Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 1998

davidxcd
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים :-)

אני בן 20 , מחפש רכב לא יקר עם כמה שפחות תקלות כמובן (:

מישהו שאני מכיר מוכר רכב פולו שנת 1998 ב-500 שקל .

הטסט שלו נגמר לפני כמה חודשים , לא נסעו ברכב במשך חצי שנה .

החלונות החשמליים לא עובדים , המזגן לא עובד , וכנראה שצריך להחליף לו צמיגים .

מנוע - 1600 , ידני , מראה חיצוני סביר+ .

אני מכיר את הבחור שנהג עליו לפני כן , וכן הוא שמר עליו ועשה לו טיפולים .

אם ואני קונה את האוטו אני יצטרך להשקיע בערך 2500 שקל לתיקון התקלות , ועוד 1000 שקל בכדי להעביר אותו טסט .

סה"כ השקעה (בערך) - 4000 שקל [כולל קניית הרכב] .

אני מתלבט אם לקנות את האוטו ולבצע את התיקונים .. בדקתי ביד 2 ורוב הפולואים מנוע 1600 בשנה הנ"ל נמכרים בסביבות ה5 אלף שקל .

מבקש לדעת מה דעתכם בנידון , האם שווה לקחת רכב שלא נסעו בו במשך חצי שנה במחיר שכזה ולהשקיע ולתקן אותו?

תוווווודה מראש לעוזריםםםםם :-)

פורסם

איך אתה יודע שהתיקונים יסתכמו ב2500 שקל? צמיגים אם אתה לא מתקמצן וקונה צמיגים נורמליים כבר בסביבות 1000 שקל ומדחס למזגן זה גם אלף או שניים. חוץ מזה יש בלתמים שאתה לא יודע , במיוחד שהרכב לא נסע חצי שנה. תכין תקתיב גדול יותר.

פורסם

הייתה לי פולו מודל 96 שהוצאתי מהיבואן כחדשה , ממליץ לך להתרחק מהרכב , מרור זה הגדרה עדינה למה שהרכב הזה העביר אותי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...