Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סקודה ראפיד מקבלת מנועי 1.2 ליטר ומחיר שהופך אותה לאחת המשפחתיות הזולות ביותר בהיצע. אבל צ'מפיון לא עוצרת שם ומשדרגת גם את רשימת האבזור של הראפיד והאוקטביה. לקינוח היא גם מורידה את מחיריהם של מספר דגמים.

כל הפרטים בידיעה המלאה.

%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%A8%D7%90%D7%A4%D7%99%D7%93-1.jpg

%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%90%D7%95%D7%A7%D7%98%D7%91%D7%99%D7%94.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יפה מאד, שידרגו את האוקטביה בגירסה הבסיסית בדיוק בדברים שהיה צריך : חישוקי סגסוגת, בקרת אקלים (לי אישית זה לא קריטי, אבל זה בהחלט מוסיף יוקרה ללוק של הקונסולה), אני רוצה לקוות שגם הוסיפו את הכפתור החסר בהגה של שליטה בטלפון, ויחד עם זה גם הורדת מחיר ותוספת של 10 כ"ס, בהחלט הופך את האוקטביה לדיל מוצלח. חבל שלא נפטרו גם מהסרן האחורי על הדרך..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

כתבתי את זה בשרשור אחר אבל לדעתי לנהגי הליסינג שמקבלים את האמבישן היה עדיף לקבל מערכת מולטימדיה משודרגת על פני חישוקים קלים.

בתור נהג ליסינג שנוהג באוקטביה אתה לא חושב ככה?

אגב הם הוסיפו רק 5 כ"ס.

פורסם

אני לא יודע ממש מה מוסיפה המערכת החדשה, המערכת הקיימת די מספקת אותי, מצד שני הטסות ממש זוועה...

ולמה רק 5 כ"ס ? היה 140, עכשיו 150 (אני מדבר על ה-1.4).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

כתוב בידיעה - "גרסת סטייל הבכירה תקבל מערכת מולטימדיה משופרת עם מערכת Smart Link שמאפשרת את הצגת מסך הסמארטפון על גבי המסך ברכב."

פורסם

כן, את זה ראיתי, וזה לא עוזר לי הרבה כי זה מיועד לאנדרואיד רק, ואני עם אייפון. אם זה השדרוג היחיד, אני עדיין מעדיף את החישוקים :)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
אני לא יודע ממש מה מוסיפה המערכת החדשה, המערכת הקיימת די מספקת אותי, מצד שני הטסות ממש זוועה...

ולמה רק 5 כ"ס ? היה 140, עכשיו 150 (אני מדבר על ה-1.4).

הם יכלו לרשום גם 160 כ"ס. המנוע הזה מוציא על דיינואים, בסטוק, גם יותר מ-160. אגב השדרוגים חביבים ביותר, אבל בהחלט הייתי מעדיף סרן אחורי משודרג.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
להבנתי זה תומך גם באייפון. השיקוף היא פונקציה מאוד שימושית, בעיקר לניווט

כל זה לא עוזר כשבמקום עברית מופיע ג'יבריש.

פורסם

90 כ"ס זה לא מעט מדי למשפחתית?

1.2TSI עם 110 כ"ס זה עוד גבולי לאוקטביה/ראפיד , אבל עם 90 כ"ס בלבד הרכב ירגיש וואחד עגלה..

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

במה זה מתבטא שהמערכת היא מולטימדיה?

מצלמת רוורס גראפית בלבד, לא כוללת שום תוכנת ניווט (תוספת ל-WAZE ומצלמת רוורס אצל היבואן למעלה מ-9,000 ש"ח), לא כוללת DVD (שזה באמת לא נצרך, אבל קיים במערכות אחרות).

בתכל'ס יש שם אפשרות להשמעת מוזיקה ורדיו.

יכול להיות שזה נקרא רשמית מולטימדיה, אבל ב-2015 כשברוב הרכבים אתה מקבל מערכת שהיא למעשה טאבלט כמעט לכל דבר וענין, זה כבר הופך להיות רדיו-טייפ מיושן.

פורסם

למנוע 90 כ"ס יש 16.3 קג"מ.. ולא 13.6 כמו שרשום בכתבה.

נסעתי עם המנוע הזה בפולו, זה נוסע בסדר גמור, לא חסר כלום כל עוד מתאמים ציפיות.

V5

פורסם

יכול להיות שזה נקרא רשמית מולטימדיה, אבל ב-2015 כשברוב הרכבים אתה מקבל מערכת שהיא למעשה טאבלט כמעט לכל דבר וענין, זה כבר הופך להיות רדיו-טייפ מיושן.

תסביר בבקשה על איזה רכבים אתה מדבר כשאתה אומר טאבלט כמעט לכל דבר ועניין?

• תוכן חדש...