Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסט דיזל 98 לא מניע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נגמר לי הדלק ברכב (עקב מצוף דלק תקול) והוא נכבה , הלכתי והוספתי ג׳ריקן סולר לרכב, אך הרכב עדיין לא מוכן להניע. ניסיתי להוציא אוויר מהמערכת וכלום לא עזר .מרוב נסיונות הסטרטר גם נשחק ועכשיו מחליק מה לדעתכם הבעיה ואם אפשר לפתור אותה ?

פורסם

כיצד ניסית להוציא אויר מהמערכת?

האם הרכב מצוייד בשאבת priming ידנית?

האם ישנו בורג שיש לפתוח בעת ניקוז אויר?

האם אתה מכיר כיצד יש לבצע תהליך ניקוז אויר ברכב שלך?

האם אכן מגיע סולר למשאבה?

יום טוב גם לך

פורסם
כיצד ניסית להוציא אויר מהמערכת?

האם הרכב מצוייד בשאבת priming ידנית?

האם ישנו בורג שיש לפתוח בעת ניקוז אויר?

האם אתה מכיר כיצד יש לבצע תהליך ניקוז אויר ברכב שלך?

האם אכן מגיע סולר למשאבה?

מגיע סולר למשאבה וניסיתי להוציא דרך צינור שמתחבר למשאבה

יצא סולר עם אוויר בהתחלה ואז יצא סולר נקי והחזרתי את הצינור לפיה שלה

פורסם

היה לי את אותו מנוע ואותו סיפור, הדרך היא ככה:

אתה פותח את צינור הברזל שמחובר למזרק של כל בוכנה רק תשחרר אל תוציא, מישהו צריך לתת סטרטר כל הזמן ואתה סוגר אחד אחד כל פעם שמתחיל לנזול סולר מהצינור המשוחרר

פורסם

אתה פותח את צינור הברזל שמחובר למזרק של כל בוכנה רק תשחרר אל תוציא, מישהו צריך לתת סטרטר כל הזמן ואתה סוגר אחד אחד כל פעם שמתחיל לנזול סולר מהצינור המשוחרר

אני פותח את כולם ואז סוגר אחד אחד שהסולר ,מגיע או פותח אחד אחד וסוגר אחד אחד. ??

וכל הזמן הזה צריך לתת סטרטר רצוף ? כי הלך לי הסטרטר כבר .

פורסם

כשזה קרה לי אז בחור דרוזי חייצ׳יק עזר לי כי גם אני לא ידעתי, הוא פתח את כולם וסגר אחד אחד ברצף כאשר היה מתחיל לנזול סולר

פורסם

לעולם אין לתת סטרטר רצוף של יותר מכמה שניות בודדות. הסטרטר מתוכנן לתת הספק גבוהה בזמן קצר. פעולה ממושכת מחממת ושורפת אותו.

חייבים לתת לו כמה שניות להתקרר בין נסיונות.

יום טוב גם לך

פורסם
לעולם אין לתת סטרטר רצוף של יותר מכמה שניות בודדות. הסטרטר מתוכנן לתת הספק גבוהה בזמן קצר. פעולה ממושכת מחממת ושורפת אותו.

חייבים לתת לו כמה שניות להתקרר בין נסיונות.

מה שאתה אומר נכון מכאנית. אבל הגרמנים לא חשבו שנגמר לך הסולר לפעמים אז אין משאבה, אם יש לך רעיון יותר טוב אתה מוזמן להציע, עובדתית עברתי את זה וזה עובד אחלה.

פורסם

בדיוק ככה... נכון מאוד

פורסם
בדיוק ככה... נכון מאוד

הגרמנים האלו...

ברכב הנ"ל אין פומפה או משאבה בטנק, בעצם רק המשאבה שנמאת על המנוע היא גם מספקת לחץ סולר למנוע וגם יונקת מהטנק.

פורסם

במקומך לאחר שנגמר הסולר והפילטר סולר קיבל את הלכלוך שיש בתחתית המיכל כבר כדאי להחליף את הפילטר סולר. אל תשכח למלא אותו סולר עם בקבוק לפני שאתה מחבר ומגיע.

• תוכן חדש...