Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

שמי רועי ואני סטודנט שאמור לסיים את הלימודים בעוד חצי שנה, בגדול יש לי סכום של 20 אלף ש"ח לקניית רכב כולל הוצאות נלוות לחצי שנה הקרובה, ואח"כ נכנס למשרה מלאה ככה שלא תהיה בעיה.

בהתחלה חשבתי לקנות רכב ב10-11k, כך שנשאר בסביבות ה-1500 ש"ח לחודש על הוצאות אחזקה ביטוח ודלק. אבל אז ראיתי הצעת מימון למיני מסוג שברולט ספארק 1.2 - אם זוכר נכון זה יצא מקדמה של 9000, כל חודש 600 ש"ח ל-3 שנים ובסוף התקופה את היתרה בסך 28500 (חצי מעלות הרכב המקורית).

ואז חשבתי לעצמי רגע, אם נחשיב תיקונים שונים ומשונים (עברתי חוויות עם פולו ישנה בעבר) זה יוצא כבר אותו הדבר מבחינת הוצאה חודשית מינוס כאב ראש מוסכים פלוס אוטו חדש! ההצעה הזאת כבר לא רלוונטית אבל מניח שאפשר למצוא הצעות דומות, והשאלות שלי אליכם אנשי הפורום הנכבדים הן:

1.איזו אופציה מבין השנתיים עדיפה לדעתכם ולמה?

2.אם באמת הולך על מיני חדשה, מה הייתם ממליצים במסגרת התקציב (נניח מקדמה של 10k~) מבין שברולט ספארק, יונאי i10, וסוזוקי אלטו? או בכלל משהו אחר? 1.0 או 1.2?

3.אם נחליט בסוף לקנות אוטו ישן, על מה הייתם ממליצים בתג מחיר של על 10-11k? בדגש על אמינות, תחזוקה זולה וצריכת דלק נמוכה.. ובלי פולו\גולף בבקשה (למרות שמאוד נהניתי ממנה עד שהתחילה להתפרק..)

הרכב ישמש בעיקר לנסיעות הלוך-חזור מב"ש למרכב פעם בשבוע\שבועיים, 2 נסיעות בשבוע של 50 דק' כל צד לעבודה, ועוד כל מיני נסיעות מזדמנות במרכז או בדרום.

תודה רבה ושבוע מצוין שיהיה! :)

פורסם

אם הברירה היא בין רכב חדש במימון לבין זבל(ככול הניראה) ב-10 אלף, אז עדיף כבר במימון.

אבל אני בעד אופציית ביניים וזה פשוט לקנות בסביבות ה-30 אלף את אותם רכבים שציינת רק בני 3-4 שנים.

פורסם
אם הברירה היא בין רכב חדש במימון לבין זבל(ככול הניראה) ב-10 אלף, אז עדיף כבר במימון.

אבל אני בעד אופציית ביניים וזה פשוט לקנות בסביבות ה-30 אלף את אותם רכבים שציינת רק בני 3-4 שנים.

מסכים לחלוטין

A3

A4

פורסם

אני מניח שיש לך גם איזו הכנסה שוטפת כעת. אז אולי כדאי להמשיך לחסוך עוד כמה חודשים ואז להעלות את השאלה שוב, אבל עם סכום קצת יותר ריאלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני מניח שיש לך גם איזו הכנסה שוטפת כעת. אז אולי כדאי להמשיך לחסוך עוד כמה חודשים ואז להעלות את השאלה שוב, אבל עם סכום קצת יותר ריאלי.

בתקציב שלך תוכל לגרד אולי קיה ריו שנת 2007 ולכן גם אני הייתי ממליץ לך לחכות מספר חודשים ולחסוך סכום נכבד יותר. בסביבות ה-40K תוכל למצוא ריו 2009.

• תוכן חדש...