Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול בצפון איטליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה-רע - או שהניסוח שלך גרוע או שהבנת הקריאה שלי לקויה. הניסיון שלי הוא כאשר הכל נסגר מכאן. אני לא שוכר רכב בשיטת walk in, הטיולים שלי מאורגנים היטב מראש. ואני גם יודע תמורת מה אני משלם.

הניסיון שלי עם נמלי התעופה חד משמעי: באמסטרדם שכרתי בסכיפהול והחזרתי ב-Overtoom. בהלסינקי שכרתי בתחנת הרכבת והחזרתי בנמה"ת, והיו עוד מקום או שניים עם הבדלים דומים. בכולם שילמתי עמלה על ההבדל הזה של 10-15 ק"מ בין תחנות השכירה וההחזרה. במקומות אחרים העדפתי לצאת מהעיר ולנסוע לנמה"ת כדי לקחת את הרכב, כיון שנסיעה עם כל המשפחה לשדה בתח"צ היתה יקרה מאד וגם העמלה יקרה, אז שילמתי כרטיס אחד ברכבת או באוטובוס או שניצלתי שאטל של המלון והבאתי את המכונית למלון כדי לאסוף את המשפחה. אפילו לפני שבועיים נגררתי עם אשתי והמזוודות ממרכז קופנהגן ל-CPH כדי לחסוך עמלה וגם כדי להמנע מכניסה לעיר הגדולה עם רכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני אוסיף רק בנושא מוזיאוני הרכב:

פרארי:

מוזיאון במודנה - מיותר לחלוטין. מורכב מהמבנה הישן של הקבוצה ועוד מבנה חדש. תערוכה שחוזרת על עצמה אם היית במרינלו. לדעתי מיותר

מוזיאון במרינלו - המוזיאון המקיף ביותר. מהווה גם נקודת המפגש לסיור במפעל. אם מאושר מוזיאון אחד אז הוא הנבחר. הסיור במפעל מאכזב מאוד. נכנסים למתחם ועושים סיור באוטובוס אדום בין המבנים. כל מה שרואים הוא קצת ארכיטקטורה מעניינת והרבה פועלים באוורולים אדומים. לא יורדים ולא נכנסים לאף מתקן. מאוד מאכזב, במיוחד אחרי סיור במפעל של ב.מ.וו.

למבורגיני

המוזיאון במודנה - מוזיאון קטן, 20-30 ד' וזהו. אני אישית לא התרשמתי, אולי בגלל שלא אוהב את הרכבים שלהם. המפעל צמוד למוזיאון ודורש קביעה מראש (בדומה לפרארי), לא הייתי בפנים אז לא יכול לדווח.

תהנה

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם
מיני קיפוד, כזכור לי מישהו מהפורום הצליח להיכנס למפעל פאגאני, אתה יודע אם זה אקטואלי להיום?

אני הצלחתי במרץ שנה שעברה. נחמד מאד.

הם היו באמצע בנייה של המפעל החדש והמודרני, יכול להיות שכבר סיימו לעבוד.

בכל מקרה, פשוט צריך לפנות אליהם במייל עם תאריכים. אותו סיפור עם למבורגיני.

לגבי מפעל פרארי הבנתי שאפשר לקבוע אבל לא ממש נכנסים לפס ייצור אלא רק נוסעים עם אוטובוס בשטח המפעל, ולא באמת רואים משהו מרגש.

פורסם

המסלול שהוצע טוב מאוד, מנסיון. לא עמוס מידי ולא מפוזר מידי, למרות שמדובר בקילומטראז׳ גבוה (1500 בערך)

פותח השרשור, חפש נושא שפתחתי לפני כשנתיים וחצי, אותו המסלול שאתה מתכנן, רק הפוך (מילאן- לוקה- פיזה- סן ג׳ימיניאנו- פירנצה- מראנלו- ונציה- ורונה- סרמיונה- גארדה- מילאן)

בבית אהיה מול המחשב, אשמח לפרט עוד אם תרצה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)

לא עברתי על כל השרשור אז סליחה אם פספסתי משהו.

זה המסלול שעשיתי בקיץ שעבר (ותודה ל-location history של גוגל).

יש דמיון מסויים למסלול שלך.

גם אני התחלתי במילאנו, משם טיילנו בדולומיטים (בניגוד לתכנון שלך), וההמשך יחסית דומה.

סאן מרינו - שעתיים נסיעה מוונציה - לדעתי חובה - נופים משגעים. אני חשבתי שאני בעמק המומינים :-P

בולוניה - טובה רק כתחנת מעבר בדרך לפירנצה.

גנואה (איפה שמרקו גדל :lol: ) גם עיר נמל יפה :) רק מקווה שהכל שוקם אחרי השטפונות שהיו שם.

בגדול, את המסלול הזה עשינו ב-11 יום - מדובר בהמון נסיעות (החלפנו כל ערב מלון, פרט לפירנצה שנשארנו שני לילות).

ולגבי הערה שהספקתי לקלוט - החזרת הרכב לטורינו במקום למילאנו (תחנת הלקיחה), הוסיפה עמלה של כ-70 יורו!

את הרכב סגרנו בארץ דרך rental cars, והעמלה הופיעה שם, כך שלא היתה לי אופציה להפטר ממנה פרט לנסוע בחזרה למילאנו, וזה לא בא בחשבון כי היתה לי טיסה בטורינו.

italy map_1600x828.jpg

ותמונה מעמק המומינים:

10687898_10152797948522682_5301799396051784957_o.jpg

italy map.jpg

עריכה אחרונה על ידי liav.h
  • חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...