Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד שמתחמם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכחת לציין דבר חשוב מאוד.

אם הכל תקין, ורק בחיבור HDMI המחשב מדווח על התחממות מהירה וגוף הקירור נשאר קר (וזאת נקודה משמעותית), הייתי בודק בגוגל אם יש איזשהו באג בביוס שגורם לדיווח שגוי.

פורסם

אולי גם עדכון ביוס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

על איזה משטח אתה שם אותו? אולי הנייד לא מצליח לנשום.

כמו כן יש משטחי קירור מצויינים לניידים,אולי שווה לך להשקיע בזה.

רז

פורסם

ניידים נועדו לעבוד בטמפ' גבוהות והרכיבים נבחרו בהתאם.

נייד העומד על שולחן תקין רגיל לא צריך שום משטח קירור ולא משנה באיזה מאמץ הוא נמצא.

הניידים מהחברות עוברים בדיקות מאמץ ועומס במשך ימים בטמפ' גבוהות מאוד.

משטח הקירור ידאג שהפלסטיק יהיה קריר ומה אז? גם ככה המגבלה היא המאוורר השואב פנימה אוויר קר ויכולת בלוק הקירור מנחושת לפזר את החום, זה הכל.

פורסם

אם מנוע המאוורר מאובק, ולכן מסתובב לאט יותר יחסית ממה שהוא צריך, וצלעות הקירור סתומים חלקית מאבק, יצירת לחץ חיובי ב-INTAKE יכול לעשות את ההבדל בין מחשב שמתחמם ונכבה לבין כזה שמתחמם אבל עדיין לא עבר את הסף הזה.

פורסם

כמו שאמרתי המאוורר חדש (הוזמן מקורי מאיביי והוחלף), הפתחי אוורור נקיים מאבק (פורק עד לבורג האחרון ונוקה), ביוס הכי עדכני שקיים.

המחשב יושב על משטח שטוח מעץ.

ואני עובד איתו על רזולוציה נמוכה יחסית (1280X720) ולא על 1920.

סדרות רואה ב-720P וסרטים ב-1080P (כמובן שאני מגדיל את הרזולוציה לפני שאני רואה סרט ברזולוציה כזאת).

אם עוזר המסך של הלפטופ כבוי בעת חיבור לטלוויזיה, ככה שיש רק מסך אחד מציג.

פורסם

אם הוחלף רק המאוורר ללא גוף הקירור מנחושת. יש מקרים שבהם בורח גז הקירור שמעביר את החום מעל המעבד לצלעות הקירור.

במצב שכזה יש צורך בהחלפת גוף הקירור ולא רק המאוורר.ניתן לוודא את הבעיה על ידי נגיעה בחלק שמעל המעבד והצעות הקירור. אם יש הפרשי טמפרטורה משמעותים בניהם. אז זאת הבעיה

פורסם (נערך)

תאורתית אני מניח שזה יכול לקרות, מעשית, טיפלתי באלפי מחשבים עם קירור שמבוסס על HEAT PIPES, ועדיין לא נתקלתי אפילו במקרה אחד שזה קרה.

אגב, בגיגול הדגם של המחשב, עולה שאין לו חיבור HDMI, אתה בטוח בדגם?

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

תחבר את המחשב לטלווזיה בחיבור VGA + אודיו, אם יש באג שגורם לדיווח שגוי, זה יכול "לפתור" את הבעיה. (וזה שוב, בהנחה שההתחממות היא רק בחיבור ל-HDMI).

פורסם

טוב, אין לי מושג מה קרה אבל פתחתי שוב את המחשב, החלפתי שוב משחה תרמית, ניקיתי עוד כמה שאפשר ועכשיו המחשב כמו חדש לא מרעיש ולא עובר את ה-75 מעלות שהוא מועמס.

תודה רבה לחבר'ה פה על הרעיונות 8)

• תוכן חדש...