Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתפס על 232 קמ"ש בכביש 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שנתן ציטוט מYNET שהחזירו לו...זה לא היה לייזר...השוטר לא יכל לטעות בהפעלת הלייזר בלי לייזר...

פורסם
למי שנתן ציטוט מYNET שהחזירו לו...זה לא היה לייזר...השוטר לא יכל לטעות בהפעלת הלייזר בלי לייזר...

ווסקאר לא אמורלהיות מכשיר פשוט, מעין סטופר?

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

אני מניח שאם אזרח מהשורה היה גורר את המשטרה לבדיקות של המכשיר והיה חושף את הטעות של השוטר המודד...היה יוצא איזה שוטר..שוב לו את הבקלית של וינקר בחניה ונותן לו דוח על "רכב לא תקין".

מה שנקרא..."למה אין לך כובע?".:twisted:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

סקוט כן וואסקאר זה סטופר מטופש שמחזיקים ביד.

ספק לגבי האמינות של הדבר הזה שהרי הוא נתון לזמן התגובה של השוטר וידיו נוטפות השומן...

ספק לגבי קבילות המכשיר בבית המשפט...

פורסם
סקוט כן וואסקאר זה סטופר מטופש שמחזיקים ביד.

ספק לגבי האמינות של הדבר הזה שהרי הוא נתון לזמן התגובה של השוטר וידיו נוטפות השומן...

ספק לגבי קבילות המכשיר בבית המשפט...

ושוב השאלה איך מתבלבלים בהפעלה של מכשיר כזה? האם אפילו סטופר משטרה לא יודעת להפעיל?

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

זה לא שמתבלבלים בהפעלתו... פשוט אם אתה קצת איטי(מה שלא ניתן להגיד על שוטרי מתנ"א היקרים נכון?) אז הקריאה תהיה שגויה...

תחשוב שמודדים את הזמן שלוקח לך לעבור 100 מטר...

אם השוטר ימהר להפסיק את הסטופר(באם הפעילו בזמן בכלל) תמדד לך מהירות הרבה יותר גבוהה...

עריכה: הבעייה היא שהמכשיר מופעל שהניידת נוסעת במקביל אלייך לפי מה שהבנתי

ובכל זאת אני לא ממש מבין איך הם הצליחו במקרה הנ"ל... מהסיבה הפשוטה ששום ניידת בארץ לא מגיעה מעל 220(B4)

• תוכן חדש...