Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מסתבר שאני מצתרף היום בפעם השלישית לסטטיסטיקת "יאללה, בוא נתייחס לרכב של מישהו אחר כאילו זה גוש ח^א"

בפעם הראשונה שהיה מקרה דומה כנראה שמישהו שם לי תיק על הרכב והוריד אותו תוך השארת סימן שפשוף מכובד באותו האזור. אז שלומי המלך הוריד לי אותו ב44 שניות עם P40 של CG ופד כתום (אז עוד לא ידעתי מה זה פוליש ובקושי עשיתי וקס פעמיים)

הפעם הנושא קצת יותר מורכב.

השריטות על המכסה מנוע (כנראה שוב ממשהו ששמו עליו וגררו), שטחיות ברובן אבל על שטח יחסית גדול (בערך חמישית מהמכסה מנוע).

על הרכב יש אופטיקוט שכנראה עשה את העבודה שלו בלהפחית את הפגיעה (חלק מהשריטות נעלמו אחרי שפשוף עם אצבע) אבל הוא כנראה הקריב את חייו (חלקית) למען המטרה.

1.jpg

שריטה מייצגת של הרוב. קשה לראות, כנראה שאפשר להוריד עם פוליש עדין.

3.jpg

אחרי שהשפרצתי ONR. הקוים האדומים מקבילים לשריטות. אפשר לראות את הפגיעה בבידינג.

4.jpg

זה השריטה הכי עמוקה. לא שמתי לב אם הציפורן נתקעת. צריך לנסות שוב כשאני אהיה פחות עצבני ועיף.

5.jpg

זה אחת השריטות הארוכות, אבל די שטחית. מוריד את זה בשניה עם פוליש

6.jpg

תמונה משפחתית. הקוים מקבילים לשריטות.

עכשו מה הבעיה-

האופטיקוט. בפוליש שאני אעשה אני אוריד את השכבה באזור. יש לי עוד חומר לעשות השלמות, אבל אני עדין לא רוצה לבזבז אותו סתם.

אני יודע שלהשאיר את זה ככה יציק לי בעין

יש משהו שאפשר לעשות בלי פוליש?

תודה לעוזרים.

ושימו אופטיקוט. חומר טוב זה.

2.jpg

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אני מניח שיצלבו אותי על זה - אבל אני מוריד שריטות קלות עם ספוגית הקסם\פלא (של סנו, יעקובי וכו')

עושה אחלה של עבודה בלהוריד שריטות קטנות, וזה נקודתי. חשוב לעבוד עם סיכוך!

אומרים שזה פוגע בלכה (אבל גם פוליש) ועושה סווירלס (במקום אחד שקצת התרגזנתי אני יכול לאשר את זה), אבל מה שבטוח שזה עוזר

פורסם

מה?!

יש לי 4 סוגי פוליש ו3 גוסי פדים לעבודה ידנית. למה שאני אשתמש בספוגית הפלא? ואיך זה יעזור לי לשמור על האופטיקוט?

(מחפש קרשים לצלב. מה קרשים עכשו? הלך הכול בל"ג בעומר!)

RSM- אפשר לקישור ללכה? בכל מקרה, זה לא נותן לי פיתרון לגבי האופטיקוט (אם אני לא מוריד אותו לפני הלכה ולא עושה פוליש ללכה יראו את המילוי. ויש שריטות של 20 ס"מ)

פורסם

כי ככה תוכל לעבוד בצורה מדוייקת רק על השריטה עצמה, ואז ליישם אופטיקוט שוב, רק בשטח של השריטה לשעבר.

כל הפולישים והפדים יורידו את כל האופטיקוט בכל האזור של השריטה, ואז סביר שכבר תעשה את כל הפאנל.

שוב, לא מדובר ברעיון אופטימלי. אבל זו אופציה עובדת, אז שתהיה בארסנל.

לכה מבריקה (מגיע בספרי) אתה יכול לקנות בחנות של הצבעים, טופ קולור ביצחק שדה ת"א.

פורסם

אני יכול למסך מסביב לשריטות ולעשות פוליש רק עליהן. פחות בעייתי. אני רוצה להמנע מזה בכלל אם אפשר.

לגבי הלכה- יש לי לכה שהגיעה מpaints4u אבל היא לא מתמזגת 100% עם הסביבה. עדין צריך פוליש. אני מניח שלכה בספריי תהיה דומה (רק שאפשר פחות לשלוט על איפה הספריי נופל נראה לי, לא?)

פורסם

לא רואה טעם ללכה בכלל,

לא ימלא כראוי, לא ידוע עד כמה המיזוג עם האופטי יהיה טוב (אם בכלל), ובכל מקרה תצטרך מעל ליישם את האופטי, אחרת לא תהיה אותה הגנה וסיכוי לסווירלים באזור הזה גבוהה.

במידה ויישמת 2 שכבות של האופטי לא רואה סיבה למה לא לעשות פוליש נקודתי (יש לך הכל בשביל זה) הרי לא תוריד שכבה שלמה גם ככה.

ואז שהשריטות ייעלמו תעבור ממש "בקטנה" עם האופטי שוב באזורים הללו, או במידה ותרצה על כל המ.מנוע , כמה כבר חומר ילך על זה.?!

מספר טיפות? הרי על כל הרכב יישמת פחות מ10CC :lol:

פורסם

madxxx, אני במקומך לא הייתי שולל עבודת מילוי עם לכה.

דוגמה: שריטה מאוד עמוקה, יותר עמוקה ממה שיש לפות"ש:

לפני:

IMG_0097_zps09d90a68.jpg

אחרי:

IMG_0125_zps01a8740b.jpg

כמובן שבוצע סוג של תהליך עם שיוף-מילוי לכה- שיוף- פוליש דו שלבי, וזה מה שהוביל לתוצאה היפה הסופית.

קשה לראות שהייתה שם שריטה, אלא אם מסתכלים על זה בזווית מיוחדת ומאוד מקרוב.

לא מכריח את אף אחד לעשות כך^.

אני רק הצעתי אפשרות לטשטוש.

בהצלחה :)

פורסם

נכון אבל אצלך השריטה עמוקה מאוד, בסוויפט זה נראה שטחי ביותר שפוליש עדין ביותר יוריד בקלות (לדעתי ולאור התמונות)

בנוסף, תקן אותי אם אני טועה אבל לך אין אופטי (או ציפויי הגנה כלשהו?), לא ברור עד כמה החיבור של הלכה יהיה טוב,

והאם יהיה הבדל גוונים, מה גם שבכל מקרה אין מנוס מפוליש לאחר הלכה, ועוד דבר שהלכה רכה יותר מהציפויי ולכן כמו שרשמתי במקומות הללו ייתכנו סווירלים יותר מהשאר.

• תוכן חדש...