Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שליחת מוצר לחו"ל לתיקון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין לשלוח צ'יפ חיצוני ליצרן בחו"ל כדי שיבצע בו שינויים,

האם יש סכנה שיתקע במכס כאשר ישלח אלי בחזרה?

תודה,

פורסם

אכן יש אישזהו הסדר לגבי הנושא הזה, שליחת דברים לחו"ל לצורך מעבדת תיקון.

תערוך חיפוש קטן בגוגל, או שתחכה עם מישהו יותר מבין בנושא יענה לך.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

התיקון לא עולה לי כסף, אבקש שיצרפו זאת למשלוח חזרה לארץ, האם אני צריך להצהיר על המוצר שאותו אני שולח לפני כדי שלא ידרשו עליו מכס שיחזור ארצה? איך עושים זאת?

פורסם

במידה והם יחליפו את החלק אתה תצטרך לשלם מכס. במידה וזה תיקון ולא החלפה, לא אמורים לדרוש ממך תשלום (בודקים לפי מספר סידורי על הפריט).

זה די כאב ראש אבל במידה ואתה בודק באופציה שלך לשלוח דרך UPS או FEDEX אז הם עושים את הפרוצדורה הזו עבורך. השאלה שנשארת זה האם זה יוצא לך משתלם. כאן יש פירוט די מפורט של מישהו שעשה את זה.

פורסם (נערך)

לא מחליפים את החלק אלא מבצעים בו שינוי וזה לא עולה כסף אלה חלק משירות היצרן .

נראה לי שעדיף לשלוח דרך FEDEX או חברה דומה אחרת כדי למנוע כאב ראש עתידי

עריכה אחרונה על ידי mavric
פורסם

זה שהמכשיר בארץ לא אומר ששולמו עליו המיסים בכניסתו הראשונה, אל תניח שאם המכשיר כבר כאן אז אתה יכול להיות רגוע.

בחזרתו לארץ, אם המכשיר ייעצר במכס, לא יעזור כשתטען שהמכשיר יצא מהארץ, יכולים לדרוש חשבונית/הוכחה ששולמו המיסים בכניסה הראשונה של המכשיר לארץ.

אם הברחה של משהו הצליחה, זה לא נותן לה פטור מלא להכנס ולצאת מהארץ חופשי.

לגופו של עניין, את רשויות המכס לא מעניין אם X נמצא/היה בארץ, מעניין אותם אם שולמו המיסים כחוק.

אני חושב שיש איזו הצהרה לרשויות כששולחים משהו לתיקון בחו"ל.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

יש לך את המכס בתל אביב. שם שולחים דואר לחו"ל בקלות, משחררים חבילות במכס

וגם רושמים מוצרים שנשלחים לחו"ל לשם תיקון.

אני שלחתי טלפון לתיקון והם רשמו את מספר ה-IMEI במערכת, הביאו לי מספר אסמכתא

שאני מביא למוכר שיציין על החבילה ובתוך החבילה כשהוא שולח את המוצר בחזרה

ככה שאם המכס יעצור את החבילה, הוא יקליד את האסמכתא ויוכל לוודא שהחבילה נרשמה במכס

וחזרה מתיקון...הם כמובן יפתחו את החבילה ויוודא שהמספר תואם למה שיש במערכת.

אם המוצר חדש ולא מתוקן אז כמובן משלמים מכס כחוק.

זו יחידת הדואר בתל אביב

https://www.israelpost.co.il/modiin.nsf/vYehidotByMasad/450

קומה 2.

מולך זה דואר רגיל, משמאל לשלוח לחו"ל, לשחרר חבילה.

מימין זה המכס. לשם אתה צריך להיכנס לפני שתשלח את החבילה לחו"ל.

פורסם

תודה רבה על ההסבר המפורט, אני צריך לבדוק מה עם הקבלה כי המוצר אצלי ללא קבלה של רכישתו בארץ (לא אני קניתי אותו).

פורסם

יש אפשרות לשלוח מוצר לחו"ל עם התחייבות שהוא לא נשאר שם וחוזר ולארץ ואז לא משלמים מיסים בשום כוון של משלוח .

כדאי להייעץ עם מומחים או עמילי מכס איך עושים את זה.

• תוכן חדש...