Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת ה-230 אש"ח: MX-5 או BRZ - מה *אתם* הייתם עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
החל מ7 בערב במהירות עירונית נוהגים עם מזגן וממש לא מוות להיפך תענוג.. נשמע שאין לך גג נפתח שאתה כותב את זה.

נגיד ואין לי גג נפתח...

או שהמדחס מזגן יושב אצלי בחדר.

שתי אופציות, אחת הגיונית יותר, אחת פחות. אחת שקר והשניה אמת. אתה רוצה לנחש?

ולעניינינו:

המיאטה (לפחות הדור הראשון והשני) לא בדיוק יכולה להתגאות בבידוד חום שלה, אולי ב ND זה אחרת, צריך לחיות ולראות.

נכון שהגג הנפתח זה כיף, אבל בקיץ כמו שעובר עלינו עכשיו... חם רצח וכול מה שחסר זה שהשמש תנסה להפוך אותי לגולאש.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה רכב אתה נוהג. לא מבין תציניות והמיסתוריות.

הnb חמה מאוד במהלך היום אבל בערב אפילו ביום חם כזה היא בסדר.

שוב סטינו מהדיון. לא שהוא גם כמה רלוונטי

פורסם

לפי מה שהוא כתב, לדעתי יש לו מיאטה. לא בטוח.

מבין 2 הרכבים כמובן שהייתי בוחר במיאטה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אם זכרוני אינו מטעני הוא מתגורר בחו"ל (ארה"ב), שם אין את הבעיות האלו :)

נכון מאוד. קבעתי נסיעת מבחן לשבת הקרובה. יש לדילר שקרוב אליי רק אוטומטית, אבל שיהיה.

emotion of motion

פורסם

אלכס תעדכן איך היה, אני בדיוק באותה התלבטות אני מחפש רכב ספורטיבי שני לגולף GTI MK7 שיש לנו, ההתלבטות באמת בין המיאטה לבין הברז - הבעייה היא שהמיאטה צפויה להגיע תוך 90-120 יום בלבד מכיוון שאני לא מתכוון לקחת אוטומטית.

אני ככל הנראה ילך בסופו של דבר על מיאטה קלאב עם החבילה של ברמבו ידנית, אגב הצבע האפור מטורף :)

פורסם

אין לי בעיה לחכות, אפילו עדיף. על הכוונת קלאב אדומה או לבנה. בלמים אפשר לשפר אצל בריאן גודווין בפחות כסף.

emotion of motion

פורסם

זה לא רק בלמים.. יש גם ג'אנטים קלים יותר, מפתח ועוד כמה תוספות קטנות אני לא בטוח שזה יוצא יותר זול? למה עדיף לחכות אגב? :)

פורסם

החבילה כוללת ג׳אנטים של BBS ובלמים של ברמבו ב 3500$. לא נראה לי שווה את זה. אני מעדיף לחכות מסיבות אישיות, לא בגלל הרכב עצמו.

emotion of motion

פורסם
לאחר שצפיתי בוידאו אני מתקן, מבחן מקיף ומהנה בין שני הרכבים. אני הייתי בוחר במיאטה...

אכן מבחן משובח.

נראה שהתלונה היחידה על המיאטה היא זווית גילגול גדולה, עניין שנפתר בשניה ע״י מוטות פיתול עבים יותר. עושה רושם של אוטו מהנה בטירוף יותר מהטיובארו

זווית גלגול פר-סה היא לא בעיה. לרכב turn-in טוב, איזון טוב... היו לי רכבים עם זווית גלגול לא מבוטלת שאהבתי (קליאו ספורט, וולקן,WRX) וכאלו שלא הייתה להם זווית גלגול והיו מחורבנים למדי לנהיגה (A3).

הקשחה שתקטין את זווית הגלגול אולי תייצר עוד אחיזה, אבל אולי גם תיצור התנהגות פחות פרוגרסיבית ותפגע בנוחות הנסיעה.

גם הייתי מציין שכל מיני שינויים ("שיפורים") ברכיב כזה או אחר יביאו לחוסר התאמה בכיול לסט-אפ הכולל, ולתופעות התנהגות לא צפויות, אבל למיאטה יש מספיק מוצרי אחרית שוק (after market) וניסיון בשילובם, שאין בעיה כזו.

