Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי שאלה לגבי בלמים.

יש לי רכב שקניתי לפני כמה חודשים מליסינג - מאזדה 3 שנת 2012.

כשקניתי אותו דרשתי שיחליפו רפידות בלמים ואכן עשו זאת (הפנצ'רמאכר שלי אישר זאת כשהחליף לי גלגלים).

הבעיה היא כזו:

הבלמים עובדים ואכן כשאני במהירות גבוהה אז הכל עובד כשורה. הבעיה מתחילה דווקא בעצירות במהירות מאד נמוכה.

נגיד כשאני נכנס\יוצא מחניות וצריך לעצור - הרכב ממשיך לנוע עוד כמה סנטימטרים (לא יודע להאריך כמה בדיוק, אולי אפילו כמה עשרות סנטימטרים). זה מרגיש כאילו הרכב ממשיך עוד קצת לגלוש לאחר שאני לוחץ על הבלם.

האם זו בעיה או שהרכב אמור לעשות זאת? האם אפשר לתקן זאת?

זה קצת מפחיד אותי ואני חושש שאכנס ברכב\גדר\אדם. מה עושים?

פורסם

כשאתה בולם הרכב אמור לבלום. זו בעיה בטיחותית ועדיף להיכנס למוסך שיבדוק את מערכת הבלמים כמה שיותר מוקדם.

לא קרה באף אחת מתוך ה3 שקיבלתי כרכב חלופי, גם עם צמיגים גמורים באחת מהן.

פורסם (נערך)

התלונה שלך לא ברורה... שימוש בבלם לא נועל את הרכב במקום לעולם ותמיד יש זמן עצירה מסויים מרגע שלחצת עד שהרכב עצר בפועל והזמן הזה מתבטא במרחק נסיעה.

אולי תנסה להסביר שוב מה קורה לך עם הבלמים

בכל מקרה אני מציע להכנס למוסך מוקדם ככל האפשר לבדיקת מקצועית של הבלמים

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
  • תוכן חדש...