Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזכיר לי ששטפתי את הרכב אתמול, והיום בבוקר ראיתי ששפכו עליו מים. :evil:

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

צ'מע עידן,אני לא יודע איך "עברת" על זה לסדר היום.

דבר בשווי כזה - מרים את כל השכונה על הרגליים ומי שזה נמצא אצלו...יש מילים שהשתיקה יפה להם.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

האמן לי שבזמנו הרמתי את כל השכונה ואם הייתי מגלה מי הנבלה כנראה שגם הייתי “מפנק“ אותו אבל המכונית פשוט התאדתה, הוא כנראה עבר עם הרכב שלו, הושיט יד והרים את המכונית והמשיך בנסיעה.

כאב לי מאוד בכיס בתור משוחרר טרי מהצבא שזה היה התחביב היחיד שהרתי לעצמי להתפנק אבל לא נורא, התקדמנו ובטוח חצי שנה העמדתי 3 מכוניות בשווי כולל של מעל 20k שקל...

יאללה, לא אמשיך לגנוב את השרשור.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...