Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגש שצרפת לו קישור הוא לא מגש, הוא מתאם מכונן SAS ל SATA

מגש מתאם למארז עולה 20 שקלים אצלי בחנות לצורך העניין ואני בטוח שתמצא כזה בחנות הקרובה אליך.

בכל מקרה כונן SSD אינו בעל חלקים נעים וכל עוד יותקן בצורה אשר הכבלים יתחברו בצורה טובה אין בעיה להתקין אותו גם עם דבק דו"צ

תתחדש

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם (נערך)

דבק דוצ" רעיון מעניין .

המארז שלי =cooler master elite

המגש שצרפת לו קישור הוא לא מגש, הוא מתאם מכונן SAS ל SATA

מגש מתאם למארז עולה 20 שקלים אצלי בחנות לצורך העניין ואני בטוח שתמצא כזה בחנות הקרובה אליך.

בכל מקרה כונן SSD אינו בעל חלקים נעים וכל עוד יותקן בצורה אשר הכבלים יתחברו בצורה טובה אין בעיה להתקין אותו גם עם דבק דו"צ

תתחדש

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

תמיד אפשר להניח אותו בתוך הכלוב של 3.5. אין בו חלקים נעים,זה תקני.

אחר כך תוכל לקנות מתאם אם תרצה, אין לחץ.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הפלסטיק הזה נועד להוסיף גובה לכונן אם היה לך כונן עבה ואתה מחליף לאחד דק. למשל במחשב נייד.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

המתאם מ2.5" ל3.5" ממש יקר באיביי,

עדיף לקנות בארץ, בKSP מוכרים בסביבות 15-20₪.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אגב, אם אתה מהמרז אתה מוזמן להגיע אלי ולאסוף מתאם כזה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

פורסם

תודה,הסתדרתי.

בסופו של דבר חברתי את הכונן לכבלי החשמל במחשב עם סטריפים לאחר שווידאתי שהכונן לא בא במגע עם ה ראם או עם לוח האם.

לא הדבקתי לכלוב 3.5 כדי שתהיה לי אפשרות להסיר את ה ssd בעתיד.

עכשיו צריך להגדיר אותו כראשי ולהתקין עליו מערכת הפעלה-אין לי מושג בזה אך הצלחתי למצוא הסבר די מפורט על כל התהליך מהתחלה ועד הסוף.

הכונן הישן ישמש לסרטים ומדיה , קודי ירוץ עליו ממש חלק .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממליץ לך לנתק כוננים אחרים כשאתה מתקין מערכת הפעלה על ה- SSD. לפעמים קרה לי שמערכת ההפעלה כתבה נתונים גם על הדיסק המכאני ואז אם מוציאים אותו (את המכאני), מערכת ההפעלה לא עולה. לא ממש הבנתי את הסיבה לכך.

סיבה נוספת לניתוק הכוננים האחרים היא שלא תמחק בטעות מחיצה של כונן אחר שיש בו נתונים שחשובים לך. קרה לי שמחקתי ככה כונן ואז לך תשחזר את הנתונים.

כשתסיים להתקין מערכת הפעלה, תחבר את שאר הכוננים.

מכוסה בצד:

נוסעת כל  יום:

• תוכן חדש...