Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך
לפוסט הזה
שפרסמתי עם ההתלבטויות, חזרתי עם דיווח לגבי הרכישה

הצמיגים שנבחרו במידה המאוד לא שגרתית הזו, 145/80R13, הם מסוג
Debica Passio
, מתוצרת פולין.

דרוג ה- EU LABEL שלהם הוא מה שהכריע את הכף, מדובר בצריכת דלק G (לא מדהים, אבל גם לתחרות שלהם, פאלקן SN807, יש G), בלימה ברטוב C (שזה כבר טוב משמעותית מ- E בפאלקן) ורעש 68 dB (נתון מצויין לעומת 71 בפאלקן).

הצמיגים נקנו דרך iTire ספונסר הפורום - וכבר כאן אגיד שהשירות של ירון מעולה, ואני בהחלט ממליץ על חוויית הקנייה דרכו בראש שקט. יש עם מי לדבר.

יש לציין -
באתר הם מופיעים בטעות כ- Passio 2
שהוא דגם משופר שנמכר בארץ אך לא מיוצר במידה הזו.

לגבי הצמיגייה
חשבתי בתחילה לא לפרט, אבל החלטתי שכן כי מקצועיות אצלי היא ערך עליון - המקום הוא רדיו יזיד במרכז ביג, רגבה.

לשלילה
:

אומנם חווית ההתקנה היתה קצת לא אטרקטיבית, אין ממש איפה לשבת, אם רוצים צל עומדים בתוך החנות או במרכז ההתקנות, שזה לא נעים, קובעים שעה אבל זו המלצה בלבד (מגיעים בזמן שנקבע ואז מחכים כי מישהו משחיר חלונות ומתקין רדיו)...

לחיוב
:

מבחינה מקצועית - נעשה איזון כמו שצריך, איפה שנדרש להשקיע יותר - השקיעו יותר, ושמו קצת משקולות ובפיזור נכון - בסופו של דבר גם במהירויות גבוהות שהאוטו מגיע אליהן עם צעקות מהמנוע (תיאורטית כמובן, הרי אנחנו אנשים שומרי חוק וסדר...) אין שום רעידות.

בנוסף מזהירים אותך ממצלמה נבזית שמצלמת מ-101 קמ"ש...

לסיכום:
בהחלט נעשתה עבודה טובה ולכן אני ממליץ להתקין שם.

לגבי הצמיגים - ובכן, הצמיגים דביקים.

מזכיר שמדובר בצמיגים במידת רוחב 145, שזה כלום, צמיגים של אופניים, אבל פתאום סיבובים שהייתי נכנס אליהם עם חשיבה ותכנון אני לוקח במהירות של כ-20 קמ"ש יותר בלי שום דרמות, בלי חריקות, ואם מישהו מחליט שהוא מנסה את מזלו בלעקוף אותי כי תיכף סיבוב, אני פשוט מרשה לעצמי להשאר בימני, באותה המהירות (מה שאני צריך לעשות עפ"י חוק) ולגחך לעצמי כשהוא מאט לו ונעלם במראה האחורית... עד כדי כך.

מה הם עוד? - שקטים. משמעותית שקטים.

אומנם הפאלקן הקדמיים היו כבר גמורים, אבל האחוריים טובים מאוד ופתאום אני שומע בעיקר אותם. הרדיו עובד על משהו כמו 15 במד הווליום כשפעם באותה מהירות ואותם כבישים הוא היה על 18-19, מה שדרש הנמכה רצינית כל רמזור...

לא אדווח כרגע על צריכת דלק כי לא בדקתי על מיכל מלא, אבל אעשה זאת כשאוסיף דיווח לגבי איך הצמיגים מתנהגים ברטוב.

פורסם

עושה תעלולים אתה!

מפרסם את זה בשרשור המקורי שלך, מוחק ואז פותח שרשור חדש! :twisted:

בכל אופן, רק רציתי להודות על העדכון ולחזק את הבקשה לעדכון לגבי נהיגה ברטוב כמו גם מבחן לאורך זמן (שחיקה, אחיזה, רעש וכיוצב').

והנה תוספת שהתכוונתי לכתוב בשרשור המקורי -

אוקיי' date=' אז יש במידה הגדולה יותר, מה שיהיה רלוונטי אם ארצה להחליף רביעייה. בכל זאת אני לא רוצה לזרוק שניים אחוריים סבירים לפח (ברכב אחר במדינה אחרת אולי הייתי שם שניים רחבים מאחורה וצרים מקדימה :roflmao:)[/quote']

שכחתי לכתוב, שאם בסמארט יש צמיגים במידות שונות, קדימה-אחורה, למה שבסטארלט לא יהיו!

בטח אפשר לארגן משהו בקומבינה לאדם שומר חוק שכמותך. :wink:

• תוכן חדש...