Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם אני התחדשתי ב PS4 עבורי אבל אני מחפש עבור פרויקט PS2 משחקי מכוניות (קלים?) עבור ילד עם עדיפות ל GT4

אם מישהו מוכר/מוסר אשמח לדעת

PS=פלייסטיישן

GT- גראן טוריסימו

פורסם

לא יודע אם זה עוזר אבל יש אימולטורים למחשב שיכולים להריץ משחקי PS2. ניתן להוריד רומים באינטרנט בחינם. לא חושב שזה חוקי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כנס ליד2, יש שם מלא דברים וזה זול לאללה..

אפשר גם להזמין מחו"ל וזה פרקטיקלי חינם.

אני אישית ממליץ בחום על NFS SHIFT, משחק המכוניות שהכי אהבתי עד היום. הוא הארדקור יותר מNFS הרגילים (שהם בתכלס ארקייד ולא סימולטור), אבל לא הארדקור ברמה מוגזמת כמו GT.

ו"אפקט הקסדה" במשחק הוא לא פחות מגאונות, משחק ראשון שגרם לי להתלהב בטירוף ממבט-פנים ברכב.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

טוב, מבחינת משחקי מכוניות יש במלאי:

LA RUSH (לא מקורי - יעבוד רק עם פלייסטיישן שיש בו פריצה)

OUTRUN - COAST TO COAST (לא מקורי)

BURNOUT (לא מקורי)

JUICED (לא מקורי)

NEED FOR SPEED - PRO STREET (לא מקורי)

NEED FOR SPEED CARBON (לא מקורי)

NEED FOR SPEED - MOST WANTED (מקורי)

WORLD SUPER POLICE (לא מקורי)

TEST DRIVE - EVE OF DESTRUCTION (לא מקורי)

אם אתה רוצה משהו מזה או הכל, שלח לי הודעה פרטית ונראה איך זה יצא לפועל.

פורסם

תודה אייל אבל לא יעזור פשוט כי הוא לא פרוץ:) רק ה NFS מקורי אני מבין, אם לא תהיה ברירה אאלץ להתפשר עליו.

אמשיך לחפש GT4 (אגב, זה אחרי חיפוש ביד2) ואני דוקא מחפש משחק יחסית פשוט, לא מרדפים, לא משימות, לא מבצעים, פיור נשחק

פורסם

תעיף מבט ביוטיוב על NFS SHIFT,

.

איך אומר ההוא מהפרלמנט? לבחור בGT זה האובייסט ;)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ראיתי, פשוט מעדיף את המוכר. לפעמים אובייסט זה בסדר :)

אם לאאצליח למצוא פה אזמין מ EBAY/AMAZON יש לי שבועיים למצוא

• תוכן חדש...