Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא צריך לחזור . סיפרתי על מקרה דומה שקרה למנהל מחלקה שלי. ההיתי חדש בעבודה וחלק מההיכרות ביננו דיברנו על מכוניות. והוא סיפר לי שיש לו לנדקרוזר. שאלתי אותו האם כבר עשית מזרקים? ענה לא, האם החלפת דשבורד ? ענה לא, אמרתי לו אל תדאג גם זה וגם זה יגיע. זה מגיע לכולם ענה לי חמסה חמסה והקיש על שולחן עץ, זה לא עזר . תוך חצי שנה התחיל להתבקע הדשבורד והראיתי לו שיש הסדר עם טיוטה ישראל. אחרי עוד חצי שנה התחיל עשן לבן בהנעה, הנעות עם סטרטר ארוך וכיבוי באמצע נסיעה. בסוף הוא העמיד את האוטו עד שעשה מזרקים. אחכ גם טיפל במשאבת הלחץ הגבוה.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עידכון: אז כמו שהומלץ לי הלכתי למוסך מורשה ואכן הגרוע מכל קרה... כמה שלא התפללתי לשלומם של המזרקים

בסופו של דבר כל הארבעה פצועים ומצריכים החלפה. (ככה טוענים במוסך)

הצעת המחיר שקיבלתי היא 11,800 ש"ח (עם אופציה להנחה של 1000 ש"ח במידה ואעשה שם את התיקון)

עכשיו יש לי כמה שאלות:

1. האם יש מצב שהבדיקה (ממוחשבת) שלהם שגויה?

ואם כן איפה אפשר לאמת את מצבם של המזרקים לפני שאני מוכר כיליה לטובת תיקון הרכב?

2. אם זהו המצב וצריך להשלים איתו איפה עוד אני יכול לתקן את הנזק בסכום זול יותר?

הפקידה במורשה לקחה אותי הצידה וסיפרה לי שהיא מכירה כמה וכמה לקוחות עם בעיה זהה

שתיקנו את המזרקים במוסכים לא מורשים וחסכו אלפי שקלים לעומת מחיר החברה.

3. לאחר שמנהל המוסך ראה שנהייתי סגול מהצעת המחיר שקיבלתי (לרכב בן שבועיים וחצי אצלי)

הוא הציע לברר לי אחרי החג עלות החלפה של מזרקים משופצים וזאת לאחר שבתחילת השיחה

הוא אמר שחייב רק מקורי ועם מזרקים לא משחקים כי זאת השפעה ישירה על המנוע.

אז השאלה עכשיו האם אפשרי להתקין מזרקים משופצים או ללכת רק על חדש?

4. שיהיה לכולנו חג שמח ושנה טובה!

פורסם

בדוק באינטרנט את עלות המזרקים בלבד, ומאוד יכול להיות שתופתע לרעה מהמחיר שהמוסך מתמחר אותם.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

פורסם

דבר עם דיזל דרומית קריית מלאכי, אל תתעסק עם משופצים לי זה נראה כמו עבודה בעיניים. אמרת שעשית בדיקה אז האם יש אחריות לבדיקה ? תברר.

פורסם

במכון הבדיקה מתנערים מכל אחריות ויש להם גם כיסוי תחת שכתוב באחד הסעיפים הקטנים... בידיוק בשביל הדברים האלה.

אגב, לפי מה שאמרו לי במוסך המורשה בבדיקה רגילה אי אפשר לדעת מה מצב המזרקים.

אשמח לקבל הצעות למקומות שמתעסקים עם הדברים האלה באיזור הצפון ואם יש מישהו ממש מומלץ במחיר סביר

אסע לכל מקום בארץ... שיהיה לכולם חג שמח!

• ספונסר פורום
פורסם

אתמול החלפתי לרכב כזה מזרקים למזרקים משופצים, אנחנו מעניקים שנה! אחריות על מזרקים משופצים עם דיזות חדשות בעלות של 7000 ש"ח

אורן

פורסם

רועי אני לא מצליח להעלות פה קישור, שלח לי את הפלאפון שלך בפרטי, ובלי קשר תפתח איביי ותראה את המחירים.

