהיגה ביצעה אשתי. בגלל הפקקים ולפי עצותיו של וייז (שהראה הרבה סימני עומס בכבישים, מגובים בממצאי אמת) נסענו בסמטאות ירכא וכפר יסיף. הגענו הביתה בשלום, כולל המכונית.

2. לפני שבועיים נהגתי כ-900 ק"מ בכבישי פרובאנס, חלק נכבד מהם בכבישים צרים ומפותלים, עמוסים ברבבות נפשים מכל רחבי אירופה. כמובן שהרכב היה רכב שכור שאיני מכיר, וההילוכים ידניים בעוד שב-14 אני מורגל באוטומטי. שבוע אחר כך בני עשה טיול בהיקף דומה בכבישי צפון איטליה. יודע מה - שנינו הגענו בשלום, ולא קיבלנו חיובים מפתיעים.

אז, בקיצור, כפי שאמר נחמן שי - שתה כוס מים, ואז צא לדרך ותהנה ממנה. וד"א - סטה קצת לקניוני ירכא. שווה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
גם אני לא מבין מה הלחץ, ומה קשורה העובדה שאתה שומר מאד על הרכב? פוטנציאל הנזק בכביש החוף או בנתיבי איילון גבוה משמעותית מבכביש קטן שמוביל לאיזה חור בצפון.

בכל מקרה, כדי שתוכל לנסוע בלב שקט ולא חלילה תאבד שינה מכביש בעל 4 ספרות: גוגל כבר היו שם ממש בשבילך.

אחלה, לפי מה שאני רואה מישור פשוט, תודה

• תוכן חדש...