Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נצפה רכב Audi Gti - פרטים בבקשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האודי קופה יובאה לארץ ביבוא סדיר בשנים 87-88,והתבססה על הדור השני של האודי 80(79-86).היה לה מנוע 1.8 מוזן מאייד שסיפק 90 כ"ס וגיר..אוטומטי.הביצועים וההתנהגות היו מישפחתיים לחלוטין,וחוץ מעיצוב נאה לא היה בא יותר מאודי 80.הקווטרו היתה זהה לה ויזואלית,רק שהיה לה מנוע 5 בוכנות מוגדש טורבו עם 200 כ"ס והנעה כפולה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן נראה לי שיש טעות הציטוט שבחתימה שלך

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
האודי קופה יובאה לארץ ביבוא סדיר בשנים 87-88,והתבססה על הדור השני של האודי 80(79-86).היה לה מנוע 1.8 מוזן מאייד שסיפק 90 כ"ס וגיר..אוטומטי.הביצועים וההתנהגות היו מישפחתיים לחלוטין,וחוץ מעיצוב נאה לא היה בא יותר מאודי 80.הקווטרו היתה זהה לה ויזואלית,רק שהיה לה מנוע 5 בוכנות מוגדש טורבו עם 200 כ"ס והנעה כפולה.

אני שואל על האודי הזאת ספציפית.

היא שנת 81 ידנית... עם GTI של 205 מאחורה...

יש פרטים?

תמונה תעזור?

פורסם

שלום.

זהו, דיברתי עם הבן אדם. בקיצור בוא אני אספר לכם מה נסגר עם הרכב.

הרכב הוא אוודי 80 COUPE, יד ראשונה ידני שנת 81, יבוא אישי!

דיברו מקודם על רכבים של אוודי שהובאו לארץ בשנת 87, הם הם מנוע 1.8 4 צילינדרים ואטומטים. הרכב הזה הוא בעל מנוע 2000 5 צילינדרים. ומי ששואל לגבי הסימלון של ה- 205 GTI, אז זה הסיפור... אחרי שהבחור קנה את הרכב מישהו הוריד לו את הסימלון של הרכב, אז הוא התעצבן וקנה את הסמל הכי מתאים שיכל למצוא....

לדעתי הרכב מדהים בעיצובו, אגב, לא רואים זאת בתמונות אבל מתחת למספר במחזיר אור מוטבע בתוכו המילה COUPE. זה לא יצא בצילומים.

תצלומים הוסרו בגלל סימני זיהוי בני

פורסם
הקווטרו היתה זהה לה ויזואלית,רק שהיה לה מנוע 5 בוכנות מוגדש טורבו עם 200 כ"ס והנעה כפולה.
חן, אני לא משוכנע במה שאני שואל אבל... האוודי קואטרו טורבו לא הייתה קצרה מהקופה באיזה 20 ס"מ?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לקוואטרו היו שני דגמים - אחד ארוך ואחד (נדיר יותר והופיע בהמשך ובמקביל) מקוצר.

שמוליק

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

אהלן חברה

בואו נעשה (קצת) סדר:

אודי קוואטרו - נולדה ב 80' והתבססה על מרכב קופה 2 דלתות של האודי 80, הנעה כפולה מנוע2144 סמ"ק 5 צילינדרים מוגדש שנלקח הישר מהאודי 200 טורבו, 200 כ"ס לגרסה ה"פשוטה" 300 כ"ס ל-ספורט קווטרו (שהיתה קצרה יותר), ו-540 כ"ס לגרסת ראלי....

audi Coupe -החלה דרכה במקביל לקווטרו, אותו מרכב אך הנעה קדמית, מנוע 4 צילינדר 1781 סמ"ק קרבורטור 90 כ"ס, 5 צילינדר 1921 סמ"ק 115 כ"ס ו-2144 סמ"ק 130 כ"ס.(8.7 שנ' 0-100).ייובאה לארץ ביבוא אישי בלבד.

audi GT - החליפה ב85' את הקופה (למעשה אותו רכב, שינויים פנימיים קטנים וחיצוניים קטנים עוד יותר. מנוע 5 צילינדר 2226 סמ"ק)

(audi gti ? המצאה ישראלית למהדרין.... ד.א: לי, בין היתר, יש audi Coupe 83 חמישה צילינדרים 2226 סמ"ק גיר רגיל)

• תוכן חדש...