Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים!

אז ככה אני בהמשך לנושא הקודם שפתחתי שאיני ידעתי לאיזו חנות לפנות על מנת לקבל מוצרים ברמה טובה ביחס למחיר, אז בסופו של דבר החלטתי להתמקד במוצרים של chemical guys שאני חייב להגיד שהותירו רושם טוב ביחס לכל החומרים שהשתמשתי עד כה( סבון רכב, ווקס, פוליש ועוד).

עכשיו עניין מטריד ביותר זה שמרוב ההיצע והמבחר הגדול של החומרים איני מצליח לברור מבין המוצרים מה אני צריך, מה יספק אותי(בכל זאת לא זול העניין הזה..) ומה הפעולה שעושה כל דבר.

נתחיל מזה שיש לי מכונת פולישר בבית שעמה קיבלתי פד לפוליש שלטעמי לא מוצלח במיוחד והשאיר סיומת שלא אהבתי. אז נכנסתי להזמין מהאתר בחו"ל והבנתי שיש סוגי פדים דחיסות שמה שמבדיל ביניהם זה הצבעים, ובכנות אין לי מושג מה עדיף.

דבר נוסף שיש כל כך הרבה סוגי ווקסים וסוגי שמפו ופולישים מישהו יכול להסביר מה אני צריך, מה יספק אותי. בכל אני משתמש מתחיל ואין לי פרארי בחניה.

ואני מניח שגם במקומות השטיפה וסדנאות הפוליש לא משתמשים בחומרים הכי יקרים..

אז אם מישהו יוכל ככה לסדר לי את העניינים אני יודה לו מאד!

תודה!

פורסם

אז ככה,

עם כל הכבוד לCG, ובהחלט יש כבוד (יש לי המון מוצרים שלהם), תמיד תשאיר ראש פתוח. יש המון יצרניות טובות ומוכרות (וחלקן בכלל לא), שאפילו ממותגים מעל CG.

עכשיו,

אתה צריך להגדיר תקציב (לפרויקט / מוצר) ומטרה. כלומר, מה המצב הנתון ומה אתה רוצה להשיג.

מכאן -נוכל להמשיך.

M-TECH E46

פורסם

הכיוון בסופו של יום זה להחזיק כמות מכל מוצר(גלון), מטליות/ פדים ייעודיים ואיכותיים במחיר שפוי לחובב רכב כמוני.

אני מחפש להשקיע ברכב שיראה טוב אבל אם זה עולה כמו לעשות בחוץ(למרות שאני לא מסוגל שמישהו נוגע באוטו ואין אחד שישקיע כמוני) אז כנראה שכבר אעשה את הטיפולים האלה אצל עסקים ייעודיים לכך.

בסביבות העד 100 ש"ח למוצר.

אין סיכוי לריכוז קניות במקום אחד? או שפשוט זה דורש להתפשר על איכות?

דבר נוסף נשאר לי מהטיפול האחרון באחד המכוניות בבית עם מכונת פוליש פעם ראשונה סימני הפד שהשתמשתי ונשארה השתקפות של פעולת המכונה. יש דרך לתקן זאת? איך? האם זה קשור לפד ראשוני ופד פיניש?

תודה

פורסם

יש את אוטוסטור, יש שם כל מה שצריך, חוץ ממגבות נורמליות לדעתי.

משה, אחראי החנות יכול מאוד לעזור לך בכל שאלה שקשורה לתחום, אז אם אתה מאזור המרכז קפוץ לשם ותתרשם.

פורסם

קניתי מאוטוסטור כמה דברים ויצאתי בקנס של 600 שקל סתם לפי דעתי וראיתי שרוב המוצרים שנמכרים שם הם של CG ורוב הרוב ממליץ על אוטוסטור, אז חשבתי לעצמי אולי להזמין מוצרים של CG דרך האתר הרשמי שלהם(גלונים-לפי הצורך, תלוי במחיר) ששם יותר זול.

התרשמתי לטובה באמת אבל המחירים לא שפויים והוא עוד נתן לי הרגשה שקניתי את ה-"זול" שלהם.

ומה לגבי הפוליש והמכונה?

פורסם

אני מניח שדברים שקנית ישמשו אותך לתווח ארוך, אז 600 שקל בישביל להתחיל מאפס זה לא קנס בכלל. חוץ מזה, חלק מהמוצרים הם דליקים וזה מייקר משלוח מחו"ל. אז לפעמים עדיף לשלם "5 שקלים" יותר בארץ אבל גם לחסוך זמן המתנה להגעת המשלוח, וגם להנות משרות אדיב ומקצועי אצל משה. אני בעצמי עשיתי קניות אצלו ביום שישי האחרון ועוד קיבלתי מוצר במתנה ;)

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

לגבי הפוליש. תעלה תמונה.

גלונים? צריך למצוא דיל שבאמת ישתלם היות והמשלוח מאוד מייקר את המחיר הסופי של המוצר.

אני רכשתי 2 גלונים של שמפו מתוצרת cg במחיר זול יותר ב100 שח מאשר גלון שקניתי בארץ.

M-TECH E46

• תוכן חדש...