Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכי סולו גיטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא פסיכופתים ולא בטיח שני גיטרסטים טכנוקרטים להחריד עם יכולת טכנית מעולה

ומוסיקאים בינונים מינוס ,אפילו יינגווי מלמשטיין הגדול ברגעי השפל שלו הוציא עדיין יצירות

לעומת אוסף הלופים והסולמות האינסופיים במהירות מכונת תפירה של שני אלו

סולו גיטרה : כמעט כל קטע שיר של ג'ימי הנדריקס (אללה ירחמו):במיוחד הקטע הנועל את ההופעה שלו

בוודסטוק ו JAM292.

קטעים ישנים של חברי הטוב שלמה מזרחי לבד ועם להקתו המיתולוגית "הבמה החשמלית"

(אם הוא יסכים אעלה אותם לרשת).

כל קטע כמעט משני האלבומים המדהימים מאמצע שנות השבעים של FRANK ZAPPA

זו אלורס ו HOT RATS (עם קפטין ביפהרט) קטעים של גיטרה עם כמויות של דיסטורשן שיספיקו

לכמה להקות רעש ביחד.

.I'm a blocked user

פורסם
marksab.....

נראה לי שאתה קצת מתבלבל

חי

מה בדיוק גרם לך להבין שאני מתבלבל?? או שאתה סתם רוצה עוד הודעה ל"אוסף" האדיר שלך... :wink:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עוד כמה קטעי גיטרה טובים ששמעתי לאחרונה, ורציתי לחלוק עם כולכם:

EAGELS- hotel california החל מהדקה הרביעית יש שם סולו גיטרה, אחלה קטע.

Scorpions- No one like you ו Still loving you.

יאללה תזרימו עוד כמה שירים, שיהיה לי מה להוריד מאימיול :).

פליקס

ROOONEEYY

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על ההקפצה, פשוט בזמן האחרון אני פשוט חולה על קטעי גיטרה. בבקשה למי שיש הצעות חדשות לשירים עם גיטרה מרגשת ובכלל קטעים עם גיטרה יפה, פרסמו עוד כמה. :)

הנה עוד כמה קטעים טובים:

Stevie Ray Vaughan- Little Wing הביצוע במקור אם אני לא טועה של ג'ימי הנדריקס, אבל לטעמי סטיבי ריי מבצע אותו טוב בהרבה מהביצוע המקורי של ג'ימי. פשוט מעולה.

Stevie Ray Vaughan - Crossfire מגנן פשוט יפה.

RHCP- Scar Tissue אני אוהב בעיקר את ההתחלה, אמנם אין כאן סיבוך או קטע קשה לכאורה, אבל לא יודע אני אוהב את הגיטרה בשיר הנ"ל.

ZZ Top - Sharp Dressed Man, Bad to the Bone אמנם גיטרה קצת שונה, אבל חולה עליהם. פשוט מעולים.

Jimi Hendrix - Voodo Child חולה על ההתחלה של השיר.

ROOONEEYY

פורסם

אממ..

. ACDC -back in black.

בלאק סאבאת'-פאראנויד, האלבום.

B.B King - The Thrill Is Gone

ozzy - Crazy Train

Doors - Light My Fire

The Doors - Roadhouse Blues

מטאליקה כמובן, פנטרה,Manowar,

Alice In Chains - Man In The Box

Nirvana - Smells Like Teen Spirit

וכמו שקודמיי אמרו פה, לד זפליןף, קווין, דיפ פרפל ועוד.

פורסם
אני מסכים במאת האחוזים עם ידידי המלומד. אחד הקטעים היותר טובים של דייר סטרייטס ושל קנופפלר. אני אוהב במיוחד את הקטע בסוף השיר, שבו זה נטו גיטרה ללא מילים. בכלל דייר סטרייטס יש להם אחלה קטעים עם גיטרה, הם פשוט וירטואוזים. עוד קטע טוב עם הגיטרות אצלם זה בשיר MONEY FOR NOTHING הכל כך מוכר, במיוחד ההתחלה שלו.

פליקס

http://www.youtube.com/watch?v=PXkVL84qJR8&mode=related&search=

אגב,

הורדתי את מה שהצלחתי, מכל ההמלצות שלכם. רובן מדברות על גיטרות אקוסטיות.

יש למישהו המלצה לקטעים של גיטרות חשמליות, אבל ברמה שעושה לך צמרמורת- פחות מטירוף המשחק עם האצבעות- אלא מהצלילים שבוקעים מהכלי עם הנשמה שמשקיע בו הנגן.

כנ"ל לגבי גיטרות ספרדיות (מצטער אם זה לא המונח הנכון).

רצוי נטו גיטרה.

הורדתי כמה וכמה קטעים של אדי ואן הלן, הוא טכני הוא מטורף והכל, אבל לא מצמרר אותי לפחות.

אני מחפש קטעים מרגשים מצמררים ארוכים קצרים מיוחדים וכו', שאפשר לשמוע ולא להפסיק בגלל כאבי ראש (מה שקרה לי במקרה המשחקים של אדי ואן הלן:) )

כל המלצה שהיא תתקבל בברכה:)

ואם לא קשה למי שממליץ, שיכתוב את השם של השיר/ אומן באנגלית על מנת שאוכל להוריד ישירות.

תודה, ואחלה שירשור.

פורסם
http://www.youtube.com/watch?v=PXkVL84qJR8&mode=related&search=

יש למישהו המלצה לקטעים של גיטרות חשמליות, אבל ברמה שעושה לך צמרמורת- פחות מטירוף המשחק עם האצבעות- אלא מהצלילים שבוקעים מהכלי עם הנשמה שמשקיע בו הנגן.

רצוי נטו גיטרה.

ראה בתחילת השרשור, שמר או עידן המליצו על Gary Moore- Parisian Walkways.

את האמת גם אני לא אוהב את האובר השתגעות ע"ע סטיבי ואי ופטרוצ'י, אבל סטיבי ריי פשוט לטעמי מעולה, תוריד את הביצוע שלו לליטל ווינג: Stevie Ray Vaughan- Little Wing. ממש תענוג.

ROOONEEYY

פורסם

כמה קטעים שאהבתי בזמן האחרון:

Diamond Head מתוך אלבום באותו שם של Phil Manzanera

Slabo Dayשל Peter Green מתוך האלבום In the Skies (סנואי וויט מנגן שם).

• תוכן חדש...