Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתחילת אוקטובר אהיה במילאנו מטעם העבודה, ואחר כך אשתי מצטרפת אלי לסופ"ש. אוכל כנראה לארגן רכב.

חלום שלי מלפני הרבה שנים היה לנסוע לדולומיטים - אמנם חרשתי את איטליה עם אופנוע כבד אך פיספסתי חבל ארץ יפה ו"פראי" זה.

המלצות/תובנות אודות מסלולי נסיעה יפים באזור? באוקטובר אין צורך לרכב עם שרשראות על הצמיגים, נכון? השלג והקרח עוד לא מסוכנים בדרכים?

אגב, ייתכן ואקח רכב 4X4 אך משהו קליל -למשל, פיאט פנדה 4X4 או פיאט פרימונט AWD.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

הי,

אני הייתי השנה בפברואר בדולומיטים בטיול סקי.

בבוקר גלשנו ואחהצ טילנו באזור, הכבישים תמיד היו מסודרים בלי קרח או שלג, לפי דעתי אין צורך ב4*4.

האטרקציות העיקריות שהינו בהם זה מסלולי הליכה על אגמים קפואים ועירות קטנות.

פורסם

אולי כדאי לציין, אנחנו לא בענייני סקי. אך מעניינות אותי דרכים מפותלות/הרריות עם נוף משגע.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אני הייתי בקיץ האחרון בדולומיטים ביום גשום והיה מדהים.

התחלנו באגם קארצה, מקום יפייפה, במיוחד עם הערפל הקליל שהיה מסביב.

הספקנו גם את אורטיזיי וקנזיי שזה המקום הכי יפה שראיתי, אמנם אין שם הרבה מה לעשות אבל מספיק כוס קפה ולשבת להסתכל מסביב, מדהים.

פורסם

היינו בצפון איטליה ביוני לפני שנתיים, לא יודע מה מזג האוויר באוקטובר, אבל זו לא בעיה לברר באינטרנט.

הנה קישור למסלול שאנחנו עשינו, חלקו בדולומיטים. כל האיזור מדהים, הנופים משגעים. בשביל דרכים מפותלות, תתמקד בדרכים המובילות אל מעברי ההרים.

פורסם (נערך)

אני עשיתי עם עוד חבר את הדולומיטים באמצע אוקטובר. עשינו מסלול ממינכן לסן ברנרדינו בשוייץ, לסטלביו פאס, דולומיטים, וגרוסגלוקנר באוסטריה. מזג האוויר היה מצוין! לא היה שלג על הכבישים גם באזורים גבוהים מאוד. מצ"ב אלבום תמונות להתרשמות, בשני חלקים:

למעשה, הדולומיטים היו ההפתעה הגדולה של הטיול. הרבה מהפאסים המפורסמים הם צרים ועם פניות חדות ולכן אטיים. הכבישים בדולומיטים רחבים יותר, הפניות שם יותר מהירות, ואיכות הסלילה מצויינת ברוב המקומות.

עריכה אחרונה על ידי Guy_M5
  • תוכן חדש...