Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוכרים שלפני שבוע היתה נזילה מהמזגן? פירקתי הרכבתי. עבד מצויין 24 שעות והתחיל לנזול ממקום אחר.

נשבר לי. הזמנתי בעל מקצוע. בא, פירק, שאל מי החמור שהרכב פעם קודמת ואיך זה עבד כל כך הרבה זמן..., ניקה את המזגן ביסודיות, כולל הכל, עשה באמת עבודה מקצועית ולקח 300 שקלים.

אגב, אמר בשעה 14:00 שיגיע בין 17:30 ל 17:40. צחקתי בטלפון. ב 17:30 הוא התייצב בבית. אמר לי שנעלב שלא האמנתי לו.

המזגן מאז מנגן...(מקווה שלא עושה לו מנחוס)

גינה - הכי כיף לעבוד בגינה לבד. אבל מתעצלים. ועושים רק כשאין ברירה. ולאט לאט זה נראה אחרת ממה שהתכוונת. ואין ציוד מתאים. הזמנתי גנן.

בא, עבד, ניקה, סידר, חיבר מחדש את המחשבים, תיקתק הכל בשעתיים.

פתאום נהיה אור בחוץ, ולא בגלל הגיזום. נהיה יפה כמו בהתחלה. שווה כל שקל. עכשיו יבוא לתחזוקה חודשית.

המסקנה - שכל אחד יעבוד במה שהוא מומחה בו... (כן, למומחיות יש מחיר. )

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

ולנו יש ניסיון "לא מזהיר" עם גננים (ויותר מאחד), כך שגם אם נתקלת במקרה בסנונית זה לא אומר שהגיע האביב...

עריכה אחרונה על ידי pinister

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

ברור!

רק ההתפתלות שלו...לא אחי, לא התכוונתי...צחקתי הרבה. אמרתי לו שזה בסדר. לפעמים חמור יודע שהוא חמור, והוא לא נעלב מזה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

פילוסופי.

לשעבר:

פורסם

מצד אחד אני דוגל באידאולוגיה שאם אני יודע לעשות ספונג'ה זה לא אומר שאני צריך לעבוד בנקיון ומזמין בעלי מקצוע מהסיבות הנ"ל. לאתמיד יש כלים נכונים ומי שעושה את זה כל יום כמה פעמים יעשה את זה הרבה יותר מהר ויפה ממני.

במיוחד הדבר התבטא בתיקון מחשב.

אבל מצד שני אני מאוד מאמין בפתגם הישן שאומר "If you want to get it done properly - do it yourself".

כנראה שכל דבר לגופו.

פורסם

דוד חנניה כתב: מכל תרופה, לפי כמות, יש להבריא ויש למות.

הסבר למתקשים, הכל במידה ולפי העניין.

היום תדלקתי 35 ליטר בנזין 95 ישר למיכל הסולר של הרכב שלי. אחרי שלא הצלחתי לשאוב את הדלק בעזרת צינור החלטתי שהכי זול זה מישהו מתמחה. המתדלק בתחנה קישר אותי לחאפר מתמחה. הגיע ברכב ג'יפה, ב-30 שניות ניתק מחבר בתא מנוע, חיבר משאבת דלק חשמלית ויאללה, לג'ריקן פלסטי של לדעתי לפחות 25 ליטר או יותר. כשהראשון התמלא המשיך לתוך שני. כשהזרם הדלדל ביקש שאתדלק סולר והמשיך לנקז עוד מעט. אחר כך פתח עוד חיבור במורד הקו, פימפם מעט להוצאת אוויר , חיבר מחדש וגם ניגב בזריזות כמה טיפות שהכתימו סביב. האוטו הניע במיידית ומאז נסע לא מעט.

אז כן, הוא גבה 500 ש"ח וסרב לתת חשבונית, אבל היות ולא התנעתי את הרכב עם הבנזין סביר שהנזק צומצם לעלות הבנזין והחאפר, + שעות העבודה שאיבדתי. שווה או שהייתי צריך להתעסק לבד?????

לעומת זאת בששי הוספתי גז למזגן שדלף מעט בדירה שבבעלותי. המזגן התעורר לחיים אבל גם מצאתי ששלושת המיכסים שיש למעבה היו פתוחים ביד. היות ורק לפני שנה מישהו הקורא לעצמו איש מזגנים הוסיף שם גז ברור לי שזו לא מיקריות. ה'חבלן' דאג לעצמו לעבודה גם בשנה הבאה.

המסקנה בראש מה שכתבתי. יש ויש.

יוסי

פורסם

תלוי במקצוע ובבעל המקצוע.

קרה לי כמה פעמים שהזמנתי טכנאי למכונה אצלי במפעל ואחרי שראיתי שהוא לא בדיוק יודע מה לעשות (הזמנתי אותו בשביל הידיים. מה התקלה ומה צריך לעשות ידעתי עוד לפני שהזמנתי אותו) הזזתי אותו הצידה וביצעתי את העבודה לבד כשהוא משמש לי כעוזר.

מצד שני לא אגע בצנרת גז או בברנרים כי זה נושא בטיחותי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...