Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

לפני יומיים האוטו (פוקוס 2005 אוטו) כבה לי באמצע נסיעה בעיר. (כמה דקות לפני זה באמצע הנסיעה נדלקה לי מנורת המצבר לחצי שניה האוטו גמגם אבל מיד חזר לפעול כמו כן באותו בוקר הוא כבה לאשתי כאשר עמדה ברמזור אסל מיד נדלק שוב)

כל החשמל כבה לגמרי כולל רדיו קודן סוויצ דלתות חשמליות ועוד

גררתי למוסך ואז כשהגענו למוסך הרכב כנראה נבהל :) והכל חזר לקדמותו. מאז הוא במוסך כבר בדיקה מקיפה חוזקו כל החיבורים שהיו בכל מקרה מחוזקים, הטעינה מצויינת, המצבר תקין, והרכב עמד שעתיים פועל ואחרי זה עבר נסיעות של 20 דקות ולא קרה דבר.

יש למשהו רעיון?

תודה

פורסם
בוקר טוב

לפני יומיים האוטו (פוקוס 2005 אוטו) כבה לי באמצע נסיעה בעיר. (כמה דקות לפני זה באמצע הנסיעה נדלקה לי מנורת המצבר לחצי שניה האוטו גמגם אבל מיד חזר לפעול כמו כן באותו בוקר הוא כבה לאשתי כאשר עמדה ברמזור אסל מיד נדלק שוב)

גררתי למוסך ואז כשהגענו למוסך הרכב כנראה נבהל :) והכל חזר לקדמותו. מאז הוא במוסך כבר בדיקה מקיפה חוזקו כל החיבורים שהיו בכל מקרה מחוזקים, הטעינה מצויינת, המצבר תקין, והרכב עמד שעתיים פועל ואחרי זה עבר נסיעות של 20 דקות ולא קרה דבר.

יש למשהו רעיון?

תודה

האם נבדק מתח הטעינה וזרם הטעינה של האלטרנטור תחת עומס ?

איזה כייף לי :)

פורסם
בוקר טוב

יש למשהו רעיון?

תודה

קרה לי משהו דומה וגם פירקו חצי אוטו לחפש את התקלה. בסוף התברר שזה שיבוש של הקודנית.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

קרה לי משהו דומה בדייהו 2001 שלי בזמנו. התברר שזה היה הקויל.

הוחלף לאחר המון ניסיונות לאתר את מקור התקלה והכל הסתדר.

שווה בדיקה.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

אם יש לך קודנית והביטוח כבר לא מחייב אותך לשים אותה אז תעיף אותה. זה רק מקור לצרות. אפשר גם בכלל לא לפרק לוח המקשים ורק לגשר את הניתוק ואז גם פחות עבודה ופחות שאריות דבק או חורים באוטו.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...