יש לי כמה קישורים מאתרים באירופה , שלח לי ואני יחזיר לך בהודעה שיהיה לילה טוב

פורסם
700 ש"ח +- למזרק באנגליה.

אם המחיר הוא 700 שקל למזרק חדש באנגליה שזה 5 שעות טיסה שווה לסגור איזיג'ט LOWCOST לטוס ליומיים ולחזור ישאר לך הרבה עודף.

פורסם

יוכל להיות שאוכל לעזור עם מזרקים מחו"ל, אבל קודם צריך לוודא כמה דברים.

1.

תפרק מזרק אחד, תבדוק את המספר חלק הספציפי שמצויין עליו צריך להיות אחד מהבאים:

23670-39316

23670-09330

23670-09070

23670-30280

23670-0L050

2. תבדוק את הסימון על הראש מזרקת יש שני סוגים A\B, תבדוק במסמך המצורף.

3.

תבדוק מה המספר שלדה של הרכב (מהרכב עצמו, לפעמים יש טעויות ברשיון הרכב)

INJECTION NOZZLE (0608- )1KDFTV - 221925A.jpg

23670-0L050,DENSO Toyota 1KD Common Rail Fuel Injectors.jpg

אתה אתה לא מסתדר פשוט תשלח תמונות.

חג שמח ושנה טובה.

AUTOTECH

Automotive Multi-Level Diagnostics and Tuning

פורסם

כמה תובנות,

1. אם אתה מתכוון למכור את האוטו מייד - לך על משופץ.

2. אם אתה מתכוון להשאיר את האוטו אצלך עוד כמה שנים, אתה שופך כסף לחינם על משופץ. לך רק על חדש. בזמנו החלפתי לאחי באוטו זהה, ואחרי מחקר מעמיק, ושיחות עם כמה מוסכים - זו התובנה. יתרה מכך, זו התובנה כשהמחיר הרשמי להחלפה היה קרוב ל 20,000 שקל. (החברה הפחיתה את המחיר מ 3980 שקל למזרק ל 2000 שקל למזרק.)

3. אין הרבה יכולות לטעות באבחנה - יש ערכים מוגדרים במחשב.

4. למיטב ידיעתי אפשר להשיג את החלק זול יותר בחו"ל אבל אתה חייב לוודא שהוא מתאים בדיוק לרכב שלך, ויש כמה סוגים של מזרקים. אם טעית...אתה תתחיל לחפש איך להקטין את הנזק ואז תיכנס למוסך להחלפה.

5. באוטו של אחי, פניתי למוסך שאני מטפל בו, מוסך כללי ואני סומך עליו בעיניים עצומות, ביקשתי ממנו הצעת מחיר להחלפה - התשובה שלו היתה מפתיעה - הוא שאל אותי אם אני סומך עליו ועל שיקול דעתו, ואז אמר לי ללכת רק למוסך מורשה. שתבין, לבחור יש טויוטה עם מנוע D-4D פרטי משלו, וזו היתה תשובתו.

מסקנתי - רק מזרקים חדשים כולל אטמים וכל מה שצריך, רק במוסך מורשה של היבואן, גם אם זה יהיה טיפה יותר יקר. רק עשירים יכולים להרשות לעצמם דברים זולים.

בנקודה זו אני ממש מבקש ממך - יש לי רכב זהה, אני דאגתי לרכב לאחי ולעוד כמה חברים - אל תתפתה להצעות זולות. לך על ההצעה של המוסך ובקש מהם עוד הנחה.

אתה יכול ללכת למוסך אחר מומלץ של טויוטה לקבל מהם הצעת מחיר (אם זה מעניין אותך - בה"פ). קח רק בחשבון שהמחיר הקטלוגי של מזרק יחיד הוא כ 2010 שקלים. רק ארבעה מזרקים זה 8040 שקלים.

בהצלחה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...