Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש נכנס בי מישהו שנסע נגד כיוון התנועה ברכב ליסינג ממקון העבודה שלו, הוא הודה באשמה, התנצל, נתן את הפרטים, הכנסתי את הרכב למוסך מורשה, דיברתי עם סוכן הביטוח שלי, המוסך הזמין שמאי,שאישר את הנזק, ביצע את התיקון שכלל החלפת 2 דלתות, כנף ותיקון פחחות בקורה, הרכב שלי מסוג הונדה CRV בן קצת יותר משנתיים, עלות התיקון הייתה מטורפת ועמדה על 40000 שח כולל ירידת הערך ממש צנועה של 3000 שח, ושכר השמאי, נתתי צקים לעוד 100 ימים, אתמול קיבלתי טלפון מסוכן הביטוח שלי, לדבריו אין לרכב שפגע בי כלל ביטוח, אלא חברת הליסינג היא בעצם הביטוח של עצמה,הסוכנת הוציאה תביעה לחברת הליסינג, דרך אגב קיבלתי מהם מסרון ביום שהרכב יצא מהתיקון שהם מוכנים לתקן את הרכב על חשבונם, אני מתחיל לחשוב מה יכול לקרות אם יחליטו לא לשלם, לא לשלם את כל הסכום או לסחוב אותי, האם אפשר במקרה כזה לתבוע את הביטוח שלי ואז לתבוע מחברת הליסינג את ההשתתפות העצמית והנחת היעדר התביעות ?

פורסם

שתי האפשרויות שמנית טובות, התחלתם בדרישה מול הליסינג , עדיף לך. תראה שלא הולך תבקש את הפיצוי מחברת הביטוח "שלך"

חברות ליסינג הרבה פעמים לא מבטחות את רכביהן , והן משלמות את הנזקים כאשר רכבן נפגע/פוגע בתאונה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אבל כתבת שהם שלחו מיסרון והסכימו לשלם על כל התיקון.

אתה חושש שמא פתאום יתחרטו?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

הם כתבו שהן מוכנים לתקן על חשבונם

בטח במוסך שאוי לו לתיקון.

אבל המסרון ישמש את פות"ש אילו יתחרטו ולא ירצו לשלם את עלות התיקון שנעשה במוסך שבחר פות"ש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...