Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בידי סכום שווה ערך לכ-400$ במטבע האוקראיני, הגריבנה, שאני מעוניין להמיר לשקלים/דולרים. בדקתי אצל חלפנים שונים, ואפילו בנתב"ג, ואף אחד לא מוכן לקנות את המטבע. למטבע יש שער יציג.

מישהו מכיר חלפן שקונה גריבנות (עדיפות לאזור מרכז-דרום, אבל גם צפון בא בחשבון אם אין ברירה)? האם ניתן לפנות ישירות לבנק ישראל על מנת להחליף?

פורסם

ניסית בנקים/דואר?

ד"א, יש כאן מישהו שרוצה לנסוע לאוקראינה, אולי תדבר איתו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ניסית בנקים/דואר?

להבנתי הדואר מתעסק רק עם המטבעות הנפוצים (דולר, יורו, פאונד). אני אבדוק גם איתם, תודה.

ד"א, יש כאן מישהו שרוצה לנסוע לאוקראינה, אולי תדבר איתו.

אתה יודע מי זה המשתמש? זה יכול להיות win-win.

פורסם

~

בנוסף לבחור שנוסע לאוקראינה, יש כמה חלפנים בנתניה שבוודאות עבדו עם המטבע הזה בעבר, רובם מרוכזים ברח' שער העמק. תעשה סקר טלפוני:

http://www.d.co.il/?arena=Business&callback=Form_Find&formGroup=main&language=HEB&multipage__startIndex=0&page=Business-Results&previousPage=Home&prevpage=Home&radius=0&zoneX=0&zoneY=0&_search_type=heading&_search_text=%E4%E7%EC%F4%FA+%EB%F1%F4%E9%ED&_where_name=%F0%FA%F0%E9%E4&x=59&y=26

צ'יינג' נוסף המתעסק במט"ח אקזוטי יושב בקניון ביג פולג (סמוך לאיקאה). מספרו: 09-8353636

פורסם

נשלחה ה"פ למשתמש SmartCoupe, תודה.

~

צ'יינג' נוסף המתעסק במט"ח אקזוטי יושב בקניון ביג פולג (סמוך לאיקאה). מספרו: 09-8353636

רוב תודות, אנסה אותו ואת האחרים מחר.

פורסם

תנסה גם אצל חלפני כספים חרדים, עוד מעט ראש השנה ויש הרבה שייסעו לאומן ויצטרכו כסף כזה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש אפליקציה חדשה בה אנשים רושמים איזה מטבע יש להם וכמה, ולאיזה מטבע הם רוצים להחליף. ישראלית. לא זוכר את שמה לצערי אבל שווה לבדוק.

פורסם
תנסה גם אצל חלפני כספים חרדים, עוד מעט ראש השנה ויש הרבה שייסעו לאומן ויצטרכו כסף כזה.

רעיון מצויין, אני אבדוק, תודה.

יש אפליקציה חדשה בה אנשים רושמים איזה מטבע יש להם וכמה, ולאיזה מטבע הם רוצים להחליף. ישראלית. לא זוכר את שמה לצערי אבל שווה לבדוק.

אני אחפש. אם תצליח להיזכר איך קוראים לה, אני אשמח.

פורסם

אלה שנוסעים לאומן, נוסעים לשם לתקופה מאוד מצומצמת, של יום-יומיים, כדי נטו להתפלל בקבר רבי נחמן בצורה מאורגנת, ולחזור (יש אוטובוס שלוקח אותם משדה התעופה של קייב ישר לקבר רבי נחמן, ומחזיר בסיום).

לא חושב שיהיה הרבה כאלה שיהיו מעוניינים בכסף אוקראיני לבזבוזים.

אבל כדאי לבדוק עם חלפני כספים בכל מקרה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רוב תודות לאנשים ששלחו ה"פ.

יש כמה חלפנים בנתניה שבוודאות עבדו עם המטבע הזה בעבר, רובם מרוכזים ברח' שער העמק.

מצאתי חלפן אחד בנתניה שמוכן לקנות, תודה רבה! אם לא נצליח להסתדר עם אנשים מהפורום, נפנה לחלפן.

פורסם

תודה לכולם על העזרה וההצעות. בסופו של דבר הכסף הוחלף אצל חלפן באשקלון בתעריף לא אטרקטיבי יותר מידי, אבל זו לא הייתה ההחלטה שלי כבר.

• תוכן חדש...