Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיכום האירוע:

הגעתי לאוטוויק שהצעת המחיר הייתה 1300 ש"ח לשמן+פילטר, פילטר מזגן )עליו דובר רבות. 300 ש"ח שצריך להוציא כל שנה( ובדיקות כלליות יחד עם עבודה. ששאלתי על מה אני משלם כ"כ הרבה נזרקו לאוויר מילים כמו: ראש שקט, אחריות, מקורי, חשוב לשקט שלך וכו'. "הנחה" הביאה אותי ל1120.אחרי שאמרתי שקיבלתי שובר לשמן+פילטר חינם אצלם )מקבלים בדואר בקניית רכב משומש( ושבעלת המוסך בב"ש אמרה שהיבואן מקשקש לגבי המזגן וכי אין צורך להחליף יותר מפעם ב2 טיפולים.

בהתחלה הם התנערו שהשובר לא באמת תקף. אחרי שאמרתי להם שבטלפון הם אמרו לי שזה חינם. לפתע, המחיר צנח ל: "בעל המוסך אמר שלא נעשה לך פילטר מזגן, השמן והפילטר חינם ונחייב רק על העבודה-1.5 שעות עבודה -350 ש"ח".

לחיוב אומר שהחליפו לי סוללה לשלט בחינם. לרעה אומר שהרכב שכב במוסך ל7 שעות.

שסיימתי ביקשתי שיחתמו בספר הרכב. ואז פתאום הייתה הסתייגות: "תשמע זה לא היה בדיוק טיפול 20,000. אני אקרא לזה טיפול בסיסי". עניתי:"למעט הפילטר שזה באחריותי )יותר נכון מילה של קולגה מורשה יבואן מב"ש( השאר נעשה לפי הספר. נכון?"

ברגע שנענתי בגמגומים הבנתי שלשם אני פשוט לא חוזר. הוא חתם לי שנעשה טיפול 20,000. אבל הרגשתי שמרחו אותי שם בענק.

טיפול רצוף חשדות וחוסר שקיפות.

והזלזול הגדול ביותר היה שהתיישבתי בתחילה בכיסא וישר אמר לי: "אתה זה שאמר שאמר שרוצה הנחה בטלפון??"

אמא שלי אמרה ששילמה בסוף על אותו טיפול 683 ש"ח בכפר סבא.

אוטוויק ירושלים-אותי איבדתם. למרות הסוללה בשלט.

למרות שהמילה שקיפות נאמרה 100 פעמים, ולמרות שכביכול הייתה שקיפות במחיר. אני אישית הרגשתי שניסו לרצות אותי במחיר והרכב לא טופל כראוי.

פורסם

פשוט לא מבין מאיפה המחיר הזה,מעניין היה לראות מחירים ולהשוות למחירים שאני קיבלתי לאותו טיפול.

בסופו של דבר יש הבדל בין המוסכים,וגם 7 שעות??

חפש באמת מוסך אחר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

350 שקל אמנם נשמע לא נורא אבל גם זו גנבה לאור יום,

שמן+פילטר ברכב שלך לוקח להחליף 10 דקות אפילו בלי ליפט. נגיד וביצעו בדיקות כלליות לרכב (לא מאמין) אז עוד 20 דקות.

לפי מה חישבו שעה וחצי עבודה? זה מה שאומר שעתון יצרן? לא מאמין..

בקיצור לקחו ממך מחיר מלא של טיפול + שמן + פילטר למרות הקופון.

יום טוב גם לך

פורסם

השובר בדואר מכסה את עלות השמן, פילטר השמן ואת כל משך העבודה להחלפתם. אני באמת לא מבין על מה בסוף שילמת להם שעה וחצי עבודה כשבטויוטה טיפול כזה הוא פחות משעת עבודה (לפי שעתון יצרן!).

