Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב חדש 2015 , בן שלושה חודשים

סקודה פאביה, לאחרונה, שאני עובר על שיבושים בכביש או פסי האטה אני שומע רעשים שבאים מהדשבורד.

שאני לוחץ באזור פתחי המזגן המרכזי למעלה. נשמע אותו הרעש.

מה ניתן לעשות, הרכב חדש וזה קצת מבאס?

IMG_20150816_161953.jpg

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

לך לחברה ותתלונן?

קרו מקרים מעולם שיש פאק ביצור, אמת?, זאת אופציה.

בנוסף אני לא יודע אם מורכבת לך איזו מערכת אפטרמרקט או משהו שהותקן בארץ, שאולי הצריך פירוק של סביבת המזגן והוביל לשבר.

JL Audio

פורסם
לך לחברה ותתלונן?

קרו מקרים מעולם שיש פאק ביצור, אמת?, זאת אופציה.

בנוסף אני לא יודע אם מורכבת לך איזו מערכת אפטרמרקט או משהו שהותקן בארץ, שאולי הצריך פירוק של סביבת המזגן והוביל לשבר.

לא היה ככה בהתחלה, רק מחודש השבועיים האחרונים

הותקן ברכב רק חישני רוורס, ללא צג או התממשקות למסך.

חוץ מזה הכל מקורי כולל מסך מולטימדיה מהמפעל.

חשוב לציין שהרכב חונה בחניה מקורה ואם לא אז עם מגן שמש לדשבורד

יקבלו תלונה כזאת החברה?

רכב ראשון שלי וגם חדש.

פורסם

אני מנחש שהאנטנה שלו בין הרדיו לבין פתח המיזוג מאחורי הדשבורד. זו קופסה מרובעת ודקה ברוחב של כף יד.

מתקינים מקצועים מרפדים ומקבעים אותה עם דבק דו צדדי או אזיקון.

אולי ברכב שלך זה השתחרר ועושה רעשים.

תנסה לפנות למתקין שהתקין את האיתוראן ותשאל אם יש שם אנטנה שיכולה לעשות רעש ואם כן תבקש שיסדר.

פורסם

תפנה ישירות למוסך מורשה ברשת היבואן הקרוב למקום מגוריך. אם זה קשור להתקנה של האיתוראן, הם ישברו את הראש עם המתקין (סביר להניח שהתקנה בוצעה בבונד).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מנסיון, זיהוי מיקום מקור הקרקושים מאד בעייתי ובהרבה מקרים נמצא במקום אחר לגמרי מזה שזוהה לכאורה. החשד המיידי והראשון יהיה תמיד על ההתקנה האחרונה שבוצעה, מציע ללכת בכיוון הזה. עדכן.

פורסם (נערך)

ברור שלגשת למוסך. יש לך אחריות בדיוק למקרים כאלה.

אתמול בבוקר הייתי במוסך בגלל שליונדאי I20 שלי החלו קרקושים מאזור הדלת במהירות אפסית ששיגעו אותי בכל נסיעה.

פתיחה מהירה של של הדלת גילתה שמרימי השמשות התנתקו ממקומם וגרמו לרעש. המתקין חיזק אותם למקומם והתקין בידוד וכעת הרעש נעלם. נקווה שלא יחזור.

דרך אגב, הרכב בן שנתיים וחצי ולא בן שלושה חודשים כמו שלך. אצלך זה אפילו יותר מעצבן.

התקנות מקומיות הן רעה חולה.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

תודה לכל המגיבים, אבדוק את העיניין, חבר שנסע איתי ברכב לא שמע על מה מדובר,

אבל אני כן שומע וגם שנוגע ממש בקטנה באזור המסומן בחץ בתמונה למעלה, מושמעים אותם רעשים של פלסטיק זז.

וכמובן שאעדכן.

• תוכן חדש...