Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

האם יש אופציה כזאת להגביל את הספק המנוע? לדוגמא לי יש קופרה 2010 איביזה. כ"ס 180 מכיוון שהמנוע הזה גם ככה על הקצה מבחינת יכולת סטוק לא שיפרתי בו כלום.

השאלה היא אם ניתן לעשות הגבלת הספק לדוגמא עד 160 כ"ס ואז אני מניח שזה ישפר את חיי המנוע.

מישהו שמע על כזה דבר ואם כן איפה ניתן לעשות ועלויות גם אשמח לשמוע.

חשוב שאציין שבפורום VAGIT קיבלתי תגובה שהמנוע כביכול סובל מכשל טכני בתכנון ולכן סופו של כל מנוע כזה לסיים את חייו.

האומנם?

פורסם

חשוב שאציין שבפורום VAGIT קיבלתי תגובה שהמנוע כביכול סובל מכשל טכני בתכנון ולכן סופו של כל מנוע כזה לסיים את חייו.

האומנם?

כל מנוע בשלב כלשהו יסיים את חייו, השאלה מתי .

אם אני לא טועה המנועים האלה זה 1.4 טווין טורבו שהפסיקו את הייצור שלהם בגלל מורכבות וחוסר אמינות .

כמו שאמרו מעליי, המגבלה הכי טובה היא ברגל ימין שלך .

Audi A3 8L

• תוכן חדש...