לגבי מסנן המזגן, אמרתי בעבר ואני אומר שוב - אם המסנן נקי אל תחליפו אותו כל טיפול. מי שלא נוסע בתוך עיר כל הזמן או ליד מפעלים במפרץ, באמת שחבל על הכסף שלכם. איך ייתכן שבחלק מהרכבים המסנן הזה מחזיק 2 טיפולים (לפי הנחיות היצרן) ובחלק מהרכבים רשום שיש להחליפו כל טיפול? אני חושד שזה בגלל שהיבואן החליט להכניס לכולם הנחיות טיפול מחמירות איפה שהוא יכול בשביל לשאוב כסף למשל מהצבא שחייב לטפל בדיוק לפי הנחיות היצרן בלי שום משחקים.

פורסם

^^ אחזק ואומר, שההנחיות האלה לרוב הן פר יבואן, ולא דווקא פר יצרן, ז"א שימו לב שגם ביונדאי וגם במצבושי יש להחליף מסנן מזגן כל טיפול, ולמעשה אין קשר בין שני המותגים הללו למעט היבואן...

פורסם

7 שעות היה הזמן שהמתנתי. למרות שהזמנתי תור במוסך.

מה שנקרא דחפו לי את האלמנט.

אני אפסיק לטפל שם ואטפל במוסך רעננה. אם יש למישהו מידע על המוסך שבגבעת שאול אשמח שיידע אותי.

תודה.

כששאלתי בטלפון למה לyulianx עלה באיזור ה700 ש"ח ולי הם מציעים ב1300 ש"ח. הוציאו לי משל מהשרוול:

"אתה מסכים איתי שאם תלך לארומה בטבריה וארומה בנתניה יהיה תפריט זהה עם מחיר שונה?"

תשובה: "לא. בנתב"ג קצת יותר יקר אבל לא. אמור להיות מחירון זהה.

"אתה לא מסכים איתי? אז אתה לא מכיר את ארומה. המחירים שם עם פערים גבוהים מאוד".

תשובה: "ונגיד וכן. אז למה שאקנה קפה ב20 ש"ח כשיש לי קפה ב10 ש"ח בטבריה?"

"זה לא אותו קפה. הקפה שלנו יותר טוב..."

:roll:

תאכלס היה לי נוח.

נפלתי יחסית בקטנה.

את ה40,000 נעשה במקום אחר.

פורסם

דווקא הקפה במוסך בכרמיאל היה לא רע ובחינם:lol:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אצלי. האמת ש7 השעות היו מפריעות לכל אדם אחר. אני בחרתי להשאר במוסך ולעבוד בזמן שכל אדם אחר היה מנצל את שירות ההסעות שהמוסך מספר. אחרי הכל סטודנט שגר בשכירות בלי מזגן בבית...:lol:

פורסם

זה מזכיר לי סיפור, לפני שנה הגעתי עם הלנסר 2006 שלי למוסך יבואן הייתה לי איזו שהיא תקלה קטנה ברכב, הם באותה הזדמנות ניסו לדחוף לי החלפת רפידות + השחזת צלחות בלם ובנוסף נחלפת גומיה מלאה בגריז סך הכול עלות 2770 שח לפני מע״מ. רק על החלפת גומיה ביקשו 500 שח לפני מע״מ.

אמרתי יפה תודה ושילמתי רק על התיקון שלשמו הגעתי. לאחר מכן חבר טוב המליץ לי על מוסך ייבואן סוזוקי בחולון שהוא גם יהיה מוכן לטפל בלנסר. הגעתי לשם ולא תאמינו שם קיבלתי הצעה 1500 שח כולל מע"מ ההצעה כללה החלפת רפידות + החלפת צלחות והחלפת גומיה וגירוז. אגב בשני הצעות הרפידות לא היו מקוריות אבל רק בהבדל אחד קטן שבסוזוקי שמו

לי רפידות מקוריות של סוזוקי.

אגב הרכב נמכר לא מזמן. עכשיו אני נוסע על סוזוקי.

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

• תוכן חדש...