Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת ה-230 אש"ח: MX-5 או BRZ - מה *אתם* הייתם עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המיאטה נראית יותר מהנה לנהיגה אבל זוויות הגלגול שלה גורמות לי לבחור ב-BRZ. בהינתן אפשרות שיפור לנושא זה במיאטה הבחירה משתנית.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

BRAVO30,

אז אתה טועה. במסגרת שיתוף הפעולה עם מאזדה יופיעו פיאט ואבארט מהצד האיטלקי.

אלפא ספיידר גם היא תגיע, רק שלא יהיה לה כל קשר למיאטה/124.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

חשבתי שמוסכם על הכל לכנות אותה פיאטה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

השאלה אצלי היא איזה צבע תהיה המיאטה. שוב אדומה או ללכת על לבן הפעם. אם המיאטה לא היתה קיימת, כנראה שהיתה לי BRZ עכשיו.

emotion of motion

פורסם
השאלה אצלי היא איזה צבע תהיה המיאטה. שוב אדומה או ללכת על לבן הפעם. אם המיאטה לא היתה קיימת, כנראה שהיתה לי BRZ עכשיו.

קודם צריך לחכות להקצאת רכבים חדשה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
ביקורות מאוד רעות באמת. אני זוכר איך קלרקסון קטל את GT86.

הביקורות של קלארקסון וחבריו כבר מזמן לא אובייקטיביות ורלונטייות. כבר מזמן זה תוכנית בידור נטו ולא תוכנית מבחן רכב אמיתית.

הביקורות שאאני שמעתי הם מנהגים פה מארצנו שקצת יותר מחוברים לקרקע, ולא כאלו שנוהגים ביום יום בפרארי וכדומה....

ואם כבר נעסוק בביקורות טופ גיר, תראה תכתבה על המיאטה שהאמונד עשה.

לגבי דברי שנכתבו פה, גג נפתח זה זוועה בקיץ, האוטו מתחם בדקה, ואי אפשר לפתוח את הגג עד 7 בערב, מ7 בערב זה כבר סיפור אחר.

נהגתי והייתי בעלים של מספר מכוניות הנעה קדמית חזקות, אין מה להשוות אותן למיאטה עם ה140 כוח סוס העתיקה שלי שהייתה מנהנה מכולן בהרבה!

פורסם

לגבי דברי שנכתבו פה, גג נפתח זה זוועה בקיץ, האוטו מתחם בדקה, ואי אפשר לפתוח את הגג עד 7 בערב, מ7 בערב זה כבר סיפור אחר.

נהגתי והייתי בעלים של מספר מכוניות הנעה קדמית חזקות, אין מה להשוות אותן למיאטה עם ה140 כוח סוס העתיקה שלי שהייתה מנהנה מכולן בהרבה!

מה הקשר בין המשפט הראשון לשני? מה אתה מנסה להגיד פה?

בהחלט בחום של עכשיו לא ממש נעים עם גג פתוח. אפשר לנסוע אבל רק במהירויות בין עירוניות, בשאר הזמן - מוות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
קודם צריך לחכות להקצאת רכבים חדשה.

אם זכרוני אינו מטעני הוא מתגורר בחו"ל (ארה"ב), שם אין את הבעיות האלו :)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

בהחלט בחום של עכשיו לא ממש נעים עם גג פתוח. אפשר לנסוע אבל רק במהירויות בין עירוניות, בשאר הזמן - מוות.

לא מבין מה לא ברור פה, התיחסתי לנקודות שהעלו פה.

1) גג נפתח זה יתרון, אז הסברתי לכל אלה שמסתנוורים מה היתרונות והחסרונות.

2) הציעו הנעה קדמית, שוב לאנשים שכניראה אין להם מושג ולא היו בעלים של מכוניות משתי הקטגוריות, אחת הוט האץ ואחת רב ספורטיבי עם הנעה אחורית.

מה לחדד לך?

פורסם

נראה שהתלונה היחידה על המיאטה היא זווית גילגול גדולה, עניין שנפתר בשניה ע״י מוטות פיתול עבים יותר. עושה רושם של אוטו מהנה בטירוף יותר מהטיובארו

פורסם

החל מ7 בערב במהירות עירונית נוהגים עם מזגן וממש לא מוות להיפך תענוג.. נשמע שאין לך גג נפתח שאתה כותב את זה.

פורסם

מחזק את ביגי, אנשים פה נוטים להעלות טענות על סמך כלום ושום דבר.

בקיצור חבר ב230 מיאטה היא בחירה קלה לדעתי( המחשב על ההשוואות ללאון קופרה\מגאןRS וכו מצחיקה אותי)

• תוכן חדש...