Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן c4 אקסלוסיב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי מידע על הרכב אבל לא מצאתי יותר מידי. אשמח לקבל מידע על הדגם הנ"ל שנת 2011. יתרונות וחסרונות. האם חסכוני?

מדובר על מנוע 1.6 טורבו בנזין.

פורסם

נכון, רובוטי מצמד 1. אז אם פעם אחת החליפו טורבו ומותחן אפשר להיות רגוע שלא אצטרך להחליף שוב בעתיד או שאלה הן בעיות שחוזרות על עצמן?

פורסם

והטורבו והמותחן המקוריים הם הבעיתיים. אחרי החלפה ,להם לא תהיה בעיה יותר נכון?

יש עוד דברים שחשוב לדעת על הרכב והמנוע המוגדש?

פורסם

לפי מה שאומרים אוגוסט 2011.

אני גם התעניינתי בסיטרואן C5, מבחינתי מדובר בסוג של חלום של אוטו כי הוא באמת מפנק ונוח ומאד מפתה.

הבעיה היא באמת במנוע, פשוט פחד מוות להתקרב לרכב כזה ואז שישחטו אותי במוסך על כל הפאשלות של היצרן (או היבואן, מה זה משנה כבר).

הבעיה מתחילה שאנשים ממליצים לך על רכב מסוים רק אם הוא עבר את התקלות הידועות במנוע והמוסך תיקן אותם.

אני החלטתי לא להתקרב, למרות המחיר הזול והתמורה לשקל.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

התיבה היא בהחלט משהו שיש להתרגל אליה. בערך תיבה ידנית שהאוטו מתפעל את הקלאץ', ולא מתקרב לתיבה אוטומטית פלנטרית או דו מצמדית טובה. יש שאוהבים אותה ויש ששונאים אותה. בצע נסיעת מבחן ותראה איך אתה מסתדר איתה.

• תוכן חדש...