יכול להיות שזו גם הסיבה בבחירה ברכות כברירת מחדל.

נכון שהגג הנפתח זה כיף, אבל בקיץ כמו שעובר עלינו עכשיו... חם רצח וכול מה שחסר זה שהשמש תנסה להפוך אותי לגולאש.

איזה מזל שיש מי שיודע להסביר שכש-40 מעלות בחוץ והשמש קופחת, עדיף גג סגור ומזגן.

על זה מדברים כשמזכירים את חכמת בעלי הניסיון...

אני אתרום לך עוד יידע, אם יורד גשם - גם אז עדיף לסגור את הגג!

ואם אתה נוהג בעיר, בין אוטובוסים ושוחה בפיח - גם אז עדיף לסגור...

על זה לא חשבת!

אבל אני אגלה עוד סוד מניסיון: גג נפתח הוא גם גג נסגר. כלומר, אפשר לסגור אותו ולנהוג עם מזגן, ואז הכל טוב.

גם אם רוצים סתם יותר שקט.

לגג נפתח יש חיסרון אחד ענק - וונדליזם שגורר עלות ביטוח.

אה, יש עוד חיסרון, אי אפשר לשים עליו גגון ולעשות מגה-קנייה באיקיאה.

ההבדל בין המיאטה להוט האץ' משובחת נעוץ קודם כל בזה שהראשונה הינה מכונת נהיגה נטו, ואין לה שום יכולת לשנע נוסעים ומטען. זה עניין של פרקטיות, קודם כל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ואם אתה נוהג בעיר, בין אוטובוסים ושוחה בפיח - גם אז עדיף לסגור...

אה, יש עוד חיסרון, אי אפשר לשים עליו גגון ולעשות מגה-קנייה באיקיאה.

ההבדל בין המיאטה להוט האץ' משובחת נעוץ קודם כל בזה שהראשונה הינה מכונת נהיגה נטו, ואין לה שום יכולת לשנע נוסעים ומטען. זה עניין של פרקטיות, קודם כל.

אם אתה בין אוטובוסים אז רגל על הגז ותשתחל החוצה.

לא פרקטי?

miatacouchhaul1_450_1.jpg

- By lifting money bags

פורסם

אני אתרום לך עוד יידע, אם יורד גשם - גם אז עדיף לסגור את הגג!

אם יש גשם והכביש ללא רמזורים או פקקים - מפעילים חימום לרגליים ופותחים את הגג.

נשארים יבשים ומאושרים

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

מניסיון בתוקף....

בחורף, שבת יפה גג פתוח, יותר מזה בנס הרים בשעה שהציפורים מתעוררות אני מפעיל חימום ומרים חלונות , תענוג!!

באביב וסתיו כמובן שהגג פתוח

בקיץ ביום מזגן ובלילה גג פתוח

בקיצור, רוב הזמן הגג פתוח ללא ספק בכלל

פורסם

הייתי מוסיף למשוואה גם את הלאון קופרה החדשה. מי שיכול להרשות לעצמו מכונית נישתית יבושם לו אבל הרוב צריכים לחפש גם את השימושיות היומיומית ברכב הספורטיבי שלהם, בעיקר כשההתגרזנות היא בקושי בסופי שבוע ורוב הזמן הרכב מתפקד לצרכים מנהלתיים. אין ספק שבמראה הBRZ לוקחת, בסטייל הMX אבל ביחס של עלות תועלת הקופרה מנצחת ביג טיים

פורסם
הייתי מוסיף למשוואה גם את הלאון קופרה החדשה. מי שיכול להרשות לעצמו מכונית נישתית יבושם לו אבל הרוב צריכים לחפש גם את השימושיות היומיומית ברכב הספורטיבי שלהם, בעיקר כשההתגרזנות היא בקושי בסופי שבוע ורוב הזמן הרכב מתפקד לצרכים מנהלתיים.

אולי לך המאזדה או הברז לא שימושיות מספיק, להרבה אנשים הן כן.

אולי תוסיף למשוואה גם מאזדה 6? אומנם לא ספורטיבית אבל יומיומית.

- By lifting money bags

• תוכן חדש...