Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח!

רכשתי לפני שבוע טויוטה לנד קרוזר שנת 2008 דיזל.

בבדיקת הרכב המנוע נמצא תקין לחלטין.

אבל לאחרונה, מידי פעם כשאני מניע את הרכב הוא מוציא גל של עשן לבן ל2-3 שניות ונעלם לגמרי.

מישהו יודע להגיד לי ממה זה נובע? יש לציין שברשותי טנדר דיזל שמעולם לא הוציא עשן כזה ולכן אני חושב

שמדובר בבעיה כל שהיא אבל לא בטוח...

אשמח לתגובות בנושא.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזרקים וגומיות מזרקים . תקלה ידועה שעולה כ 10000 שקל. במוסך טיוטה מתחברים למחשב ועושים בדיקת עודפים. אותה הבעיה היה גם לבוס שלי ולא היה מנוס מהחלפת מזרקים. בהתחלה היה עשן לבנבן ואח"כ הנעות קשות. אם ממשיכים ככה נהיה חור בבוכנה. לעתים לאחר החלפת מזרקים מתברר שצריך גם משאבת לחץ גבוה.

פורסם

ממליץ לך לא להמשיך לנסוע היו מקרים של מזרקים משתינים ונוצרו חורים בבוכנות מה שמביא להחלפת מנוע. מחיר מנוע בלבד למוסך ללא עבודה כ 14000 שקל לפחות. מגיעים מנועים משומשים מתאילנד עם egr שונה ועוד שינויים וצריך לפרק מכלולים מהמנוע הישן לחדש. הכי מרגיז שהמנוע החדש מגיע עם טורבו ועדיין מרכיבים את שלך הישן ואת החדש המוסך משאיר לעצמו.

פורסם

וואו.... הפחדתם אותי עכשיו!

איך בבדיקה לא עלו על בעית המזרקים הזאת? האם אי אפשר לאתר אותה?

לאחר חיפוש מידע על התקלה הבנתי שגם יכול מאוד להיות שרק הגומיות של המזרקים הלכו ומשם חודר שמן ואז העלות היא לא

מטורפת כמו החלפת המזקים... האם יש אור בקצה המנהרה או שנפלתי בפח עם הג'יפ הזה?

פורסם

אוקיי, אחרי החג אגש למוסך מורשה לבדיקה.

שאלה נוספת, אני מתכנן לנסוע בחג למשפחה רחוקה (נסיעה של שעתיים וחצי) האם אפשרי לנסוע ככה או

שזה מסכן את המנוע?

פורסם

במקרה שאני ראיתי החלפת הגומיות לא עזרה רק החלפת מזרקים וקידוד במחשב. בזמן שביררנו אם עדיף להזמין מחול או במורשה או בדיזל דרומית האוטו היה מושבת. שווה לשלם גם 1000 שקל למונית הלוך חזור מאשר להוציא אחכ 20000 להחלפת מנוע.

פורסם

איפה עשית את הבדיקה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
מתוך סקרנות, איך שמן מגיע למזרק? למה יש אטם?, איזה מעבר\צינור שמן קיים למזרקים\ליד מערכת ההזרקה?

תודה מראש.

לא ראיתי מנוע כזה אף פעם אבל אני די בטוח שמזרקים שם נמצאים מתחת למכסה שסתומים.

פורסם

דווקא יצא לי לטפל בברלינגו 1.6 HDI והיה לו מסביב למזרק משהו שנראה כמו בוצה שהתקשתה או עוגת שוקולד שהפכה לגוש.

יכול להיתו שהמזרקים עוברים דרך מכסה שסתומים ולכן הגומיות מגנות משמן?

ותודה על ההתיחסות.

רועי

פורסם

תחזור אליהם ותשמע מה הם אומרים על התקלה.

כעיקרון אם זה נעלם אחרי 2-3 שניות אני מניח שמדובר במשהו נקודתי עד שהמנוע מקבל שימון מלא. אני מבין שאח"כ הוא פועל תקין.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...