Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת ה-230 אש"ח: MX-5 או BRZ - מה *אתם* הייתם עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חחח התגובות פה מצחיקות, לאון קופרה? רנו מגאן?

אין השוואה בין הנעה קדמית לאחורית ולעולם לא יהיה, 140 כוח של מיאטה NB ישנה יותר כייף מכל 250 של כל קופרה או מגאן RS.

מיאטה בלי צל של ספק, ביקורות רעות על הBRZ, אוטו כבד, ובגרסה שיש כרגע בארץ הוא חלש.

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חחח התגובות פה מצחיקות, לאון קופרה? רנו מגאן?

אין השוואה בין הנעה קדמית לאחורית ולעולם לא יהיה, 140 כוח של מיאטה NB ישנה יותר כייף מכל 250 של כל קופרה או מגאן RS.

מיאטה בלי צל של ספק, ביקורות רעות על הBRZ, אוטו כבד, ובגרסה שיש כרגע בארץ הוא חלש.

ביקורות מאוד רעות באמת. אני זוכר איך קלרקסון קטל את GT86.

פורסם
מגאן RS וצליבה מכם

אני מטורף על המגאן RS מהשנייה הראשונה שנהגתי בכזו ועד היום. אני אוהב המון דברים ברכב הזה. אם הייתי בריטי הייתי אומר שהיא PROPER HOT HATCHBACK. ועדיין, הייתי לוקח את הברז והמיאטה לנסיעות מבחן וכנראה רוכש אחת מהן.

זה לא שאי אפשר ליהנות המון עם המגאן RS, במיוחד כשהנאה זה עניין [הנה באה המילה האהובה בפורום] סובייקטיבי, אלא שהרבה יותר קל ליהנות עם מכונית קטנה, קלה ובעלת הנעה אחורית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

גג נפתח? מתי משתמשים בזה בארץ? רק עם גג זכוכית אתה כבר מרגש כמו בתנור אתה רוצה גם להיות חשוף לשמש ישירות?

עריכה אחרונה על ידי Uzi4u2
8)
פורסם
גג נפתח? מתי משתמשים בזה בארץ? רק עם גג זכוכית אתה כבר מרגש כמו בתנור אתה רוצה גם להיות חשוף לשמש ישירות?

בחורף, בסתיו ובאביב.

תענוג.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

BRZ, לדעתי נראה יותר טוב מהמזדה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני חושב שרק אתה וסטיבי וונדר חושבים ככה...8)

אני טועה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ממתינים בסבלנות לאבארט 124.

אני כמו לב ספורטיבי, מחכה לפיאט ומקווה שהיא תעלה כמו פיאט (מה שלא יקרה, כמובן).

אתם מתכוונים לאלפא ספיידר שתגיע? זו שמבוססת על המיאטה?

כי אני חושב שכבר הוחלט שהרכש החדש ינוכס לאלפא ולא לאבארת.

• תוכן חדש...